narcisa -> RE: bolniška (3.12.2008 14:12:40)
|
Pozdravljene! Malo brskam po netu,ker sem čisto šokirana.Moja zgodba je takšna! Noseča sem 19.tednov.En mesec sem že v bolniški zaradi bolečine v križu in slabosti,ki se je pojavila po tretjem mesecu nosečnosti in imam nizko placento.Vsi so me prestrašili kot g.in kot osebna zdravnica,da moram mirovat in nič dvigovat,to je težko,ker imam doma 15.mesecov starega sina.Osebna zdravnica je dala predlog za dva meseca za komisijo,drugače pa pravi da da za en mesec.In danes dobim odločbo,da moram jutri v službo!Skoraj bi me kap,ker sem bila sigurna,da bodo odobrili.In sedaj naj grem spet za osem ur sedet [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]?Res sem čisto šokirana.Sem vzela kar dva dni dopusta,da pridem k sebi in,da grem nazaj k zdravniku po bolniški list,ki ga moram nesti v službo in da jo povprašam kaj si misli o razlagi komisije.So se res spravili na nosečnice?Se ne bi raje na tiste,ki resno zlorabljajo bolniško in so med tem času na kakšnem dopustu,res grozno! Ja pa kaj čem,če bom mogla,bom pa šla. Mogla sem se izkašljat! LP
|
|
|
|