|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mali kričači NOVEMBERK 2008
22.1.2009 17:38:39   
luna8
Mi smo tud bli na enem sprehodu-skor eno urcouser posted image

Drgač pa je jaz ne bom cepila za rotavirus, ker itak ni nujno, da ga ne bo dobil tudi če je ceplena

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
22.1.2009 18:11:09   
onur
nam pa ni pediater nič omenil tega. imamo pa redno cepljenje pri treh mesecih.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
22.1.2009 19:38:40   
nagajiva
Ojla

IZVIRNO SPOROČILO: mojsoncek

p.s. nagajiva, sem prebrala tvoj podpis in sem kar solzice dobila na oci

Lepa misel a ne? Sem jo že neštetokrat prebrala, pa me še vedno gane. Tako resnična user posted image ......

Taly82-mi smo se tud danes sprehajali z dežnikom za vsak slučaj. Joj, je res pasalo.....Je blo sedaj tako vreme, da smo bolj ali manj čepeli doma in sem bla že čisto nervozna. Lovrotu pa je očitno tud pasalo, ker je cel čas lepo spančkal user posted image .
Watershine-glede lulčkov pa res vsak drugače svetuje user posted image . Men sta tako patronažna kot pediatrinja rekli, naj nič ne vlečem nazaj. Da bo baje prvič to naredila pediatrinja, ko bo čas za to.....Me je sedaj že kar malo strah, da ne bo kaj narobe. Lulčka pa ma Lovro tud pogosto pokonci. Sem brala, da je to normalno, ker se nekako "vzburijo" zaradi prijetnih dotikov. Pa seveda tik preden misli polulat mamico user posted image user posted image user posted image .
Rotavirus-tud ne bomo cepli. Kot je rekla luna8-vseeno ni nujno, da ne zboli. Mi je tako pediatrinja rekla.

Opazujem te, kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke....In šele, ko tvoja dlan leži v moji opazim, kako zelo majhen si. Tako si majhen-pomeniš mi pa ves svet!

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
22.1.2009 20:24:51   
poli*
Naša punca super obvlada glavico, ampak ko jo dam na trebušček, pa začne še isto sekundo jokat... ne trpi tega, da bo ležala na trebuščku. Drug teden mamo pregled, pa upam, da ne bo kaj težila zdravnica, ker Tanja zihr ne bo hotla "sodelovati" pri pasenju kravic.
Ravno včeraj sem gledala slike, ko je bila stara nekaj dni- jojjjj, kolk je že zrasla. Cela bejba je že

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
22.1.2009 20:50:22   
Andromeda
poli - Dario tudi ne mara ležat na trebuščku, predvidevam da zaradi refluxa in sedaj, ko ima to diagnozo potrjeno, ga ne silim več z dajanjen na trebuščka. A Tanja kaj poliva? Mogoče se ji takrat malo želodčne vsebine dvigne in ji zato ni prijetno.

rotavirus
- mi ga tudi ne bomo dali cepiti, čeprav bi bilo najbrž fajn, glede na to, da je nedonošen, ampak kdo ti lahko garantira da potem res ne bo zbolel?

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
22.1.2009 21:41:47   
taly82
IZVIRNO SPOROČILO: nagajiva

Lulčka pa ma Lovro tud pogosto pokonci. Sem brala, da je to normalno, ker se nekako "vzburijo" zaradi prijetnih dotikov. Pa seveda tik preden misli polulat mamico user posted image user posted image user posted image .

tudi jaz sem slišala, da imajo dojenčki pogosto pokonci lulčka in, da je zaradi zgoraj navedenega... naš ga ima tudi zmeraj, ko ga previjam, potem pa nevem ali me bo polulal ali ga ima samo tako gor user posted image

27.10.2008 se je rodil najin sonček Marcel

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
22.1.2009 21:43:23   
poli*
Andromeda- Tanja skoraj nič več ne poliva. No, odvisno od dneva... lahko je pa res tudi to težava user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1182
22.1.2009 21:43:37   
taly82
glede rotavirusa -  jaz ga ne bom dala cepiti.. se mi zdi predrago pa tudi ni ziher, lahko ga vseeno dobi.

