Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: težave z ginekologinjo 27.11.2008 12:33:44
|
|
|
|
čipka
|
Anonimna če hočeš mi piši na zs, ti bom povedala ime in priimek ginekologa, kjer ni treba čakat nič. Ga ne zamenjam za nič na svetu. Tudi jaz sem zamenjala prejšnjo ginekologinjo zaradi tega.
|
|
RE: težave z ginekologinjo 27.11.2008 12:33:49
|
|
|
|
Rožica82
|
Menjaj G pa bo. saj te morajo vzeti. HB je moja zlata vredna. Moje mnenje je, da bi pacient moral imeti zaupanje v človeka kateremu polaga življenje v roke. Pa javi nam kako si opravila!
|
|
|
|
RE: težave z ginekologinjo 27.11.2008 12:49:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen A zaradi tega, ker ti teži, da si se preveč zredila biti menjala G. To se mi zdi rahlo neresno. Če bi imela hujše težave, bi bila jst tudi istega mnenja. No, že zate nisi dobro poskrbela, ker nisi redno hodila na preglede, a zdaj od nje zahtevaš, da ti niti ne sme rečt, da si se preveč zredila Če je strokovna, mislim da nimaš razloga, da jo zamenjaš. Če si pa preveč "delikatna" na njeno besedišče potem, pa nisi zrela Če smo si ljudje različni,tudi G. so....saj so ljudje. Če si jo že izbrala prvič, ko si k njej šla, potem si že vedla kakšna je....zato se zdaj ne pritožuj zaradi takih malenkosti. To je zame resnično nezrelo s tvoje strani. Da še povem: tudi jst sem imela prej eno G, ki jebila po karakterju kot "kmetica"(povedala je v fris stanje, ni skoparila z besedami....), a strokovnost ji nisem nikoli oporekala. Potem sem se pa preselila 100 km daleč in sem mogla zamenjati G. Vendar če bi lahko, bi kar k njej še naprej hodila. Saj ne bi,a moram. Bla,bla,bla... Za odebeljeno pa:svoji k "svojim".
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?