tia
|
Hojla, kako kaj?:);) Sem se že enkrat danes oglasila in ko sem hotela poslati oz. vpisti me je nekaj dol vrglo in mojeg sporočila ni bilo ,sem bila tako :grrr: ,da sem kar šla iz računalnika in se zato sedaj oglašam. Bambi :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: za tvojo :duda:,sem prav vesela da tako lepo napreduje,a tvoja :duda: je tako kot moja ko jo hočemo slikati se obrača in prekobicava kot za stavo noče slikanja,je bolj živa,le po kom ima to. :angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel: zate. Anitka sem pa malce :( ker nisi prišla na vrsto za naslednji teden,res močno držim pesti ,da boš v četrtek dobila termin in ,pšotem tja za mesec pa malo že poročala o :modri:.Kdaj greve na :kava:?Se sms-jave,sedaj je že čas. Pia73:nosecka: a si zelo utrujena,še hodiš v službo? Astra močno stiskam pestke :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:,da :hudicek: ne bo in boš tudi ti med nami v 9nebesa. Koala ti kar odženi to :hudicek: M. potem pa veselo na delo,rezultat more biti. Tinkamiška,Gea1 , Bety, comkec , ter vse ostale ki sem vas nehote izpustila vam želim veliko :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:,rezultat pa more biti. Sedaj pa še malce o meni.Jutri imam UZ oz. mon... ..:ups:,saj nevem kako se temu Uz -ju pravi ,že komaj čakma ,da vidim kako napreduje moja zlata :duda:,kako velika je itd. Samo naj bo vse v redu bom spet vesela hodila na okrog ,usta bom imela do ušes. Drugače se počutim super ,le če me ta zgaga nebi tolko mantrala:( ,tako slabo spim zaradi nje. Nič bodite mi lepo,za vsako ena :rozica:,pa čuvajte se. pa pa Tia
|