|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mali kričači NOVEMBERK 2008
26.1.2009 13:05:56   
mojsoncek
IZVIRNO SPOROČILO: poli*

Res uboge tiste, ki ne spite ponoči. Tut pri naspride kak dan, da se zbujamo na 1,5 ure user posted image  in je hudoo.
Vem, da imate nekatere že po 2 otroka, ampak lahko nanje čez dan za kakšno urico popazijo babice ali pa očka in greste malo spat...ali pa samo počivat... mogoče pod dolg tuš. Gospodinjska opravila bodo pa že počakala!

Nas tavelik je med tednom tako ali tako v vrtcu. Nejc pa cez dan tudi tako malo spi, da se v tiste pol urice ravno ulezem in malo "pomirim". Za eno odspat mi pa ze zmanjka casa user posted image . Meni osebno bolj pase, da tiste pol urice nekaj delam in sem v gibanju, ker drugace sem se bolj povozena. Sicer pa z gospodinjskimi opravili ne pretiravam, ampak samo vzdrzujem higienski minimum user posted image . "Babi servis" pa pride v postev samo cez vikend. Ah, bo ze... ne bom prevec tarnala... mamica sem in to pac pase zraven...

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
26.1.2009 14:20:22   
taly82
Punceeee pri nas pa je sončeeeeekkkkkkk... sem takoj boljše volje.. zdaj naredim kosilo potem pa hop na en sprehod, upam, da bo zdržal še kakšno urco..

user posted image

27.10.2008 se je rodil najin sonček Marcel

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
26.1.2009 15:08:41   
Andromeda
Mi2 sva bila pa ravno na sprehodu in je pokukal sonček user posted image
Ima pa Dario spet težave s kislino user posted image Ponoči je pojedel 230 ml, od sedmih zjutraj pa spravi vase le še 60, 70 ml, ga hranim na 2 uri. Grozno je! Bi raje ne nič spala kot pa da gledaš otroka, kako joka, ker ga kislina peče in bi rad jedel, pa ne more. V usta si tlači slinčka, rokave, ko pa dobi flaško pa malo pocuza in začne zmigovati z glavo. Sem mu pa danes končno dala zdravilo tako, da ga ni pol stran pljunil. Mogoče bo pa zdaj kaj bolje, ker sem se naučila tako zravilo dat, sicer nisem nič kaj nežna zraven, ampak važno, da zdravilo pride do cilja.

(odgovor članu taly82)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
26.1.2009 16:36:36   
_katja_
čao!

Kolk lepo vreme danes user posted image

Ja bom kupla una manjsa pakiranja Aptamila. Mi je tudi ze jada razlozila kako to gre. Drugace sem bila pa danes na fuul dolgem sprehodu. Ob 10,00 sem sla od doma, prisla pa 13,45 domov. Najprej sem bila s Pomar*ančo* na kavi in sprehodu, potem pa se z jado.  user posted image Je prav pasalo malo družbe.

Zdaj se moram pa počas uštimat, imamo srečanje z oš. Pa prej seveda NAceta podojit. Potem pa upam, da bo priden pri atiju v varstvu :)

lp
K

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
26.1.2009 16:47:06   
lyra*
Ojla.

Vidim,da smo danes vse izkoristile lepo vreme za sprehodeuser posted image Upam,da bo kmalu več takšnih dnevov.
Mi smo od 12ih šli ven sta user posted image user posted image zaspali mami in ati pa sta lahko lepo v miru pojedla kosilo. Ampak ko je bila sirena niti sladice nisma do konca pojedlauser posted image

Zdaj pa se princeski pogovarjata in ležita v ležalniku.. Prav srečni sta videtuser posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

Neposredna povezava do sporočila: 1280
26.1.2009 19:09:09   
šema
sem videla, da je bila debata glede rota virusa- svetujem vsem, ki nimajo prevelike finančne stiske in bodo vaši korenjaki po končani porodniški odšli v vrtec, da jih cepite. Res da zaščita ni 100% ampak zelo omili zadevo

zaposlitev- vrtec

avtosedeži- v baby centru je rekla, da so najširši od römerja (moja sestra je nabavla tistega, ki se obrne na stran, da otroka lažje vtakneš not in njene izkušnje so, da je kar malo ozek)

sprehodi- jaz ga dajem še vedno na balkon v stolček, ker ima veliko več sonca na balkonu (6.nad), kot pa če se greva sprehajat

kakanje- zgodi se da tudi 7 dni ne kaka- ampak, ker veliko pridobiva na teži in se ustrezno razvija ni nič narobe (drugače bi pa morala presedlat na adaptirano mleko)

