watershine -> RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 (15.7.2009 14:17:31)
|
sem bila že prej tu... in skoraj use sem napisala pa je zmankalo elektrike [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] no v glavnem: IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda watershine - upam, da boste čim prej preboleli tole zadevo. V petek je naša fizioterapevtka rekla, da očitno razsaja neka viroza pri dojenčkih, da ji je ogromno pacientov odpovedalo fizioterapijo in da ni ne peta ne šesta bolezen, ampak samo vročina z izpuščaji... vročina je včeraj počasi upadala, danes je ni več, samo malo pokašljuje, zato se bomo popoldne oglasili pri pediatrinji... IZVIRNO SPOROČILO: pomar*ANČA* mi smo šesto bolezen dali čez že pred mesecem, zdaj pa 4dneh je pa vročina končno padla.... sem ga pelala h zdravnici je bil tako razposajen, da mi ni verjela, da že 4 dni komaj živi samo da je mimo tudi pri Anžetu izgleda da želi nadoknaditi vse za nazaj... sploh se ne ustavi! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] IZVIRNO SPOROČILO: mojsoncek v toplih mesecih, ko ni velike razlike med temperaturo zunaj in notri, gres lahko brez problema ven, tudi ce ima vrocino... se bolje bo, ker bo zunaj na luftu ja vem, ampak pred našo hišo je šele popoldne senca, kapice pa noče imeti na glavi, poleg tega je v hiši hladneje in se mi je zdelo to bolj primerno za njega... no saj danes bo pa zunaj do mraka! IZVIRNO SPOROČILO: TINKA05 NAš lump še vedno ne spi....Očitno ga res moti to, da smo v drugem stanovanju, ampak po 2,5 mesecih bi se lahko že navadil. Zadnje 3 dni je pa sploh kriza. Tud na 15 minut se zbudi, popije 5 požirkov vode mu dam dudo nazaj in spi - dokler spi. Ob petih vsako jutro neb več spal v svoji posteljci in se začne jokat, kot bi ga 3/4 falilo. Ga dam k nama na postlo spi naprej do 7h. Men se pa kr meša že včasih. Me je kolegica potolažila, da to mine, da njihova pupa (stara 3 leta) zdej že več kot 2 meseca prespi celo noč. Uživajte, sploh tiste ki ste oz. se odpravljate na morje. saj boooo!!!! pri nas je tudi ena noč bolša druga slabša, no tako hudo spet ni.. ampak saj mine! popoldne si privošči kratek spanec če le moreš! no zdaj pe letim južno kuhat! je lubi po čudežu že doma pa pazi na malega da sem se lahko tukaj oglasila :) LP
|
|
|
|