(odgovor članu taly82)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
22.1.2009 21:46:22   
taly82
prej sem si privoščila frizerja.. sem skočila za 1 urco ven... sem mojemu user posted image  naročila naj mu da čaj, če bo nuja in sem se šla po več kot 4 mesecih ostrižt.. kako je pasalo.. imam zdaj tako lahko glavo user posted image

drugače pa jutri napovedujejo lepše vreme.. juhu .. potem pa me pridemo na vrsto s svojimi vozički user posted image

grem Marcela uspavat, ker očiju ne rata user posted image  sploh ni in ni zaspan zvečer.. ali imate ve tudi probleme zvečer, da zaspijo??

(odgovor članu taly82)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
23.1.2009 6:59:35   
pomar*ANČA*
jutro

nisem nič za nazaj brala, ker mi ne uspe...

imam pa samo eno vprašanje za tiste ki ste tudi imele carski rez... ali vas še kdaj šiv bolijo?

aja, pa še to....sem začela jest tabletke in full krvaim, a je to normalno?

(odgovor članu taly82)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
23.1.2009 8:38:03   
carly
Uspavanje zvečer-meni celo paše če ne zaspi takoj, ker hodi že zgodaj spat, ponavadi jo ob osmih že zmanjka pa smo potem ob polnoči že pokonc.Se pa nikakor ne more navadit da bi ponoči samo pojedla pa nazaj zaspala, smo zmeraj eno uro pokonc včasih še dalj.Sicer pa zdej že kakšna dva tedna večkrat tudi po pet ali šest ur prvo rundo potegne,tko da upam da bo to kmalu vsak dan, ker prej sem mogla po dvakrat ali celo trikrat na noč vstajat.

Plavat pa mi tudi ne bomo hodil,drgač sem pa jaz tudi slišala da je v našem koncu plavanje na Bledu.

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
23.1.2009 9:17:06   
taly82
Dobro jutro

Midva sva danes spet prav lepo spala.. včeraj sem ga uspavala tko, da smo zaspali mal čez deset in spali do 4:00, potem sva pojedla in spala do 7:30.  Po jutranjem ritualu, umivanju, previjanju.. malo sva se igrala.. smejala veliko.. zgovarjala ( naš se je začel tako oglašati, da prav ne morem verjeti, prav je posrečen, ko se tako trudi nekaj povedati in to prav naglas.. ali je pri vas isto??), potem še pojedla in že spi user posted image  žabica moja..
Sem pa mislila, da bo danes bolj sonček, pa je oblačno, no saj glavno da dol ne gre..
zdaj grem mal po kuhinji pospravt.. pa cunce mam za speglat,.. pa saj to bom pomoje dalala do 15:00 dokler moj ne pride iz službe, ker vmes greva obvezno še mal ven..

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
23.1.2009 9:21:10   
taly82
IZVIRNO SPOROČILO: carly

Uspavanje zvečer-meni celo paše če ne zaspi takoj, ker hodi že zgodaj spat, ponavadi jo ob osmih že zmanjka pa smo potem ob polnoči že pokonc.Se pa nikakor ne more navadit da bi ponoči samo pojedla pa nazaj zaspala, smo zmeraj eno uro pokonc včasih še dalj.Sicer pa zdej že kakšna dva tedna večkrat tudi po pet ali šest ur prvo rundo potegne,tko da upam da bo to kmalu vsak dan, ker prej sem mogla po dvakrat ali celo trikrat na noč vstajat.

Pri nas pa ni važno kdaj je šel spat ali ob 20:00 ali ob 23:00 prej je zmeraj vstal okoli 2:00.. zato pa raje vidim, da gre prej spat, pa da mogoče še jaz kaj naredim takrat,.. zvečer itak največ naredim..
mogoče ga je včeraj sprehod mal zmatral pa še kopali smo se zvečer,da je potegnil do 4:00.user posted image

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
23.1.2009 9:46:44   
onur
Jutro in eno user posted image . Jaz boljše, da jo ne, ker je malo spet zvijalo, ker je mamica pila divko z mlekom. user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugač pa sem že od ginekologa. Sem si na dojki zatipala zatrdlino in šla preverit kaj je to. Hvala bogu ni nič, po ultrazvoku tkivo ni spremenjeno in verjetno je žleza, ki se slabše prazni. user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugač pa je pri nas sonček. Jupppppppiiiiiiiiii. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu taly82)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
23.1.2009 9:48:27   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: pomar*ANČA*

jutro

imam pa samo eno vprašanje za tiste ki ste tudi imele carski rez... ali vas še kdaj šiv bolijo?