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
26.1.2009 22:13:29   
Jullija
caligula jaz imam to mleko od Aptamila. Imenuje se Aptamil Comformil, kupujem pa ga v Avstriji v Bipi, ker ima tam baje druge - boljše sestavine. user posted image  Nam je zelo pomagal, saj mala nima več krčev, prej pa smo poskusili vsega vraga, pa ni nič pomagalo. Je pa ta Aptamil proti zaprtju, proti krčem in proti spahovanju. Meni je takrat, ko sem prešla na to mleko, začela tako kakati, da je bila pokakana vsaka plenica, sem se že ustrašila, da preveč agresivno deluje na njeno prebavo, saj je že prej kakala v redu. Potem pa se je uredilo in zdaj spet kaka normalno - približno enkrat na dan. Je pa ta aptamil tudi grenkega ogabnega okusa. Ne vem, kako lahko to user posted image  pije, se mi kar smili, ampak očitno ji paše, ker nima več krčev.

Tudi jaz občudujem vse, ki ponoči ne spite. Jaz že samo, če kakšen večer grem pozneje spat, sem zjutraj cela user posted image .

Mi pa imamo vsak večer borbe z uspavanjem. Položim jo v posteljico še budno in potem: duda ven, duda not! Včasih uro, včasih dve, včasih se mi že meša! Zdaj trenutno čakam, da grem spet dudo not dajat. Saj na koncu zaspi, ampak z muko! In tako pozno! Potem pa si spet mislim: "Kaj bi sploh jaz rada?", ko vas tako berem, kakšne probleme imate nekatere s spanjem. Lahko bi bila vesela, da nimamo več nekajurnega joka zvečer (zaradi krčev).

Ok no, lahko noč! Vsem mamicam želim nocoj dosti spanca! user posted image

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
26.1.2009 22:25:00   
nagajiva
Ojla

Lovro spi, jaz pa pojem pomarančo in se mu počasi pridružim....
Spanje-mam srečo, da dobra dva tedna spimo od nekje 22-5 zjutraj. So pa seveda izjeme-npr. v soboto sem vse skupaj spala 1 uro. V nedeljo se je zadeva ponovila in sem bila posledično kot zombi. Je pa danes spal dopoldan 3 ure skupaj in jaz z njim....Bomo videli kako bo nocoj.
Avtosedež-zaenkrat še jajčka. Potem pa se bomo odločili verjetno za Rumerjevega (ne vem kak se točno napiše user posted image ). Ma zlo dobre ocene.
Kakanje-na srečo nimamo težav s tem. Do sedaj ni bilo še dneva, da ne bi bili pokakani vsaj dve plenički user posted image .
Lyra-sprehod...seveda user posted image . V petek, če bo vreme. Se v četrtek dogovorima kako in kaj.....Pa princeski sta res luštni.

Opazujem te, kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke....In šele, ko tvoja dlan leži v moji opazim, kako zelo majhen si. Tako si majhen-pomeniš mi pa ves svet!

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
26.1.2009 22:53:48   
konina
Hojla, klepetulje. user posted image  Mi smo imeli pester konec tedna, pa še nekaj dni bo, potem pa bo spet malo mirneje naprej. Naša Neva je postala ponosna sedemletnica. In smo seveda na veliko praznovali. user posted image  No, najprej sorodniki, naslednji dan prijatelji, nedelja malo miru, danes šola in priprave na jutrišnjo zabavo za sošolce in sošolke in nekaj priajteljic. Uf, naše dekle odrašča! user posted image

FAnta sta v redu. Spet imam nekoliko več mleka in manj dodajam, vendar pa mi sedaj Erazem precej več poliva. Moje mleko v glavnem vsega zbruha. TAko, da mi imamo aptamil AR in je glede polivanja super. Je pa po njem Erazem nekoliko zaprt. GAšper pa vse dobor prenaša, samo moje mleko tudi poliva. user posted image user posted image

