Claudi -> RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 (24.6.2009 9:22:56)
|
Oooo! Da se še jst mal izpovem po dooolgeeem času Sva bla z Žanom lih kar v moji službi na obisku, najprej sva mojga pelala na šiht, pol mam pa frizerja, tko da mam dons avto:=) Bi šla tud mal v šoping, pa ne vem, če smem Gremo kmal na morje, pa rabmo evrčke, že tko jih je bl mal Žani mi zdele spančka, ker sva že pred šesto vstala.Drugače je kr priden,dobrovoljček mali, se ful rad smeji pa vriska Ponoči ga še vedno mal biksa, se še kr 2x zbuja, ga dam na joško,pa zaspi nazaj.Bo treba neki narest glede tega, ker po moje se to sam crkla.Ker ga lahk pustim jokat, a ko mu dam ziziko je pa vse uredu.Jemo tud že kr dost, učeri sm mu prvič dala mal piščančka z zelenjavo.Mava že tri obroke gh čez dan, sam še niso čist samostojni, ga tud 2- 3 še podojim čez dan. Poli Čestitke še od mene!!!Midva bi se drugo leto, sam nevem če bova dost dnarja zbrala.Ker iz nč se ne morš ožent, rabiš neki rezerve.Sicer nebi mela nič kej finga, tko neki v mejah normale....Bomo vidl! Bethany Jst bi mu tud rada nardila gres, pa nevem kako.Na navadnem mleku mu še nebi, adaptiranega ne uporabljava, črpam si pa tud ne.Čeprov tle okol sosedje itd pravjo da bi lahk na alpskemEni ga baje že ful zgodi dajejo.Poznam dve k sta ga že pri 7m pile iz flaške.Nevem jst bi se rada vsaj približno držala teh pravil kakor mi je P rekla... Možek no zaenkrat še fantTle bi se dal razpravljat ja!Tud moj sam od sebe nč ne nardi, šele ko mu ene 3x rečem.Ko pride dam, takoj pred tv.Zjutri rad ful dolg leži, ko vstane pa spet pred tv.Malega ponoč sploh ne sliši.Bi mu tud jst rada Žana prepustila za cel vikend...Me prov zanima kako bi se pedenala.Pospravlen pa itak nebi nč blo....Ma kaj čmo, take k smo si izbrale, take mamo Zdej pa grem kej narest, pospravt, k moj mi ne bo, samo od sebe pa tud ne Aja, bedn tale dež papa
|
|
|
|