Andromeda -> RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 (2.2.2009 11:06:43)
|
Hello! Ja sej nas je ta sneg čisto zamedel. Danes me je Dario vrgel pokonci že pred sedmo (ponoči pa ob pol treh), pa še pokakal se mi je čez celo previjalno mzo, potem pa še polil po pižamici, ko je kupčka podrl...hja, mi je dal dela, jaz pa še tako zaspana, sem šla šele ob 0.30 spat. No, potem sem ga nahecala, da sva poležavala do 9.20. Zdaj pa polhek spet pančka. caligula - alpsko mleko... kravjega mleka se ne daje pred dopolnjenim 1 letom, pa še to ne alpskega ampak se da lahko samo sveže mleko (prekuhano)...Pa brez zamere, te samo opozorim, saj tudi jaz nisem do nedavnega vedela, da dojenček ne sme alpskega...Kravjega mu pa res ne mislim dajat pred 1 letom, ker baje povzroča hude krče. vebo - tale tvoja zdravnica je pa navadna sadistka in popolnoma neresna, da ti ne da nič proti mastitisu. Druga rešitev je, da greš k dežurnemu, pa boš kaj dobila. zmagovalka Eme - še kar OK, meni sta bila bolj všeč Alya & Rudi, tudi Langa & Manca so bili dobri. Sicer se mi pa ta Love simphony zdi kar malce dolgočasna na trenutke, mogoče premalo dinamična. No, zdej, ko sem sku[sm=smiley35.gif] vse po spisku, grem pa lahko kofe spit [sm=jezicek.gif] Se še kasneje kaj javim.
|
|
|
|