|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Moj problem
31.3.2005 16:42:11   
Anonimen
No sedaj se pa še jaz obračam na vas,ker vem,da ste podkovane v vseh problemih,ki tarejo ženske.:bravo:
Danes sem bila na rednem pregledu pri G.
Pregleda me na začetku peš,pa jo slišim..ccc hmmm:zmeden2:prosim stopite do naslednje mize..mi rečegreva še z ultrazvokom pogledat.OK
Plezam iz ene na drugo mizo,ufff telovadba.;)Gleda pol pa reče..aha sem vedela poglejte ju:zmeden2:Koga kaj?:zmeden2:Dvojčke:zmeden2::zmeden2:Me kar oblije:)-
No tu sta dva mijoma,na srečo še nista vgnezdena v sluznico,zato niste imeli težave:zmeden:
:hudicek:Še to se je manjkalo:hudicek:
Eden je premera 30mm eden 35mm:zmeden2:vsaj mislim,da je tako,sem špegala pod roke dohtarci.;)
Zdej vas pa lepo prosim,če mi razložite vse kar veste o teh vražjih mijomih.
Konec leta moram nazaj,da prekontrolira,če sta zrasla.Je rekla,da se bova takrat zmenile za nadaljne ukrepe:zmeden2:Kakšne ?Kaj?:zmeden2:
Hvala v naprej:bravo:
Pozdrave od Neve:rozica:mal zaskrbljene;)
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Moj problem
31.3.2005 16:59:33   
enci
Ciao neva,
me je skoraj kap, ko sem prebrala dvojčke :ups:
Mislim, da ti bo anajmad z veseljem vse razlozila, kako in kaj. Ona je seznanjena s temi zadevami.
Sicer sem vceraj govorila z njo, danes je imela poseg in mije poslala tudi SMS da miga.
Držim pesti, da se tvoja dvojčka ne bosta razvija!:miska::miska::miska::miska:
Lp
enci:metulj:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Moj problem
31.3.2005 17:03:24   
cmokec
Neva, brez panike. :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Menei bi mogla videt, ko sem imela pred letom miom 9x9 cm in težkega 1kg. Tvoje dva sta prava mala malčka in nista nevarna.
Praviloma nastanejo miomi pri hormonski spremembi (velik stres in mena, ...) in se hranijo s hormoni (če miom sploh raste?). Pogosta je slabokrvnost, utrujenost in močne menstruacije. Če se bo tvoja G. odločila za odstranitev, pri taki velikosti delajo laparo, se pravi dve zarezici in ti ju odščipnejo. Jaz sem zaradi velikosti imela operacijo ala carski rez, pa se tega tebi ni treba bati. Tkivo nato pošljejo na preizkavo, a je neznatna možnost rakastih celic.
Malo še počakaj, ti še Anajmad kaj napiše, ker je ravno včeraj bila na tem posegu zaradi mioma.

LP cmokec

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Moj problem
31.3.2005 17:51:42   
Anitka
Uf Neva pa si me. Sem prebrala dvojčka in so se mi kar oči zasvetile.

Sicer pa o miomih ne vem čisto nič. Kot vidim, pa ti je že Cmokec vse lepo razložila, pa sigurno ti bo tudi Anajmad in ostale. Vsekakor pa ti želim, da se ta dvojčka ne bosta čisto nič razvijala.

Pa pa,

Anitka:pika:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Moj problem
1.4.2005 7:21:50   
Anonimen
Jutro in hvala dekleta zarazlago in tolažbo.:love:
Saj pravim velja pregovor:nikoli ne reči-meni pa se ne bo zgodilo.:(
Mi se zdi,da sem vedno bolj kilava,no kar naprej je neki,pismo a ne more človek živet brez zdravstvenih problemov a se mora res kar naprej kaj komplicirat:(
No pa bom že preživela,kot sem do sedaj,ko nisem vedla,da jih imam:)-:)-:)-:)-:)-
Lp neva:rozica:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Moj problem
1.4.2005 9:56:18   
tinkamiška
Neva:rozica::rozica::rozica:, pa ne se dat:)

Tinka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?