|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mali kričači NOVEMBERK 2008
5.3.2009 20:07:28   
Andromeda
prdenje - naš mali je včasih svetovni prvak v prdcih user posted image Ampak ni videti, da bi ga to hudo motilo, ker nič ne joka zraven. No, včasih, ko v spanju poprdeva, se malo premetava. Sab simplex, kapljice proti krčem itd pa HB že dolgo nismo dali (trkam na les!).

Me pa malo skrbi, ker naš škratek še kar ne mara čajčka pit - se zmrduje zraven kot da mu dajem ne vem kako brozgo. Sem sprobala že vse vrste čajev, ki jih tako malemu lahko daš, tudi sladkala sem, pa nič. Spije 5, včasih celo 30 ml in to je to. Sicer dokler ni na GH, še ne rabi toliko dodatne tekočine, samo se bojim, kako bo za naprej.

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
5.3.2009 21:22:43   
_katja_
onur: pojma nimam....verjetno kaksna vecerjica in da dasta Petjo v varstvo, da imata res MIR in se mal muckatauser posted image Al pa da gresta na kaksno masazo,... Lahko pa tud skupaj na izlet kam. Pa potem na kosilo tam.

Punce sem bila na masazi in je bilo SUPERuser posted image Prav odlicno se počutim. Bom veckrat prakticirala to. Je bil pa danes Nace v varstvu pri atiju zelo lump. Spal je cez dan bolj malo, in je bil zaradi tega verjetno siten. Pa se je kr dost jokal. Skratka pridem domov, pa meni mozek: a ves da nc nisem mogu narest. Men pa usta v nasmeh...hehe je kr fino da vcasih vidjo da ne bluzimo cele dneve in gledamo v luftuser posted image

Zdej pa počas spat. Jutr pa mal na Gorenjsko za par dni na dopust.

Lep vikend punce!!!!
K

Neposredna povezava do sporočila: 2327
5.3.2009 22:43:05   
Andromeda
caligula mi je javila, da je vsa utrujena prišla domov - odpustili so ju šele ob pol petih...No, saj se bo jutri kaj oglasila, pa sama kaj povedala.

Jaz se pa počasi gledam v male možgane, bo čas, da grem spat...Nočko!

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
5.3.2009 22:43:57   
nagajiva
Ojla

Upam, da jutri dež preneha, ker se mi počasi že user posted image .....
Prdci-sicer se napenja, ampak ne joka. Všasih tako prda, da še atija premaga user posted image .
Očke-ima bolj temne. Ne rjave, ne plave....bi rekla temno sivo-modre in to že od vsega začetka.
Onur-kot so že druge rekle-večerja v dvoje ponavadi najboljše izpade user posted image .

Opazujem te, kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke....In šele, ko tvoja dlan leži v moji opazim, kako zelo majhen si. Tako si majhen-pomeniš mi pa ves svet!

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
5.3.2009 22:45:30   
Andromeda

[/quote]
Zdej pa počas spat. Jutr pa mal na Gorenjsko za par dni na dopust.

Lep vikend punce!!!!
K
[/quote]

Ja, super, da greste dopustovat...Meni bi se tudi prileglo. Vključno z masažo user posted image

Sicer gremo pa v nedeljo spet malo v Novo mesto. Na dopust gre pa moja tašča (in posledično tudi jaz user posted image ), ki se za 1 teden odpravlja do svojih staršev v Zadar.

No, zdej pa res: lahko noč!

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
6.3.2009 8:47:59   
caligula
oj na hitro

imamo hb samo reflux v blagi obliki, čeprav zdaj moj piščanček to zelo dobro izkorišča ker ga moram imeti skoz pokonci en mesec zaradi testiranja če bo kaj boljš, drugače pa naj bi do 8.meseca minilo v kolikor se bom držala navodil
kupila sem mu že kašice z rižem in piškotki
alergičen ni na nič hb tko da laHko komt začnemo z gh čez  dober teden...tko so rekli
ker je 13 dni po roku rojen torej 4m -13 dni in to je ravno nekje 15.3.
zdaj mu dajem milerjev ar ker sem šla tam kupit me pa zanima kateri je boljši, iz milerja ali iz dmja?
ker se mi zdi da se mu zelo spakuje.
joj moje dete ubogouser posted image
pa jaz sem že prvi dan bila ob 2kg danes pa vidim da sem posledično kar 5kg nekje zgubila...
moram mu dat jest pa letim do pediatrinje in potem v nm ker nisem dovolila neke ph..... testiranje v lj, komaj sem čakala da greva domov!
več zvečer... papa

Moj JAŠA je sonček, moj JAŠA je zlat, sladak kot bonbonček, ga vsak ima rad!

