Andromeda -> RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 (22.2.2009 11:38:28)
|
Živjo! Včeraj v NM je bilo super, razen mene je po kakih 2 urah začelo tresti in zbadati v kosteh - sem dobila vročino 38 stopinj, me je potem še celo noč in treslo in kuhalo, da je blo groza, zdaj se mi je malo znižala---Počutje pa grozno, se bojim, da sem gripo fasala, samo upam, da ne bo šlo na Daria, ker je zaenkrat vse v redu z njim. No, včeraj sva si z možekom predvsem roke odpočila, ker je imel Dario kar 3 "tete" okrog sebe - babico, prababico in mojo teto, pa še pradedek ga je malo pocrkljal. Je pa užival v središču pozornosti in bil pravi dobrovoljček, sploh ni nič jokal, je rekla moja mami, da tako pridnega dojenčka pa še ne..Ma ja, bi morala kdaj tako k meni pridet in videt enega od njegovih izpadov... Se pa moj fantek že prav na glas smeji in tudi "poje" in gruli. Ga je pa tole Novo mesto kar utrudilo, ker je spal od pol osmih zvečer do pol šestih zjutraj, pa še potem je nadaljeval do 9.15. In zdaj spet pridno spi. Danes kuha moj možek, jaz pa počivam. Jutri ima Dario fizioterapijo, ampak, če bom še imela vročino, ne bomo šli. Česitke vsem, ki v teh dneh praznujete 3 mesece! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]a
|
|
|
|