Šiv po CR: ne, mene nič več ne bolijo. zdele je osmi teden minil, od operacije. katere tabletke pa ješ?? js sem dobla "cezarette" - a sem prav napisala?? pa je baje normalno, da krvaviš. no, jih še nisem začela jemati...

Neposredna povezava do sporočila: 1190
23.1.2009 9:52:37   
mojsoncek
Dan!

Pri nas nic novega in nic posebnega... v pricakovanju lepih soncnih dni user posted image

A veste koga pogresam... caligulo! Nic se ne javi, pa tako pridna je bila za pisanje user posted image . A katera kaj vec ve mogoce?

pomaranca, mene sivi nic ne bolijo, edino tam okrog imam "gluh" trebuh. Kar je nekaj normalnega in bo pocasi tak obcutek izginil.

carly, saj se bo pocasi navadila. A ponoci papcata v temi ali ob prizgani luci? Ce ob luci, probaj vse zrihtati kar v temi, da ji das vedeti, da je nocka. Ah, tezko je biti pameten za taksne stvari. Ce ti je v tolazbo... mi ponoci se vedno nic ne spimo user posted image

taly, pridna, da si si privoscila frizerja user posted image

rotavirus - se ne bomo cepili, ker ni 100%. Sicer bi verjetno bilo kar fajn, glede na to da je tavecji v vrtcu. No, ce bi se pediatrinji zdelo vredno, bi ze kaj rekla.

toliko zaenkrat...

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
23.1.2009 10:16:37   
Andromeda
Hello, mamice!

Dario je spet spal od devetih do treh, pa potem do sedmih. Pred pol urce je pa spet omagal, ampak bo verjetno kmalu alarm za lakoto.
Ja so res lepše vreme za danes obljubljal, pa kar nič od tega. Mogoče bomo šli okrog ene ure vseeno malo ven.

uspavanje
- mi na srečo nimamo problemov z uspavanjem Daria, včasih mi zaspi že v naročju ali med hranjenjem, včasih pa gleda kot sovica in ga položim v posteljico, prižgem eno glasbeno melodijo za lahko noč, potem grem pa ven iz sobe. Ponavadi tako zaspi v roku 15 minut. Se pa tudi zgodi, da začne jokat in ga je treba še malo pocrkljat. V glavnem, glede uspavanja zvečer nobenih problemov (trkam na les, da tako ostane user posted image ).

caligula - ja ene 2, 3 dni je pa res ni na spregled. In že zelo dolgooo se ni javila polynesia. Pa tudi lyra ne, pa še bi lahko naštevala...

Zdaj grem pa pogledat, če se je voda dovolj ohladila, da pripravim mleko. Je kar veliko dela, če ne delajo lastne mlekarne user posted image

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
23.1.2009 10:47:46   
pomar*ANČA*
evo, končno malce časa... čmru je, jaz pa lahk malce na net skočim.

mene že cel teden full šivi bolijo, danes ponoči je bilo pa full grozno. bom kasneje ginekologinjo poklicala, da se bom šla pokazati. imam pa tudi calll-pašeneki tabletke in miu je g. rekla, da bom malce krvavela, ampak jaz kar precej krvavim- tampon in vložek, pa še čes pride po pol urceuser posted image

proti rotavirusu ga tudi midva ne bova cepila, ga bova pa proti klopnemu minigitisu, saj bomo veliko v naravi in me je klopov prav groza.  ker ga v porodnišnici niso cepili proti tetanusu ga bom dala še za to. 

Neposredna povezava do sporočila: 1193
23.1.2009 11:03:14   
nagajiva
Ojla,

IZVIRNO SPOROČILO: pomar*ANČA*

jutro

Uf ja......sploh, ko se z Lovrotom igrava na previjaln in me veselo brca v trebuh user posted image . Pa saj pravijo, da lahko bolečine. Če pa se ti zdi, da te res ful boli neprestano, pa je mogoče bolje, če se greš pokazat G.

Če jemlješ te, ki se jemljejo brez prestanka (kako se jim že reče??-ceza....), sem brala, da so možne zelo močne krvavitve na začetku.