Stolček za hranjenje - imeli bomo kar tip trap, smo imeli že pri Nevi je bilo o.k. Če pa ne bo šlo, bomo pa potem razmišljali o kakšnem drugačnem stolčku.

zaposlitev - šola

Lyra - tvoji princeski sta pa za pojest. A bi se midve kaj zmenile za kakšen randi?user posted image  Tvoji dekleti pa moja fanta... Huda kombinacija, kajne? user posted image

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
26.1.2009 22:55:19   
konina
vmes je bil že alarm. user posted image  imam sedaj erazma v  naročju. o našem spanju napišem kdaj drugič.

lp, nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
27.1.2009 9:37:49   
taly82
Dobro jutro, danes pa jaz kuham kavico user posted image

Mi smo danes stari 3 mesece user posted image

Glede avtosedeža jaz sem tudi slišala da je Romerjev eden boljših po varnosti, tako da pomoje bomo kar tega kupili.. 
Danes je spet slabo vreme, tako, da bomo spet preživeli dan noter user posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
27.1.2009 9:48:59   
_katja_
Ena user posted image za vse! Danes je pa zatisje tukaj.... Zunaj spet dezuje. Samo ne ful. Tako da bom pomoje sla na kratek sprehodek kar z uno palerijo za dez. Malo mi je iz nosa zacelo tect, upam, da se ne razvije naprej ....

Včeraj sem bila na obletnici OŠ. Prav super je bilo. Pa še Nace je bil usmiljen do mene in potegnil prvi interval do 5,00, tako da ni bilo treba takoj dojit ko sem prisla domov.

Lep dan, kljub dežju!
K

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
27.1.2009 9:50:00   
_katja_
taly: hvala za kofi user posted image Medtem ko sem pisala si me prehitela. Boljse dve kot nobene:)

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
27.1.2009 9:53:36   
mojsoncek
Pri nas nic novega, razen to, da SPET SNEZI... no, tavelik fantic bo lahko spet uzival, jaz pa malo manj user posted image .

taly, hvala za kavo! In seveda vse najboljse! user posted image

Punce, tiste ki ponoci lepo spite, vam je verjetno se tezje, ce kaksno noc ne spite. Clovek se hitro navadi na prespane noci in je potem kar kriza, ce je kaksna noc bolj slaba. No, mi smo danes spet poprdevali in jokcali ob enih, ob treh, ob petih in ob sedmih. Ob osmih sem imela pa ze vsega vrh glave in sva vstala user posted image .

avtosedez - Romer je zakon user posted image .
Sicer pa mi ful pase, ker je mozek ze dva dni doma user posted image . No, danes se uzivam, jutri pa back to reality...

< Sporočilo je popravil mojsoncek -- 27.1.2009 9:54:02 >

(odgovor članu taly82)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
27.1.2009 9:55:06   
mojsoncek
Ce je ze tako, potem pa katja tudi tebi hvala za kavo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1290
27.1.2009 10:08:23   
onur
Živjo. Hvala za user posted image .

Taly82 čestitke za 3 mesece.

Mi pa imamo ponovem zvečer neutolažljiv jok nekaj časa. Je previta, sita, pa začne kar jokat, se prav dret. Včasih tudi podnevi. Upam, da bo kmalu tudi to mimo. Mogoče jo podnevi tudi kaj krči, ker je imela zadnjič čist zeleno blato.

Drugač pa sva z user posted image včeraj po dolgem času user posted image , ma me je kar bolelo. Se mi zdi kot, da so mi vse zašivali noter. Kje pa imate user posted image ko user posted image ?

