Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 5.4.2009 19:49:39
|
|
|
|
Andromeda
|
Hello! pomaranča - vse naj naj za rojstni dan! Mi smo bili pa pri moji tašči na kosilu, potem pa smo šli v Volčji Potok se sprehajat, je luštno, ker imajo razstavo Minimundus, seveda veliko folka...Tam smo srečali še od moža bratranca z družino in smo šli še na pijačo, skratka uživali smo ful. Dario je bil priden cel dan, edino pri babici ni dolgo zdržal, ker je bil zaspan. No, grem še nekaj stvari opravit.
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 5.4.2009 21:12:26
|
|
|
|
šema
|
Sem opazila, da sem pozabila na sveže podatke: 8400g in 69cm- moj prvi otrok je to dosegu šele pri 10.mesecih (sva bili na GH sicer že pri 3 mesecih pa očitno ni pomagalo). Tiste, ki nameravate dajat GH zato, da bodo dalj spali ponoči- moja izkušnja je ravno nasprotna- prvi otrok se je zbujal na vsako uro in je hotela piti čaj (nonstop). To je trajalo do 2.leta. Temu še ne dodajam, pa spi ponoči od 21.- 3.ure, potem pa še do 6.30/7ih. Tko da GH ni vedno zaslužna za podaljševanje spanca- bojo pa naši tolk hitr zrasli, da jih bomo mi metal iz postle- sej je porodniška že na polovici
< Sporočilo je popravil šema -- 5.4.2009 21:16:13 >
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 5.4.2009 21:22:45
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
hvala za lepe želje!! jaz sem bila pa včeraj v arboretumu, no saj sem skoraj vsak drugi dan, samo včeraj je bilo res luštno, saj je bil sonček, sem ga kar malce iz vozičk vzela pa sva malce šli okol na rokah. včeraj sem posusila z jabukom.. pa včeraj je še malce pojedel, ampak danes pa.... ko sem mu hotela dati jabuček, je usta tolk skup potegnil, da jih kar nikjer ni bilo..... upam, da bo z babano kaj bolje, saj je sladka. mali spi, jaz se grem pa malce dragemu posvetit... se preveč posvečam otroku in je moj velik otrok mlce užaljen, saj se počuti zapostavljenega. jada, _katja_, jutri pridem do bernardija, če mi uspe še eno ali dve iz mengša naštimat, da bomo prešetale par km....ker sama pa... zna bit dokcajt **nočo**
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 6.4.2009 7:38:49
|
|
|
|
_katja_
|
čao! Pomar*anča*: upam, da se danes vidimo.... orka: u pridna, spomladansko ciscenje. Midva z dragim imava tudi ta teden namen mal postimat. Sem mu kr rekla, da je treba okna pomit...upam, da je kaj slisal, da mi jih ne bo treba sama... Mi smo bili pa včeraj zjutraj pri masi, je bil Nace prvič. Ni spal, tako da je malo rogovilil, pa je bil dragi z njim in mislim, da je obema pasalo da sta sla malo ven vmes. Meni je bilo pa tudi super videti ljudi po dollgem casu (sva bila v cerkvi kjer sem jaz prej hodila k masi, verouku,...). Potem smo se zapeljali v Lipico in sli na Kokoš. Luštkan izletek. Nato pa se na praznovanje. Pester in izpolnjen dan. Je bilo pa takkoooo lepo vreme....noro lustno. Pa zvecer, se tko lustno toplo. Danes bo pa spet en lep dan carly: alkohol verjetno ni dovoljen Recimo ce je domac teran.... lp K
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 6.4.2009 9:02:56
|
|
|
|
jada
|
Jutro no mi smo se tud včeraj cel dan potepal, smo šli na obisk k tašči na dolenjske, tako da sva z mojim pričela pripravljat vse za prikolico. Je bilo potrebno baldahin sprat, ker jesen ko smo ga podiral kar ni in ni bilo lepega vikenda da bi ga sprala, v čistilnico ga pa nisva hotla dat. Tako da smo imeli včeraj delovni dan. Potem sem šla pa še na predstavitev Justa, poleg je pasal če babji čvek. Žiga je bil pa pri babi v varstvu. Tako da smo bili zunaj cel dan. Danes pa tako smrka in nosek mu čistim skoraj na pol ure upam da ne bo šlo naprej. Sem ga pa ponoči namazala z materino dušico in je ponoči ful lažje dihal. Drugače se meni stanje z glasom rahlo izboljšuje. Ravno toliko da lahko govorim. Pomaranča - z zamudo vse najboljše. GH - naš Žiga pa obožuje banano, medtem ko se pri zelenjavi tako kremži, in ga tako močno sili na bruhanje da sploh ne vem kako naj ga pripravim do nje. Zaenkrat še kar čakam z zelenjavo. No grem na hitro še malo popravit potem pa na sprehod in kavo. lp
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 6.4.2009 9:03:12
|
|
|
|
onur
|
Živjo. Si bila pa v naših krajih Katja. Jaz pa sem bila s tamalo in mamo pri Postojnski jami, ker je možek delal. Eno ? - kako hranita vaše bebice po flaški - v naročju, na blazinah, v stolčku, v ležalniku? Meni jo sploh ne rata v naročju tako, da pol naštimam blazine, da so privzdignjene in jo gor položim.
