JaLuca -> RE: bolniška za starejšega otroka, če je mati na porodniški (27.11.2008 12:49:56)
|
Kot sem že zapisala moj je dobil bolniško za starejšega otroka, pa je P vedel da sem na porodniški, ni bil noben problem jo dobiti za nekaj dni, ko je največja kriza, saj potem ko še ni bila čist zdrava, kar tak ni bila skoz celo leto, pa sem za njo jaz skrbela, tistih nekaj dni tak ne refundira nege ZZZS ampak delodajalec. Če že P ne da nege za otroka, pa lahko da osebni zdravnik očetu, pa če še kdo komplicira, lahko tudi osebni zdravnik matere napiše˝da se slabo počuti˝. naj tudi vam povem, da je punčka tudi ponoči iznenada bruhala, toliko sluzi je imela, tudi dihati ni morala, od angin do bronhitisov, tak da sem bila jaz tudi fejst izčrpana in so me tudi iz dežurnega zdravnika kar z rešilcem pelali v bolnico na infuzijo, pa je ta mlajša takrat imela 3,5 mesecev in so me probali kar na hitro za silo pozdraviti, ker otrok tak niti ni imel prostora da bi zraven mene bil. pa to se še se je enkrat zgodlo letos maja Kar pogumno in vztrajat, pa saj nismo stroji..................
|
|
|
|