Naša sedaj spi, jaz pa bom še kaj naredila, če se ne bo zbudila.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

Neposredna povezava do sporočila: 1291
27.1.2009 10:13:00   
pomar*ANČA*
uf, par dni me ni na forumu pa se tako razpišete, da rabim kar nekaj časa da vse preberem.

z spanjem pri nas res ni težav, že od prvega dneva ko smo domov prišli spi v prvem kosu min 5 ur, zadnje dni pa tudi po 8 ur.

pri nas bo krst 14.6., jaz bi ga še kasneje krstila, ampak potem bodo dopusti in bi se mogla prilagajat, tako da smo našli en  skupini jezik.

naš čmru je že 7mi dan zprt, tako da bom danes popoldan  klicala pediatra, kaj storiti. sladkane kamilice ne pomagajo, termometer v riti tudi ne, prolektal mu pa nebi spet dajala....pa full je spet začel smrkati! ampak ko mu nosek pucam pa nič ven ne spravim, sliši pa se, da nekaj vozi po nosu gor in dol.

včeraj je bil tak lep dan, sem potem šla še v arboretum na sprehod in sem bila zvečer čisto uničena, saj sva že z _katjo_ pšrecej prehodile, potem pa še arboretum...
danes pa spet dež. ampak midva greva vseeno vn, ga bom z dežno fajn pokrila, jaz pa kapuco na glavo... pa na en čajček....

taly28, čestitam!!

do koliko kg pa lupince ponavadi so? sem ravno včeraj brala, da je lupinca do 66 cm, potem naj bi šel pa že v zic, sem mislila, da je to po kg...

Neposredna povezava do sporočila: 1292
27.1.2009 10:16:05   
pomar*ANČA*
IZVIRNO SPOROČILO: onur

Drugač pa sva z user posted image včeraj po dolgem času user posted image , ma me je kar bolelo. Se mi zdi kot, da so mi vse zašivali noter.

je bolelo....zlo fejst bolelo.... ampak me je g pripravila na to in je tudi rekla da večkrat ko bova prej bo spet fajnuser posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
27.1.2009 10:32:46   
taly82
Mene ravno bolelo ni.. bil je en tak čuden občutek.. res pa je da nisem bila nič šivana..

Midva se spraviva k user posted image user posted image  ko Marcel zaspi, saj prej ni možnosti, da bi.. user posted image

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
27.1.2009 10:47:22   
onur
pa full je spet začel smrkati! ampak ko mu nosek pucam pa nič ven ne spravim, sliši pa se, da nekaj vozi po nosu gor in dol.

pri Petji je isto. je ful smrkala po nosu, sem ji nekaj zvlekla ven. sedaj pa smrka, pa nič ne pride ven oz. zgolj zjutraj. smrka pa manj kot je.

do koliko kg pa lupince ponavadi so? sem ravno včeraj brala, da je lupinca do 66 cm, potem naj bi šel pa že v zic, sem mislila, da je to po kg...

lupinice so do 13 kg. v zic gre lahko šele ko samostojno sedi. ker pa je Petja v lupinici nabasana in ji je majhna, se odločam za nakup sedeža od 0-18 kg od Romerja, ki ga najprej obrneš v nasprotni smeri vožnje, nato pa ko je bambino starejši pa ga obrneš v smeri vožnje. pripenjam link http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=194023

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu taly82)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
27.1.2009 11:06:35   
Andromeda
Hello!

Najprej hvala punce za dvojno kavo! user posted image

taly82
- čestitke tebi in Marcelu za 3 mesece!

user posted image - mene je prvič po porodu tudi ful bolelo, pa 2. in 3. tudi, zdaj po 3 mesecih pa je super. Prej pa se mi je zdelo, da mi bo šla medenica na pol user posted image . Seveda pa user posted image , ko mali zaspi, čeprav smo v istem prosotru, ampak tudi, če bi se zbudil je pa ja premajhen, da bi vedel za kaj gre.

Zdaj grem pa malo pospravit, je v kuhinji tak svinjak, da se copate na mastna tla limajo user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
27.1.2009 11:52:05   
mojsoncek
IZVIRNO SPOROČILO: onur

Drugač pa sva z user posted image včeraj po dolgem času user posted image , ma me je kar bolelo. Se mi zdi kot, da so mi vse zašivali noter. Kje pa imate user posted image ko user posted image ?

