india -> Miška01 (2.4.2005 16:14:59)
|
Lol, sori,komaj danes sem prebrala tvoj post, me je kar vrglo, ko sem se našla tukaj:)-:)-:)-:)-:)-. Takrat sem klicala na pokjninsko in tista zelo prijazna teta me je vprašala, če mi ne bi bilo nerodno it tako mladi v pokoj. Nato sem ugotovila sledeče: ja, za vsakega otroka, za katerega ne bi imela plačevanih prispevkov v obdobju porodniške, mi država krije te stroške ( 1leto pokojninskih prispevkov), s tem, da moram imeti minimalno 15 let delovne dobe, lahko se prijavim na Zavodu, ali pa si dokupim manjkajoča leta,ker še pač ne dosegam starostne dobe,sicer mi pa za 6 otrok priznajo,kolikor sem razumela cca. 5 let delovne dobe, kar še vseeno ni dovolj, da bi imela tistih potrebnih 25:zmeden:.... v glavnem, zakomplicirala je, da me je zabolela glava, pa nič ne bo iz vsega skupaj, ker tega zakona baje pri nas ni in tisti,ki je rekel, da je to sprejeto, je lagal.......tako je rekla tista gospa. Jaz pa še vedno potrpežljivo čakam. Nič ne bo, še bomo pridno delali!!!:bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|