Andromeda -> RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 (14.3.2009 22:39:07)
|
Živjo! Pri nas je bilo pa bolj vetrovno, ampak smo vseeno vozičkali. Dopoldne smo šli v Baby center pogledat za kak marela voziček in avtosedež, pa je bila ful gužva, prodajalkam se pa ni dalo delat, zato smo šli praznih rok domov. Kako ne maram teh centrov, samo kaj, ko je vse na kupu [sm=hudicek1.gif] Danes se je še moja tašča vrnila z dopusta, seveda nas je morala takoj videt, pa še jutri se bo spet oglasila, torej se je vrnilo obdobje njene vladavine [sm=jezicek.gif] Poleg vsega mi je ves čas solila pamet, da je Dario premalo oblečen, da ga zebe, ni pa znala argumentirat, kako ve, da ga zebe...Eh, te tašče in ostale pametne babnce [sm=smiley36.gif] Da ne rečem, da ga je non stop cmokala. A je to normalno? ker moja mama ga nikoli tako ne napade s poljubčki? No, me čaka še nekaj perila za zlikat, potem bo treba it pa spat- BTW - prejšnjo noč sem spala od štririh do šestih zjutraj, je bilo treba non stop dudo štimat, pa prvič smo se že ob pol dveh hranili. Me prav zanima, kakšna bo ta noč.
|
|
|
|