Dabroston -kje (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

MTFP -> Dabroston -kje (26.11.2008 12:04:07)

Pozdravljene, ali je katera v kratkem iskala dabroston? Jaz ga njikjer ne dobim. Ginekolog mi je predlagal privat lekarne, pa kar sem našla številk ga ni za dobiti.... Morda še katera pozna kako manjšo privat lekarnico. Žaljeno je da je v okolici ljubljane, če pa ne pa pač kjerkoli po Slo.

Hvala

Šaki -> RE: Dabroston -kje (26.11.2008 12:44:58)

a to sploh še obstaja?
k men je G že dve leti nazaj reku da ga ni mogoče dobiti...

melanija -> RE: Dabroston -kje (26.11.2008 13:26:24)

Obstaja obstaja, jaz sem ga lani jedla zaradi krvavitve v 9t nosečnosti.

Sem pa z vipavskega konca in ti ne morem pomagat, najbrž ti je tudi predaleč za pridet iskat.

katra55 -> RE: Dabroston -kje (26.11.2008 13:56:55)

Na Hrvaškem, če ti ni predaleč.

*AnaL* -> RE: Dabroston -kje (26.11.2008 15:29:18)

Jaz imam še 10 tablet doma, če ti kej pomaga ti jih lahko pošljem. Dobila pa sem jih pred kratkim 1,5 meseca v Šk.Loki

Felicita -> RE: Dabroston -kje (26.11.2008 15:31:58)

ena ideja, kjer majo res skorej vse kar si zmisliš - lekarna Brod (če še nisi probala). http://www.informacija.net/lekarna-brod/

MTFP -> RE: Dabroston -kje (26.11.2008 16:41:27)

Uf najlepša vam hvala, sem ravno malo prej predno sem tole prebrala klicala še v to lekarno. Moj je že šel ponje. So mu rekli, da si oni vedno naredijo zalogo ker jih je tako težko dobiti.

Hvala tudi za ponujene, morda jih bo še katera rabila :)

simonakr -> RE: Dabroston -kje (26.11.2008 19:25:11)

Kaj pa lekarna ginekološke klinike? Predvidevam da imajo tud take malo manj pogoste zdravila.

aja še telefon 01/522-6037

papa

MTFP -> RE: Dabroston -kje (26.11.2008 19:52:59)

Ne tudi tam ga niso imeli več na zalogi. Po novem letu bo...

Sicer pa kot pravim, na srečo smo ga dobili.

Zelosrečna -> RE: Dabroston -kje (14.1.2009 18:03:26)

Živjo punce!

Katera mi lahko pomaga? Nikjer v sloveniji ni Dabrostona.. mi ga lahko katera proda (po povzetju, z ustreznim rokom uporabe seveda)?
V It pravijo da imajo Dufaston, naj bi bilo isto..ampak meni vseeno bi bil boljši občutek če bi lahko jemala tega, ki so mi predpisali.

Koliko časa pa naj bi se ga jemalo? Sem namreč po ET.. .

Ima katera še kaj Utrogestana (za prodati)..meni ga ravno zmanjka za 3 dni pred UZ pa so mi rekli, da je vseeno ?! Halo? Pa če mi piše da naj ga jemljem do UZ.. .Mogoče jemljejo vse malo prelahko ali pa jaz malo prezahtevno..vendar se gre za življenje..jaz to tako dojemam.. .

Hvala Vam. Srečno! Lp, Nataša 

Zelosrečna -> RE: Dabroston -kje (14.1.2009 18:18:56)

Živjo!

še imaš Dabroston? Se zelo toplo priporočam-za odkup.

Lp, Nataša

anyta -> RE: Dabroston -kje (15.1.2009 8:02:55)

Jaz imam še dve škatlici Utrogestana. Če ze zanima, mi piši na ZS.

anci banci -> RE: Dabroston -kje (15.1.2009 11:14:07)

če ne dobite dabrostona, lahko jemljete prometrium (dobi se v Italiji, škatlica 5 eur) in je čisti progesteron ne tako kot dabroston, ki je sintetični.
v nosečnosti se baje jemlje do 14 tedna...
jaz sem ga jemala do konca 13 tedna

MTFP -> RE: Dabroston -kje (15.1.2009 12:41:06)

IZVIRNO SPOROČILO: Felicita

ena ideja, kjer majo res skorej vse kar si zmisliš - lekarna Brod (če še nisi probala). http://www.informacija.net/lekarna-brod/

Drugače pa v tej lekarni so ga imeli takrat ko sem ga jaz iskala še veliko. Si naredijo baje zaloge, ker ga vsak konec leta zmanjka po celi sloveniji. Prav Dabroston se pa dobi najlažje na hrvaškem, saj ga tam tudi delajo.
Samo se spomnim, da so mi vsi ko sem klicarila rekli, da bo nekje do 15.1. na voljo. Tako da počasi bi pa že naše lekarne mogle dobiti zaloge???

Zelosrečna -> RE: Dabroston -kje (15.1.2009 15:00:18)

hvala za nasvete!

ja baje so izgubili licenco za Slovenijo in Hrvaško..tako je rekel proizvajalec Belupo..tako da [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
lp

Stran: [1]