Neposredna povezava do sporočila: 2331
6.3.2009 9:12:43   
pomar*ANČA*
IZVIRNO SPOROČILO: tamy31

Dejte mi prosim povedat kok se ve še kaj pšotite ponoči pr men je blo neki časa mir zdej pa se spet potim ko konj ponoči se moram tut do dvakrat preoblečt mam občutek kot da že na mokrem ležim , pa mokra sem samo po prsih in okol vratu. A je to normalno. Pa če morda katera ve kako si daš pregledat količino hormonov.
Imejte se lepo še naprej , jaz pa grem še likat...user posted image
LP

jaz se potim tako edino ko mi nagajajo hormoni- imam težave z ščitnico. voa zdravnica te mora poslati na pregled krvi, lahk greš pa tudi sama in je samoplačniško, cene se pa sučejo okli 20e.

IZVIRNO SPOROČILO: onur

Drugač pa z možekom na prvi dan pomladi, 21.3.2009, praznujeva dve leti poroke in Petja bo stara 4 mesece. Dajte mi kakšno idejo, kaj bi mu naštimala za obletnico.

Če ste pozable.

kaj pa če gre petja v varstvo, vidva pa sama na razvajanje, mogoče savna....

prdenje: tudi pri nas skos smrdiuser posted image spušča glasne, smrdeče, ampak nikoi se ne napenja zraven.

čajček:gal ga tudi ne mara. sem naredila napako, ker sem poslušala pediatra, ker je rekel da dokler dojim da nič ne rabi. sam kaj bo pa kasneje? če ga pri 3.mesecih ne mara ga tudi kasneje ne bo. tak da imam kar težavo z tem čajem.

(odgovor članu tamy31)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
6.3.2009 9:56:23   
Polynesia
Jutro.

Evo mi spimo že prvo rundo od jutranjega zbujanja...danes je spet spal od 21h-7h, to je tak moj priden sonček. Jaz sem si pa privoščla en orng kofe, neki me je glava bolela že ko sem se zbudila, grrrrr.

caligula samo da sta doma in da ni nič hujšega, ti ga samo skos glej in čuvaj pa bo vse v najlepšem redu, pogumno mamica...tudi to nas čaka v sredo.

potenje jaz se tudi full potim, ampak to so še hormoni, pa še v stanovanju mamo fuuul toplo, pa sam en radiator mamo prižgan pri tamaumu v sobci.

prdkanje jo tudi naš fuuuul prdi, ampak se ne protožuje in ga sploh ne moti...ampak včasih toooolk prdne, da se z možem sam spogledava in začneva smejat...pa kako lahko taka rita mala tko prdne nooooo, hahahahahha....ampak to da prdijo je čist v redu, ker grejo strupi ven in zato kao naj ne bi imel krče, sam to je pa res čist od otročka odvisno.

izpadanje las mamicam meni groooozno izpadajo lasje, me je že frizerka poozorila naj se ne ustrašim, da so to hormoni, sam haloooo jaz bom plešasta ratala, pa ker mam dolge lase to še bl zgleda, jaoooo....upam da se mi ne bo treba na paža ustrišt.

Tko, zdej grem pa kofe v miru spit pa lase si posušit.

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
6.3.2009 9:58:22   
Andromeda
Dobro jutro!

Za nami je še ena bolj tako-tako noč user posted image Zbujanje vsako uro, vstavljanje dude, božanje...Ob petih sem mu dala za jest, pa se je gospodiču zdela to primerna ura za vstat in je potem veselo žvrgolel v posteljci. Sva se mu z možem tako nasmejala, kljub zgodnji jutranji uri. Upam, da ga kmalu mine tole, da bedi ponoči kot kaka sovica, ker nikamor ne pelje.

caligula
- za AR ti ne znam svetovati, kateri je boljši, mi imamo od Novalaca AR. Se mi pa na splošno zdi, da ima DM bolj kvalitetne stvari, bi na tvojem mestu probala z DM AR mlekom. Aptamil AR je pa naš takrat 3 dni v bolnici dobival in po njemu strašno prdel, pa vsako uro kakal, je bil pedaiter začuden, češ da jih to mleko pomavadi zapira.

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
6.3.2009 10:01:29   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: Polynesia

izpadanje las mamicam meni groooozno izpadajo lasje, me je že frizerka poozorila naj se ne ustrašim, da so to hormoni, sam haloooo jaz bom plešasta ratala, pa ker mam dolge lase to še bl zgleda, jaoooo....upam da se mi ne bo treba na paža ustrišt.

