titi3 -> RE: ultiva (28.11.2008 9:28:06)
|
Te prosim, saj sem tudi jaz Goriške in to bolnišnico še predobro poznam. Imam veliko materiala, da se smejim. Raje ne odpiram te teme. Te pravljice o pomanjkanju anesteziologov mi gredo počasi že na... Če so znali dobiti sestre iz tujine za ginekološki oddelek in babice iz Postojne... Kako pomanjkanje anesteziologov, bolj pomanjkanje sredstev za ginekologijo. Kje dobijo denar pa v Trbovljah, Slovenj Gradcu, Brežicah... za epiduralno? Kaj so tako bajno bogate bolnišnice? Pa veste, da če koga res dobro poznaš dobiš tudi v Šempetru epiduralno? Kako le, če ni sredstev? Čudo!!!! Mogoče pa je nam Zavrtanikova pozabila povedat uro. V Šempetru bomo rojevale na naraven način še čez 20 let. Zdaj so odkrili Ultivo, ki jo v tujini opuščajo. Vem, da je težko, če ne moreš drugam, ampak vsaj se ne sprenevedam, ker imam že dovolj izkušenj v tej bolnišnici. Pa če bi imeli več sredstev bi bile tudi sestre bolj prijazne? Zakaj je bila Šempeterska bolnišnica v raziskavi ocenjena kot pred-predzadnja bolnišnica v Sloveniji in ginekologija kot najslabše ocenjena v celi bolnišnici?
|
|
|
|