Je tudi mene je bolelo... ampak gre na bolje user posted image . Otroci pa v tem casu spijo, tavelik v svoji sobici, tamali je pa vedno v blizini user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
27.1.2009 12:47:49   
letalo
oj! no danes pa sem čist naspidirana -smo spali od 21h do 2h in nato do 5.30 in nato do 8h, pol sva pa še do 9.30 potegnila; mogoče se zdi to nekaterim še vedno eno matranje, samo meni pa je cel luksuz, pa pomoje tebi mojsonček tudi, ane? smo se pa zbudili s ful zamašenim nosom, se mu je tudi vozilo gor in dol, tudi z babyvacom ni šlo kej preveč ven, a se mi zdi, da se sedaj situacija že umirja,...

glede user posted image : rodila s CR, ni bilo prevelikih težav, bolj v psihično v glavi...

a ve že jeste (surovo) sadje, jaz sem do sedaj bolj kompote prakticirala, zdej bom pa počasi začela jesti kar surovo, pa bomo videli kako bo s krči....

jaz sem že začela kar intenzivno športat, ker mam že zadosti tega prekladanja,...tudi trebušček vztrajno a počasi leze nazaj v prvotno lego, vendar dvomim da bo kdaj spet tak kot je bil prej (tudi če odštejem strije, ki so le na eni strani trebuha v okolici popka in sem jih pridelala zadnji teden nosečnosti - ah kaj češ); celulit, ki sem ga dobila tekom nosečnosti pa mi je skoraj v celoti skrivnostno izginil,...vsaj to.

lepo zdravi ostanite!!!! čav

Neposredna povezava do sporočila: 1298
27.1.2009 13:33:45   
_katja_
letalo: jaz jem jabolka in banane, pa solato sem že jedla, pa papriko. Drugega pa se ne. Bom pa počasi probala. Saj probas zjutraj pol jabolka, pa vidis kaj se dogaja cez dan. 

Mene prvič pri user posted image ni bolelo, le drugačen občutek je bil. Kakor da bi bil vhod malo manjši kot prej. Ampak je ze boljse. Sem pa tudi jaz imela v glavi ful strah.....ampak je blo potem vse ql. Je pa najin misko zraven v posteljici. Kadar imava midva akcijo on spi. Če bo tako solidno spal se naprej, gre pri 1/2 leta v svojo sobico. Itaq je to samo čez hodnik, pa če imava vrata odprta ne bo problema. Je pa res, da mi je kar malo cudno ko je se tamal v sobi. Vem, da se še ne zaveda, sam vseen je nenavadno... Je pa ql, ker zdej kdaj malo prej zaspi (recimo ob 21,00 ali 21,30 in imava midva se energijo za user posted image . Ker če pa zaspi ob 23,00 ali kasneje pa itaq sam padeva v posteljo.

letalo: v kateri sport si se pa vrgla? Jaz zdaj malo laufam, pa potem vaje doma, pa z Pomara*ančo* se meniva za aerobiko.  Ko bo vreme kaksen tek na smuceh, pa kaksen krajsi turni smuk. Potem ko bo toplo pa bicikl:)

Kaksno butasto vreme je zunaj user posted image Ko bo vsaj snezilo....ne pa ta dez user posted image

lp
K

(odgovor članu letalo)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
27.1.2009 13:59:47   
poli*
Dober dan babike.
Moja Tanja danes praznuje svoje 3 mesece user posted image .

Smo imeli cepljenje in je bila katastrofa! Najprej je bil običajen pregled in se je Tanja še smejčkala, potem pa jo je ped. dala na trebuh (sem ji povedala, da kravic noče past, glavico pa lepo drži) in jo še tiščala dol v mizo (zlo časa), češ, dvigni se!In naša punca je tko neusmiljeno jokala, da so ji prvič (!) v njenem mladem življenju pritekle solzice user posted image .Potem je nikakor nisem mogla umiriti in je kar na hitro fasala še cepivo v stegnenico (sem mislila, da je ponavadi v rito?!). Ker je imela v tistem joku pokrčeno mišico jo je itak še tolko več bolelo... mislim tak jok, kot da bi jo mučili. Mogoče se sliši smešno, ampak mi je bilo prav hudo. Še kar nekaj časa je nisem mogla pomiriti- tudi z dojenjem ne. In potem je revica od vsega hudega zaspala... In zdej se njena mami že bojinaslednjega cepljenja (pri 6 mesecih) user posted image

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.