Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: dobra krema za obraz 2.12.2008 9:41:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz imam tudi sedaj eno iz orce in sem ful zadovoljna. Imam pa mastno kožo. Pa uno kremco s sivko
|
|
|
|
RE: dobra krema za obraz 2.12.2008 20:13:38
|
|
|
|
metuLJchy
|
jaz si že nekaj časa kupujem stvari od zdenke kahne (v lclerc, v večjih mercatorjevih centrih), in imam po uporabi njene kozmetike, ki se mi cenovno ne zdi predraga napram drugim zelo v redu kožo. Nazadnje sem si kupila vitamin c za obraz, za pred kremo, pa mi kar žari koža po uporabi tega. Kaj pa vem loreal in vsa ta kozmetika se mi zdi precej sintetična in sama zelo hitro odreagiram s kakšno rdečico, lišajem če krema ni kvalitetna. Pri teh kremicah pa nikoli ni bilo težav.
|
|
|
|
RE: dobra krema za obraz 2.12.2008 21:01:53
|
|
|
|
nadya
|
IZVIRNO SPOROČILO: jar IZVIRNO SPOROČILO: nadya No jaz pa uporabljam od loccitane kozmetiko in sem full zadovoljna. Imam normalno do mešano kožo in uporabljam njihovo linijo jabolko-mandelj (krema, tonik, olje za čiščenje), zdej za pozimi sem si pa kupila še njiho kremo iz oljk. To kremo pa uporabljam vsak drugi dan. Njihovo kozmetiko uporabljam že 2 leti in je ne menjam, kožo mam res lepo . Je pa res, da ni vsaka krema za vsako kožo. Nafehtej kakšne testerje, pa boš vidla kaj ti najbolj odgovarja mi lahko poveš kakšna je razlika med tem dvema kremama. jaz imam oljko in bi po 2 letih malo menjala. vzorčki se mi zdijo enaki, ampak je sigurno razlika. meni oljčna odgovarja in mi ni premastna, pozimi kvečjem premalo mastna. kakšna je jabolko napram oljčni? hvala Ojla. Jaz sem oljčno kupila kakšen mesec nazaj, ker se mi zdi da zdej pozimi rabim kakšno bolj mastno kremco še zraven. Ta oljčna mi je ravno prav mastna -ne preveč. Ampak mislim, da če ti je oljčna pozimi premalo mastna, da je boljš da vzameš kakšno drugo. Ko sem bila jaz en mesec nazaj nazadnje pri njih in sem kupovala to kremo, mi je prodajalka svetovala to oljčno in še eno kremo (ne vem točno katero), ki je pa malo bolj mastna od te. Mogoče ti bi ta druga bolj odgovarjala. Najboljš da greš kar tja in ti punce svetujejo, jaz sem vedno full zadovoljna, ker so res prijazne in jim ni težko odgovort na vprašanja, pa še testerčke vedno dobiš
|
|
|
Kje živite?Sandrinsamostojna hiša (
49%)
večstanovanjska hiša (
16%)
blok (
30%)
dvojček (
1%)
vrstna hiša (
4%)
Število vseh glasov: 421Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!