|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Evo nas JUHUUUUU
31.3.2005 16:49:36   
Vera*
Pa smo prišli iz SG.Rokiju so vse alergije izvenele.:bravo::bravo::bravo:zudi na arašide.Zdravnica je rekla da naj vseeno čuvama pri arašidih.Mimogrede,ali ste vedele,da so morke ribe eden izmed najhujših alergenov?:zmeden2:Res nisem vedela.Samo da je vse vredu in da smo zdravi.Tako sem vesela,da....Joj si grem kr en pir odpret pa nazdravit mojemu Rokiju.:bravo::bravo:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Evo nas JUHUUUUU
31.3.2005 16:51:13   
total
:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Vera*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Evo nas JUHUUUUU
31.3.2005 16:53:20   
india
Jupi, Roki!!!!!
A res kar praviš za morske ribe??? Kaj pa ostale živali iz morja????:zmeden::zmeden::zmeden:

(odgovor članu Vera*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Evo nas JUHUUUUU
31.3.2005 16:54:30   
Vera*
Ja Miška,rekla je morske ribe kaj drugega pa ni rekla.Škoda da nisem vprašala.:ups:

(odgovor članu Vera*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Evo nas JUHUUUUU
31.3.2005 16:56:25   
india
Bom malo pobrskala po netu, ker moja Anja je zuadnej čase ful alergična na prah, pa da ne bi še kaj drugega fasala:ups::ups::ups::ups:
Pa javim,če kaj najdem!

(odgovor članu Vera*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Evo nas JUHUUUUU
31.3.2005 17:12:17   
dix
Nam so odsvetovali vse morske sadeže, torej vse kar plava v morju!

(odgovor članu Vera*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Evo nas JUHUUUUU
31.3.2005 18:00:20   
Anonimen
na zdravje, Vera. Si ga zaslužiš ;)

(odgovor članu Vera*)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Evo nas JUHUUUUU
31.3.2005 18:10:35   
Janeja

Ja Vera, privošči si.

Ko smo mi izvedeli, da Jan nima več alergij smo cel dan :((:((:(( - seveda od sreče. Pa tak kamen nam je padel dol, da so menda manjši potres zaznali. :)-

Zdaj pa le uživajte v vsem prej prepovedanem. Sam saj verjetno veš - počasi in ne vse hrane naenkrat.

(odgovor članu Vera*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Evo nas JUHUUUUU
31.3.2005 19:19:05   
HuAnita
Vera, pa da bo res samo en! Da ne bodo tebe peljali kam zaradi alergije na alko!:)-

(odgovor članu Vera*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Evo nas JUHUUUUU
31.3.2005 19:20:19   
dory
Superca..sem prou vesela..si predstavljam tudi vase veselje in olajsanje :)..:bravo: Rok :)

(odgovor članu Vera*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Evo nas JUHUUUUU
31.3.2005 19:42:59   
TARA in MAJ
:bravo::bravo:da je le vredu

pa hitr pivo spi drugač bo albinca pršla ga ma rada:)-:)-:)-
pa nazdravje:kava:

(odgovor članu Vera*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Evo nas JUHUUUUU
1.4.2005 7:14:15   
Lenny
Na zdravje pri pirčku! :)
Za nagnane alergije pa SUPER!!!!!!! :bravo:

(odgovor članu Vera*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?