Bethany -> RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 (4.11.2009 13:40:51)
|
Katja, čestitke za novo nosečnost!! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Naj vse poteka lepo, mirno in veselo!! [sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif] Cepljenje: ne, hvala! Mal pretiravajo s tem, se men zdi, cepivom pa že od nekdaj nisem naklonjena... [sm=smiley24.gif][sm=smiley24.gif] Pomaranča, ja, sej se razumema [sm=smiley2.gif][sm=smiley2.gif] ... tudi mene bi oz bo dajala kriza, ko bom spet v službi. Bom pa tudi vesela, ko jo bom imela. Zdajle mi je sicer še kul bit doma, pa dokler bo nadomestilo, pol bo pa kriza, če ne dobim nič preden mi poteče ta pravica... [sm=zmeden.gif] Onur, je mogoče takrat, ko se tak zagleda in umiri, utrujena, vsaj malo? Js pri naši opažam, da se takrat ful umiri (pravimo, da se da v stand by mode [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] in špara z energijo) in kr nekam gleda.... ne vem. Druga mi ne pade na pamet. Obvestila o radarjih: me ne ganejo, jih niti ne poslušam, zarad mene jih lahk ukinejo, bojo vsaj divjaki večkrat plačali, kot pa da se takrat, ko vejo kje radar, umirijo, za naslednjim ovinkom pa spet gasa. Pa itak bi blo treba ful povečat število teh samostojnih radarjev, menda jih je v slo samo okoli 20. To ni nič!! 200 bi jih moglo bit, pa še to sem verjetno premalo rekla. Tak se mi zdi, da vedno hujše je na naših cestah, naredi se pa čisto nič ne. Tisti voznik Maček, al kaj je, ko je nasproti po ac vozil in ubil tri mlade, se zdaj zdravi v vojniku. Ja, verjamem da se mu je zmešalo, ampak kazen bi vseeno moral dobiti.... Tak pa bo minilo ne vem koliko let, pa se vse pozabi ali zastara, do takrat se je pa fino sklicevati na neprištevnost in duševno prizadetost, Eh, ta naš sodni sistem, ni vreden niti gnilih jajc... res.... pardon, mal sem zašla.... [sm=smiley9.gif]
|
|
|
|