cursa -> RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 (9.2.2009 14:39:45)
|
Najprej vsem skup hvala za dobrodošlico. Upam, da me ni katera razumela, da sem obsedena s kakimi idealnimi merami pri tako malem otroku, vendar mi gre na živce, ko mi vsakič, ko gremo k tašči na obisk, reče pa saj bo še debela, ko je pa na umetnem mleku. Sem možu prejšnji teden rekla, da mi samo še enkrat nekaj reče in ji bom povedala nazaj. In res, čist sem ven padla, ko mi je spet neki bluzila kako ma okroglo glavo, pa o klobasah na stegnih in tako dalje. Ful me je čukast gledala kaj mi je in se je pol čez kake pol ure tud opravičila. Pa sej drgač je kar kul ženska, ampak tole... Ah,... Je pa verjetno res bolj kaka deka, več kot manj, še posebno, ko zbolijo in nočejo jest, takrat vsak gramček prav pride. Kar se pa tiče oblačil v stanovanju. Navadno ima oblečen en dolg rokavček in en kratek rokavček čez, spodaj pa žabice, hlačke brez stopalk in nogavičke. Mislim, da ima kar dovolj na sebi, ker nima nikol mrzlih nogic. Babica mi zmer pametuje, kako bi blo fino, če bi ji dala še kapico na glavo. Da včasih so pa zmer moral imet kapice. In vsakič posebej ji morm povedat, da verjetno včas niso imel cenralne kurjave. Ah, te mame. Lupinico imam pa tisto od vozička in se mi zdi, da bo hitro ratala premala. Bo potrebno se kako novo umislit. Verjetno tisto, ki je do 18 kg. Zdaj pa ven na sonček. Sem prav vesela, ko se je spet po dolgem času prikazal.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley20.gif[/image]
|
|
|
|