Tko, zdej grem pa kofe v miru spit pa lase si posušit.

[/color]

Jaz na srečo nisem mela problemov z izapdanjem las, imam še vedno tako goste kot v nosečnosti, edino si jih težko razčesem. Je imela pa moja teta po drugem porodu tudi težave z izpadanjem las, je jemala neke tablete, ki vsebujejo keratin -za lase in nohte in v enem mesecu se ji je zadeva uredila.

Zdej mi je pa Dario zaćčel vreščat v naročju...

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
6.3.2009 10:09:48   
Polynesia
Še tole povem...sem šla v DM-a po pleničke midi, tist k smo dobile kupone po pošti in moram rečt, da so 1A...trenutno so mi veliiiiiiiiik boljše kot Pamperske. Tko da mam zdej oboje in menjam.

Neposredna povezava do sporočila: 2336
6.3.2009 10:16:53   
carly
Jutr,Taja ima prvi dopoldanski spanec mamica pa pumpa pa mal po netu brska.
smo imeli danes malo boljšo noč, smo vstali dvakrat za jest pa je kar hitro nazaj zaspala proti jutru se je pa začela premetavat pa jamrat pa sem jo hitro nazaj na bok obrnila pa se je umirila, ob pol 8 sem jo pa še k sebi vzela za pol urce, je pasal mal poležat.
Prdenje, moja prdi sploh če še ni kakala ta dan, potem prdne vsakič ko se malo bolj napne ko miga.Se ji z mojim tudi smejiva.Pa ima redko kdaj smrdljive in ful glasne.

Neposredna povezava do sporočila: 2337
6.3.2009 10:18:30   
carly
polynesia po kolkem času si pa dobila kupone?Sem se na njihovi spletni strani včlanila že kake tri tedne nazaj pa nisem še nič dobila.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
6.3.2009 10:20:01   
Polynesia
carly kar nekaj časa sem čakala te kupone, morm rečt da orng več kot en mesec.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
6.3.2009 10:25:06   
carly
Madonca pišem pa gruntam zraven kaj imam tak moker občutek zdej pa vidim da mi je ta druga joška medtem ko sem prvo pumpala spustila in imam čisto premočen modrček.To se mi pa tudi že ni zgodilo od prvih dni po porodu,se zgleda pozna k sem ponoči eno pumpanje preskočila.user posted image

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
6.3.2009 10:26:08   
carly
Uf potem me pa skrbi da ji ne bojo že premajhne pleničke preden dobim te kupone.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
6.3.2009 10:48:01   
carly
Glede čajčka naši ga tudi nismo mogli prodati, zdej ko ji pa mleko gostim z riževo kašico ji pa prov paše, sploh proti večeru, ga popije ene 40 ml.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
6.3.2009 10:49:07   
Polynesia
čajčki jaz našega samo dojim, brez dodatkov in tudi brez čajev, pa mu tudi ne mislim še nič dajat.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
6.3.2009 11:27:38   
Andromeda
carly - a poveš, kako gostiš mleko z riževo kašico?

Jaz sem mojemu lumpku včeraj zvečer prvič dala riževo kašico - od Novalaca - sem dala v 200 ml mleka 3 zvrhane žličke in pretresla. V navodilih sicer piše, da daš 4 poravnane žlice na 180ml mleka, pa sem se bala, da bo pregosto.
Je pa tisto mleko popil kot bi mignil, je tako vlekel, da je zašvical v glavo zraven user posted image Pa seveda sem dala cucelj z veliko luknjo, sicer ne bi nič ven teklo.

Neposredna povezava do sporočila: 2344
6.3.2009 11:29:33   
Andromeda
Nebo nad Ljubljano se je končno razjasniiiloooo! Se grem kar napravit za ven, ko se Dario zbudi, da ga samo previjem, nafutram in hopa v voziček... Se mi zdi, da je 2 noči bolj malo spal samo zaradi pomanjkanja svežega zraka.

Neposredna povezava do sporočila: 2345
6.3.2009 12:15:08   
mojsoncek
Oj!

Misek pisek spi, jaz moram pa pocasi spakirati kufre, ker greva danes domov. Tavelik me pogresa za umret in se je dve noci konstantno zbujal in me klical. Bogi nas fantek user posted image

Sicer pa smo danes spali od devetih do dveh, sva se na joski pocrkljala in nazaj zaspala. No, ob pol stirih je nastopila ta huda lakota in potem je bil mir do sedmih user posted image . Temu pa ze lahko recem fantasticna noc user posted image .