Uspavanje-na srečo ni težav. Okoli 20 se kopamo, potem papcamo, ponavadi še se enkrat previjamo (hranjenje pač ureja prebavo user posted image ) in okoli 22 gre v posteljico. Včasi drema že na previjalni, drugače ga pa dam ležat, navijem uspavanko na vrtiljaku in grem ven. Včasih zaspi sam, včasih rabi, da ga še malo božaš....vendar ni težav in spi v cca. 20 min. Že skoraj dva tedna je tako in potem spimo do nekje 5-6. Čisto odvisno. Pa se umijemo, previjemo, najemo, igramo in ponavadi potem spet zaspi.
Taly82-a niso to najlepši glasovi kar si jih slišala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....Meni je kar toplo pri srcu, ko se naglas zasmeje, se pogovarja, krili z rokicami in nogicami, kot da bo poletel. Pa tako velik nasmeh user posted image . Se prav raznežim.....

Jaz jih tu kar nekaj pogrešam.....upam, da so zdravi in da gre le za pomanjkanje časa.....

Kosilo mam kuhano, perilo oprano in obešeno....Samo počaka, da se Lovro zbudi, se porihtamo in na sprehod. Upam samo, da vreme zdrži....

Opazujem te, kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke....In šele, ko tvoja dlan leži v moji opazim, kako zelo majhen si. Tako si majhen-pomeniš mi pa ves svet!

Neposredna povezava do sporočila: 1194
23.1.2009 11:49:06   
mojsoncek
jaz imam pa problem user posted image ... Nejc danes sploh noce in nice zaspat... pa ful je nemiren, ga zmoti vsak premik in sum... jaz sem pa tako utrujena user posted image

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
23.1.2009 12:09:04   
TINKA05
aHOJ.

Sem bila na vezi s Caligulo. Bolna je in samo leži.... upam da ji bo kmal boljš - držim pesti.

Pomaranča: Jst imam tud cerazette. Prve menstruacije so še "normalne", potem pa čedalje švohnej, lahko pa tud čist zginejo. Pri men je bla že prva M čist blaga, brez bolečin (pred porodom me je zmeraj bolelo k hudič), pa samo 4 dni je trajala (prej tudi 8).  Je zdele že 1 mesec in 4 dni od zadnje M, pa je še ni. 
Glede šivov: jst sem 11 tednov od CR, pa me včasih še zaboli. Se mi zdi da je od vremena odvisno - brez hecov. Če je poslabšanje, velik bolj čutim šive. Je pa vsak teden boljš.  

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
23.1.2009 12:14:31   
TINKA05
Andromeda: vsaj ena dobra stvar, da imate prepovedane obiske, a ne?? Se boš tašče mal losala.

Lulček....nam so rekli, da ga naj pri kopanju mal nazaj povlečemo, ne preveč, samo malo. In ga....

(odgovor članu TINKA05)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
23.1.2009 13:10:59   
jelka123
pozdrav,tudi jaz sem opravila poporodni pregled,pa mi ginekologinja pravi da za mireno moram počakatuser posted image ,tako da bo pri meni to ka nekaj časa še čakalo.
mamice ali že kaj razmišljate o koncu porodniške,saj še imamo čas samo jaz razmišljam kako bi si podaljšala oz skrajšala DČ,ali katera ve ali je možno da si mogoče da si samo za 3 mesece podaljšaš za 4 urni delovnik,samo toliko da bi Jano uvajala v vrtecuser posted image

Jana rojena 28.11.2008,Lucija 11.09.2003

(odgovor članu TINKA05)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
23.1.2009 14:06:38   
taly82
Evo midva sva ravno z enega mal daljšega sprehoda.. je kar mraz, sem vsa rdeča v obraz prišla domov user posted image
Zdaj pa grem počasi delat kosilo za mojega user posted image

Glede 4 urnega delovnika mislim, da se da saj je pomoje vse v dogovoru z delodajalcem.. on ti mora to odobriti.. pri nas ena dela po 4 ure na dan in se je moralo podjetje strinjati s tem.
No jaz sem prvi pregled dala skozi že pred mesecem in pol.. tako, da midva z mojim veselo user posted image user posted image .. pa ne delava na drugem, da ne bo pomote user posted image
ne še, bomo še malo počakali.. user posted image

(odgovor članu jelka123)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
23.1.2009 16:38:01   
onur
Ej, sem mal firbčna, pa bi vas vprašala kje delate - službe? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu taly82)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.