|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sanje
26.11.2008 20:05:40   
matejchy
mene pa neki zanima, ponoči sm sanjala da sm bla v lunaparku in da mi je varnostnik pomagal pri nekem igralu, nato pa me poljubil, v tistem trenutku ko mi je dal poljub sm se js zavedala da imam fanta, in da kaj takega nebi smela nikol narditi. vem, da so samo sanje in da v resnici nebi kaj takega nikol nardila, sam vseeno me zanima, kakšno sporočilo naj bi imele moje sanje??? aja pa še to moj dragi je na službenem potovanju, pa ma mogoče to kake veze z njim, ker vem da sm se v sanjah spomla, da ga ni doma.
pa prosim ne zdej vse poprek kritizirat, če keri ni všeč pač naj ne bere.

*** Vse kar počneš, počni z ljubeznijo ***
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sanje
26.11.2008 20:06:44   
amaya
jaz sem pa loto igrala in zmagala user posted image user posted image user posted image

kaj pa tvoje sanje pomenijo...hmmmmm....da pogrešaš tvojega user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu matejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.11.2008 20:10:07   
ssevin
IZVIRNO SPOROČILO: matejchy

mene pa neki zanima, ponoči sm sanjala da sm bla v lunaparku in da mi je varnostnik pomagal pri nekem igralu, nato pa me poljubil, v tistem trenutku ko mi je dal poljub sm se js zavedala da imam fanta, in da kaj takega nebi smela nikol narditi. vem, da so samo sanje in da v resnici nebi kaj takega nikol nardila, sam vseeno me zanima, kakšno sporočilo naj bi imele moje sanje??? aja pa še to moj dragi je na službenem potovanju, pa ma mogoče to kake veze z njim, ker vem da sm se v sanjah spomla, da ga ni doma.

user posted image

(odgovor članu matejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.11.2008 20:13:35   
ssevin

Da se zdaj nadovežem na tvoj problem user posted image

Kar preberi si svoj podpis...

(odgovor članu matejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.11.2008 20:14:40   
ssevin

user posted image

(odgovor članu matejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.11.2008 20:33:59   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin

user posted image

(odgovor članu ssevin)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.11.2008 20:53:14   
matejchy
IZVIRNO SPOROČILO: amaya

user posted image

lol, sej sm vedla da se boste norce delale...
škoda besed...

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.11.2008 21:21:56   
angel_rebelde
Da ga ne boš nikol prevarala user posted image user posted image

Življenje brez otrok je kakor akvarij brez ribic..

(odgovor članu matejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.11.2008 21:42:07   
matejchy
IZVIRNO SPOROČILO: angel_rebelde

Da ga ne boš nikol prevarala

ja to pa drži user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu angel_rebelde)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.11.2008 22:02:29   
petra2a
Sigurno si kak dan nazaj vidla kakega čednega Sintalovca....(he-he)..kot je že pred menoj ena od punc zapisala...poglej svoj podpis. Morda se pa kaj začenja...

(odgovor članu matejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.11.2008 23:19:34   
lelaval
IZVIRNO SPOROČILO: angel_rebelde

Da ga ne boš nikol prevarala

ja to pa drži

Jaz pa pravim: nikoli ne reci nikoli

Verjetno pa so tvoje sanje povezane z odsotnostjo partnerja - ga pogrešaš.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu matejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.11.2008 12:14:38   
ninataja
Jaz sem zadnjič sanjala da me velikani lovijo user posted image  Nimam pojma kaj bi pa to pomenilo.

Za cilj si vedno izberi luno. Saj če padeš še vedno pristaneš med zvezdami.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 12
27.11.2008 13:45:24   
ursa30
jaz vsaj dvakrat na teden sanjam, da sem z drugim moškim user posted image user posted image
ali ga v sanjah prevaram, ali pa sploh ne obstaja user posted image
tudi mene zanima, kaj to pomeni.
ko mu zaupam svoje sanje, se samo smeji user posted image

(odgovor članu ninataja)
Neposredna povezava do sporočila: 13
27.11.2008 14:01:23   
muška
jaz tudi sexam v sanjah, da je joj, pa včasih tudi sploh ne vem s kom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Ko pa mojemu povem, kaj se m ije sanjalo, pa je še užaljen, ma jebi ga, se pa ti zraven spravi user posted image user posted image user posted image user posted image

No kaj bi pomenile tvoje sanje? Jaz bom rekla to, ko se meni sanja da sexam, se mi lušta sexa, ali pa imam dolgo sušo za sabo, torej javlja se neka potreba.

