Vadba za Bežigradom (Polna verzija)

Forum >> [Fit nosečnica/mamica] >> Varna vadba v nosečnosti

Sporočilo

spooka -> Vadba za Bežigradom (26.11.2008 20:32:44)

Zdravo,

zanima me, ali katera ve, kje poteka vadba za nosečke v Ljubljani za Bežigradom in kake so vaše izkušnje?

Hvala za info.

jajula -> RE: Vadba za Bežigradom (26.11.2008 21:05:35)

kukr jst vem za bežigradom ni nobene vadbe

olea -> RE: Vadba za Bežigradom (27.11.2008 8:59:06)

Vadba za nosečnice za Bežigradom je in sicer ob ponedeljkih in ob četrtkih. Ob ponedeljkih na OŠ Milana Šušteršiča - aerobika, ob četrtkih pa na Vojkovi-Zavod za gluhe in naglušne, v telovadnici - pilates. Sama obiskujem to in sem zadovoljna, bom pa verjetno vzela eno cenejšo varianto na Brnčičevi-čeprav se je potrebno vozit[sm=smiley1.gif]

BojanaK -> RE: Vadba za Bežigradom (27.11.2008 11:40:03)

Živjo!

Fitnosečka poteka v fitnes centru SOKOLstožice, na Dunajski, ob torkih in četrtkih.

LP[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

akin -> RE: Vadba za Bežigradom (27.11.2008 22:52:28)

Za Bežigradom je vadba tudi na Hacquetovi ulici v centru Tanergija - www.tanergija.si

Tja hodim tudi sama in mi je super. Je pa to bolj neke vrste pilates za nosečnice. Tako da odvisno, kakšna vadba ti ustreza. Jaz sem se tu prav našla, ker sicer aerobika in kakšne druge podobne skupinske vadbe nikoli niso bile preveč zame. Mislim, da lahko kadarkoli prideš prvič brezplačno poskusit, tako da najbolje, da jim pišeš in se sama prepričaš če je zate ali ne.

Vadba pa poteka v dveh skupinah: ponedeljek - sreda ali pa torek -četrtek ob 18h.

spooka -> RE: Vadba za Bežigradom (4.12.2008 21:19:58)

Odločila sem se kar za vadbo v Sokolu v Stožicah, kjer mi odgovarja časovni termin ob tor in čet ob 16.30. Sem zadovoljna tako z vadbo kot voditeljico. Najprej imamo aerobno ogrevanje (npr. na kolesih), potem pa delamo vse vaje, primerne za nosečke.

Hvala vsem za informacije [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Lp

Stran: [1]