nu_tella -> Dober dermatolog za kožna znamenja (26.11.2008 14:42:53)
|
Pozdravljene. Sicer se že več časa odpravljam do zdravnika, ker imam po telesu ogromno peg in raznih izrastkov ter par nepravilnih oblik znamenj, ker naj bi bilo dobro da dermatolog le ta pregleda vsake tolko časa. Zdaj se mi je pa zgodilo, da se mi je na prsih ena od teh malih izrastkov očitno s spodnjim perilom malo podrgnil in ratal od včeri na danes temno rjav. To ni eden tistih izrastkov, ki je temno rjave barve in zgleda ko pega samo da ni v istem nivoju ko koža, amapak je kot neka majhna solzica v barvi kože, ki se zelo malo drži tkiva. Eno tako sem imela že cca 10 let nazaj na podpazduhi in se mi je enkrat enako očitno podrgnla in čez par dni odpadla. Zdaj me je pa malo panika zagrabla, ker konec koncev je ta na prsih. Sicer sem se naročila pri splošnem zdravniku, ampak najprej pridem na vrsto v petek. Do takrat bi se rada malo pozanimala, če mi lahko kjra svetuje dobrega dermatologa. Ker bi se res rada enkrat losala teh znamenj, ker so na vratu tako, da verizžic sploh ne nosim. No sej to ni problem, pa pri kupovanju majic mal pazim…sam ko pa imaš dojenčka pa te prime glih kjer ni treba, pa tud če me moj stiska pa malo pozabi, jaz pa že veselo vriskam »pusti me« ;))) …pa tudi da se ne razvijejo v kaj ….
|
|
|
|