Jullija
|
caligula jaz imam to mleko od Aptamila. Imenuje se Aptamil Comformil, kupujem pa ga v Avstriji v Bipi, ker ima tam baje druge - boljše sestavine. Nam je zelo pomagal, saj mala nima več krčev, prej pa smo poskusili vsega vraga, pa ni nič pomagalo. Je pa ta Aptamil proti zaprtju, proti krčem in proti spahovanju. Meni je takrat, ko sem prešla na to mleko, začela tako kakati, da je bila pokakana vsaka plenica, sem se že ustrašila, da preveč agresivno deluje na njeno prebavo, saj je že prej kakala v redu. Potem pa se je uredilo in zdaj spet kaka normalno - približno enkrat na dan. Je pa ta aptamil tudi grenkega ogabnega okusa. Ne vem, kako lahko to pije, se mi kar smili, ampak očitno ji paše, ker nima več krčev. Tudi jaz občudujem vse, ki ponoči ne spite. Jaz že samo, če kakšen večer grem pozneje spat, sem zjutraj cela . Mi pa imamo vsak večer borbe z uspavanjem. Položim jo v posteljico še budno in potem: duda ven, duda not! Včasih uro, včasih dve, včasih se mi že meša! Zdaj trenutno čakam, da grem spet dudo not dajat. Saj na koncu zaspi, ampak z muko! In tako pozno! Potem pa si spet mislim: "Kaj bi sploh jaz rada?", ko vas tako berem, kakšne probleme imate nekatere s spanjem. Lahko bi bila vesela, da nimamo več nekajurnega joka zvečer (zaradi krčev). Ok no, lahko noč! Vsem mamicam želim nocoj dosti spanca!
|