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 6.4.2009 9:46:20
|
|
|
|
Andromeda
|
Hello! IIii, končno prava pomlad! No, moj škratek me je že malo čez 7 vrgel iz postelje in zdaj sladko spi, jaz sem si pa pravkar posušila lase, zdaj pa jem zajtrk, mi ga prej ni zneslo... onur - jaz ga hranim v naročju po flaški. Nič, grem še nekaj v pranje vržt, pa se še kasneje oglasim.
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 6.4.2009 12:45:45
|
|
|
|
Claudi
|
Čaoooooo Kok je lep sonček Sva prej z Žanom že 1.5 h hodila, popoldne greva pa še en krog. Sm mogla najprej mal za nazaj prebrat, k čez vikend nism bla kej dost za računalnikom , ampak sm se posvečala svojima fantoma Pomara*anča* še 1x čestitke za tvoj rojstni dan!!! Andromeda sem te dodala na FB. Katja, Jada se dobimo za kak sprehod ta teden? hmmm ja, glede tele ločevalne diete vsak dan se mal prekršim ....tko da se sploh ne mislem obremenjevat več tok, ni da teh 7 kg bom pa že enkrat dol spravla ....
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 6.4.2009 14:15:51
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
kk nalepim fotko?
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 6.4.2009 15:52:46
|
|
|
|
Claudi
|
pejt na www.shrani.si, tm dodaš sliko, pol pa link k je namenjen za forume kopiraš in ga prilepiš sem....vsaj men se zdi da sm jst tako nardila
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 6.4.2009 18:16:24
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
claudi, tenx za namig, pa hvala za voščilo. dons sem te videla pred cash&carryem, pa najprej nisem bila prepričana če si prava potem sem pa katjo in jado vprašala kak voziček imaš pa sem pogrunatala, da si res bila ti. sem mislila, da boš kaj do bernardija prišla..... ena slikca našga malčka... sicer ga ne napravljam tako, no kapce, to se je en prijatelj malce pohecal....
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 6.4.2009 18:22:29
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
claudi, tenx za namig, pa hvala za voščilo. dons sem te videla pred cash&carryem, pa najprej nisem bila prepričana če si prava potem sem pa katjo in jado vprašala kak voziček imaš pa sem pogrunatala, da si res bila ti. sem mislila, da boš kaj do bernardija prišla..... ena slikca našga malčka... sicer ga ne napravljam tako, no kapce, to se je en prijatelj malce pohecal....
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 6.4.2009 18:23:43
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 6.4.2009 18:23:54
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 6.4.2009 18:25:15
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 6.4.2009 18:26:45
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 6.4.2009 18:27:48
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
uuuups, kaj je pa to????? hvala še ostalim za voščilo!
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 6.4.2009 18:28:09
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 6.4.2009 18:28:19
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 6.4.2009 18:28:40
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 6.4.2009 18:29:11
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 6.4.2009 19:59:41
|
|
|
|
letalo
|
ojla! No samo najnovejše in še vprašanje če se katerim od vaših tud "to dogaja" - mi smo dobili 31.3. prvi zob, danes pa vidim da mu je že drug ven zlezu!!!!! Ne morem verjet, mam še tako žive spomine na porod in nosečnost, zdaj pa že 2 zobka...ja ni kaj! Sicer pa bo moj mali jutri star že 5 mesecev. Lep večer še naprej!!!
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 6.4.2009 20:15:01
|
|
|
|
carly
|
Katjajaz ne jem mleka in jajc (oz vsega kar vsebuje te sestavine) pa ful se merkam pa se Taji 1x na teden sigurno flekci pojavijo, pa ne morem pogruntati kaj ji ne paše.Čakam zdej na datum za kožne teste, krvni niso nič pokazali, drgač jo bovsa pa na bioresonanco pelala, da vsaj izveva kaj ji ne paše. Glede kašic, kaj pa če bi jo probala dat v riževo mleko?Jaz tudi že to razmišljam, če bo kdaj kriza. Zobki?mi jih še nimamo čeprav na čase prov obsedeno grize vse kar ji pod roke pride.
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 6.4.2009 20:20:13
|
|
|
|
orka
|
helow wat ej bjutiful daj it was....joj sem bila od 9.15 do 1730 zunaj....ujela na nos rdečo barvo ma me je ožgal po faci...sam je bilo pa fajn sem končno sla mal na kofe,popoldan je pa možek šel z Emo peš jaz pa starejša dva pa smo pičli ek krog s kolesi...no pa še speglala sem...jeeeeeej,če bo šlo tko naprej sploh na bom rabla shujševalne .. pomaranča-praviš da si mobilna,pa prid kej u lublano....?sam prej javi če boš.Drgač pa ma mene tud da b mal u Volčjega skočila....če me bo mož pelal,al pa avto doma pustu?...
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 6.4.2009 20:52:39
|
|
|
|
Andromeda
|
Hello! Moja malenkost se je danes tako nahodila, da mi bojo noge odpadle. To me spominja na dobre stare nosečniške čae ;). Sem si pa prej privoščila prvi maxim letos in še dobro, da je mali takrat spal, ker tako radovedno roke steguje in usta odpira, ko jaz kaj jem ali pijem. Zjutraj sem ga mela v naročju in mi je skoraj spulil skodelco čaja, še dobro, da ni bil vroč. No, grem kar počasi v kopalnico itd, zjutraj imamo ob 7.45 fizioterapijo. Lahko noč!
|
|
|
tašča in pospravljanje?tailorali vam tašča pride kaj pomagat pri pospravljanju ,kuhanju?da (
11%)
ne (
41%)
včasih (
10%)
nikoli (
18%)
nočem pomoči (
19%)
Število vseh glasov: 527Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!