ogica
|
Pozdravljene, najlepša hvala za dobrodošlico! Andromeda, res ne vem, zakaj sem se tako dolgo skrivala...ampak zdaj moramo začeti spet čvekati, saj naši otroci še zdaleč niso odrasli:) Poli, tale šesta bolezen pa je Tanjo res zadela...čeprav naj bi vsaka bolezen in prehlad v otroštvo poskrbela za boljši imunski sistem kasneje...no, je pa to slaba tolažba, ko je otrok bolan. Ali razmišljate kaj o novi gripi? Ravno takrat, ko bodo naši šli v varstvo, se pričakuje porast obolelih. Tega pa mene je malo strah, ker pravijo, da so pri majhnih otrocih lahko zapleti...pa tudi nasploh gripa ni enostavna bolezen. Jaz mislim, da sem jo imela samo enkrat, pa dva dni visoko vročino 39 stopinj, pa me je že to zdelalo. No, bomo videli, saj itak predstavljajo najbolj črne scenarije v medijih. g&g copatki - moram pogledati, kaj to je jaz mu zdaj dajem tiste protidrsne nogavice gor, sicer je pa bos. Pa zraven sem, ko se dviguje, ker ravnotežja še nima in pleše kot Elvis, tako z boki...pa še mi kdaj malo pade nazaj ali se posede...pa saj je v posteljici ali ga pa ulovim...v glavnem, v primerjavi s prvimi meseci je to sedaj res all around job. Pomar*ANČA* - naš je tudi bolj slab jedec čez dan, zato imamo še zmeraj nočni obrok...veš kaj sem jaz nekaj časa delala, ko smo imeli isto situacijo: kar podnevi sem mu dala enkrat/dvakrat običajno dozo mleka v flaški, da se je malo bolj najedel in imel potem tudi več apetita za GH...potem pa je bilo boljše, no, sedaj ima samo še en nočni obrok...ampak tega se mi niti ne mudi odpraviti za vsako ceno...saj bo vedno več jedel podnevi, pa ga naenkrat ne bo več rabil. Glede joka ponoči sem jaz kupila tisto knjigo od Elizabeth Pantley, ki ravno to, da ga pustiš jokati, odsvetuje, daje pa en kup drugih koristnih predlogov za uspavanje, pa so dobri...najbolj pa poudarja red čez dan in večerno rutino, obred, zaradi občutka varnosti... Lepo se imejte, zdaj dnevi niso tako vroči, pa lahko gremo na sprehod tudi čez dan!
|