Tebi se je sanjal poljub, jaz bi rekla, da pogrešaš en topel objem in poljubček. Tisti tvoj varnostnik je pač statist v tvojih sanjah, ki si ga izkoristila. Mogoče imaš fetiš na uniforme?

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 14
27.11.2008 15:24:11   
matejchy
IZVIRNO SPOROČILO: muška

jaz tudi sexam v sanjah, da je joj, pa včasih tudi sploh ne vem s kom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Ko pa mojemu povem, kaj se m ije sanjalo, pa je še užaljen, ma jebi ga, se pa ti zraven spravi user posted image user posted image user posted image user posted image

No kaj bi pomenile tvoje sanje? Jaz bom rekla to, ko se meni sanja da sexam, se mi lušta sexa, ali pa imam dolgo sušo za sabo, torej javlja se neka potreba.

Tebi se je sanjal poljub, jaz bi rekla, da pogrešaš en topel objem in poljubček. Tisti tvoj varnostnik je pač statist v tvojih sanjah, ki si ga izkoristila. Mogoče imaš fetiš na uniforme?

hehe zdej sm se spomla, da mi je tisti večer poslal fant slikco, ko je v službi oblečen v delovno uniformo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
smo že bližje, ugotovitvam, kaj pomenijo sanje, hehe

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 15
27.11.2008 15:43:03   
amaya
no vidiš...pa smo zopet na začetku. sej sem ti rekla, da ga pogrešaš user posted image

(odgovor članu matejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 16
27.11.2008 17:57:24   
matejchy
ja res ga pogrešam, že 14 dni ga ni doma, ampak drug tedn pride, jeeeeeeeeeee komi čakam.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 17
27.11.2008 21:16:23   
Blueeyes
sanjala sem da me je na poti do doma napadel medved... user posted image  je bilo kar hudo... za mene in še nerojenega  user posted image

(odgovor članu matejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 18
27.11.2008 21:46:02   
muška
Modra očka ne se preveč sekirat. Sanje ti kažejo na eno težavo, ki te bo doletela, na tebi pa je kako jo boš premostila. Če je bil konec kljub temu, da so bile sanje grozne dober, se pravi sta se oba izvlekla , potem se ne sekiraj , v drugem primeru pa boš morala kakšno stvar spremeniti - postaviti na bolje!user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 19
28.11.2008 20:27:39   
matejchy
še 6 dni pa pride lubi domov, komaj čakamuser posted image user posted image user posted image ker ga že res full pogrešam

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 20
28.11.2008 20:31:07   
ssevin

še 6 dni pa pride lubi domov, komaj čakamuser posted image user posted image user posted image ker ga že res full pogrešam

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 21
28.11.2008 20:34:43   
tanikaa

user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu ssevin)
Neposredna povezava do sporočila: 22
30.11.2008 9:55:49   
ssevin
Še 4 dni user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 23
5.12.2008 10:09:34   
matejchy
včeraj je pa moj dragi prišo domovuser posted image user posted image user posted image in sma se mela prav luštnouser posted image user posted image user posted image , kak sm vesela, pa še cel vikend je pred nama...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ssevin)
Neposredna povezava do sporočila: 24
5.12.2008 10:11:14   
Lianna

včeraj je pa moj dragi prišo domovuser posted image user posted image user posted image in sma se mela prav luštnouser posted image user posted image user posted image , kak sm vesela, pa še cel vikend je pred nama...user posted image user posted image user posted image

sem vesela zate. jaz tudi odštevam dneve...še 13 dni in jaz pridem domovuser posted image

(odgovor članu matejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?