Sva pa vceraj zamenjala mleko in ga je kar fajn zvijalo, ali pa ga je morda samo toliko bolj motilo, ker je cez dan bolj malo spal in je bil zato bolj razdrazljiv. Ker naslednjo rundo, ko sem mu dala to mleko, pa ni bilo nobenih tezav. Bomo videli kako bo danes cez dan, ampak zaenkrat kaze kar dobro. Pa se kaka bolj "mehko" in se ne matra tako. Pa se to, ze tretji dan ne kaka vec zeleno user posted image ... tudi to verjetno kaze na nek "napredek". Morda pa se bo crevesje le pocasi pomirilo.

polynesia - mi smo ze pri tavelikem od rojstva uporabljali DMove plenicke in smo bili ves cas zadovoljni z njimi.

DM babybonus - mi smo cakali 2 meseca na kupocke... niso ravno najbolj hitri no...

Sibam hitro se kosilo pojest...

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

Neposredna povezava do sporočila: 2346
6.3.2009 12:39:11   
šema
plenice- tudi mi smo najbolj zadovoljni z dm-ovimi samo zdej je nastal problem - dragega sem poslala po št.4, ker se mi je zdelo, da ga 3 že preveč stiska pri bedrih, zdej so pa 4 fuuuuuuuuul večjeuser posted image  in mu nastane "luknja" med nogami, ko se dviga. Očitno bomo še nekaj časa na trojki (sam pol mora pa mali na dietouser posted image )
Sem pa razočarana nad müllerjevimi, ki jih tako hvalijo- meni so poden, ker mu premočijo že po dveh urah in je komplet za preoblečt.

gh- tudi jaz ga samo dojim in nameravam tole prakticirat do 6. meseca sigurno- glede na to da je bil dva tedna prezgoden je to nekje sredi maja. Ne dodajam mu nobenih čajčkov- smo sicer probali takrat ko ga je napenjalo, da bi mu pomagalo pa je bilo brez uspeha- vanj smo STLAČILI največ 20ml.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
6.3.2009 12:41:01   
šema
Pa še to sem pozabla- včeraj sem opravila polovico predzadnjega izpitauser posted image user posted image

Danes pa šibamo še v Koper, na predzadnja predavanja (mali bo prvič prespal v hotelu in bomo videli, kako mu tuja postelja dišiuser posted image )

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
6.3.2009 14:22:43   
nagajiva
IZVIRNO SPOROČILO: Polynesia

Še tole povem...sem šla v DM-a po pleničke midi, tist k smo dobile kupone po pošti in moram rečt, da so 1A...trenutno so mi veliiiiiiiiik boljše kot Pamperske. Tko da mam zdej oboje in menjam.
Še jih nisem probala.....Maš še par Pampersk, pa zdaj ko si to napisala, me kar mika, da bi jih odprla user posted image .

Lasje-mi kar izpadajo. Sem se tud zato v nosečnosti postrigla.
Carly-jaz sem na DM kupone čakala skoraj 2 m user posted image
Čajčki-samo dojim. Sem ene 3x probala mu dat čaj, pa se ne da opisat izraza na njegovem obrazu user posted image ....prav streslo ga je.
Šema-pri plenicah se je nam zgodilo enako. Je mel rdeče okoli bedrc, pa sem kupla 4, ki pa se mi zdijo malo prevelike........user posted image user posted image user posted image user posted image  za izpit

Alarm....

Opazujem te, kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke....In šele, ko tvoja dlan leži v moji opazim, kako zelo majhen si. Tako si majhen-pomeniš mi pa ves svet!

Neposredna povezava do sporočila: 2349
6.3.2009 15:23:38   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: šema

Pa še to sem pozabla- včeraj sem opravila polovico predzadnjega izpitauser posted image user posted image

Danes pa šibamo še v Koper, na predzadnja predavanja (mali bo prvič prespal v hotelu in bomo videli, kako mu tuja postelja dišiuser posted image )

Čestitke za izpit..joj, kdaj bom jaz takole rekla user posted image

Fino, da imaš na Obali predavanja, boste lahko združili prijetno s koristnim, pa še kita greste lahko pogledat user posted image

No, mi2 sva bila 2 uri vzunaj, zdaj grem pa kosilo hitro narest. Upam, da se mi ne bo preveč bunil v ležalniku.

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Vrtec Radlje ob Dravi

Mamice katerih otroci obiskujejo ta vrtec, kako ste zadovoljne z njim, z delom,..?

Zelo sem zadovoljna, vse se mi zdi super. Ne bi ga menjala. (54%)

Sem zadovoljna. (24%)

Je kar v redu, vend (22%)

Število vseh glasov: 41

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!