nagajiva
|
Ojla Vaši škratki se pa prav pridno redijo in rastejo . No, mi mamo v pon. posvetovalnico (pri 2 mesecih), pa bomo videli, kako smo. Sma ga pa malo probala doma zmerit in stehtat. Pa mislim, da ima tam nekje 58 cm in dobrih 6kg. Bolj točno bom vedla v pon. in že komaj čakam. Se še vedno samo dojima. Bom mu pa probala dajat še čajek od hippa, ker drugega ne mara. Zdi pa se mi, da je včasih malo žejen. Pa v sob. morem k frizerju, ker sem že kot en čuk ....Ga bo mami popazla, pa če bo sila, da mu da vsaj malo čajeka. Tiste ki dojite, dajete čaj po flaški ali žlički? Cotke-lepo prav so mu 62, 56 samo še en kompletek, ki je očitno malo večji model. Boma pa verjetno kaj kmalu na 68. Pleničke-kupujem le pamperske Nemške, ker Poljske so res prava katastrofa. Dobim pa dm-ove, da jih sprobam. Müllerjeve so mi malo preveč trde in debele. Je pa res, da dobro držijo. Ampak, ker se široko povijama (zgolj preventiva-pač praksa v Mb P), pa se mi zdi, da ga potem vse hlače tiščijo čez ritko. Sprehodi-sva ga že peljala tud v tem vremenu ven. Ga toplo oblečem, dam v košaro, pokrijem pa je. Pazim samo, da ni preveč megleno. Tud danes ravno razmišljamo, če bi šli na en kratek sprehod....Danes sploh ni tako zelo mrzlo kot je blo zadnje dni. Pomoč-je mam tud jaz zelo malo. Mi moj pomaga, ko pride iz službe, drugače pa sem bolj ali manj sama za vse. Pa saj gre. Sem malo utrujena, nenaspana......Ampak je tako kot pri porodu, ko te otrok pogleda s svojimi lepimi očkami, še na utrujenost pozabiš . Ah nič, ga grem oblečt, pa malo na zrak. Bo lažje spal .......