|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prijatelji
26.11.2008 15:06:50   
Mišni
Ne, nimam.

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 26
26.11.2008 15:48:52   
Pupsika
Jo imam, ampak je 80 km stranuser posted image . Vse ji lahko povem in zaupam, tako tudi ona meni...je pa težko negovat takšno prijateljstvo na daljavo, ampak se trudiva in nama gre superuser posted image , čeprov se druživa bolj po telefonu.
Vidiva se pa cca. 1x na mesec ali še manj. Je pa vseeno izredno dober občutek, ko jo po enem mesecu pokličem in je tko kot, da bi se včeraj videliuser posted image , iste neumnosti nama gredo po glavi, smejeva se v nedogled, jamrava ena drugiuser posted image ...

Tukaj v Lj, kamor sem se pa preselila pa pogrešam tako prijateljico...ful pogrešam druženje z nekom, ki ti je res blizuuser posted image ...

< Sporočilo je popravil Pupsika -- 26.11.2008 15:52:36 >

You know you`re awesome when people you don`t even know hate you.

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 27
26.11.2008 17:56:55   
lotoska
Nimam.  Moj partner je hkrati tud  moj najboljši prilatelj.

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 28
26.11.2008 18:05:36   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: Tejči
imate najboljšega prijatelja/ico? V glavnem nekoga, kateremu lahko 100% zaupate, ima vedno čas za vas...nekoga, ki bi ga lahko poklicali sredi noči in bi vam bil pripravljen pomagat?

Imam najboljšega prijatelja, ampak 100%-no pa še sama sebi ne zaupam, kaj šele komu drugemu. In od najboljšega prijatelja ne pričakujem, da ima vedno čas zame. Lahko pa ga pokličem sredi noči, seveda - in on mene.

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 29
26.11.2008 22:36:42   
kaya2007
imam tako najboljšega prijatelja kot tudi prijateljico, celo še kakšnega več bi lahko poklicala sredi noči in vem, da bi mi pomagali...je pa na žalost tako, da se drugače ne vidimo precej pogosto in pogrešam tiste čase, ko smo ga skupaj srali naokoli user posted image  

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 30
26.11.2008 22:58:08   
tweed
Nimam. Moj partner je hkrati tud moj najboljši prilatelj.

bo pri meni tudi tako. Žena je tista, ki jo lahko zbudim sredi noči z bednim vprašanjem, pa se mi bo samo nasmehnila in rekla: "tepec, idi spat!"...

imel sem še eno boljšo prijateljico, vendar se nisva videla že 10 let...

Vsak dogodek je pozitiven iz določene perspektive.
Neli se je to poletje naučila plavat brez rokavčkov...
Rea pa se potopi pod vodo in vstane z nasmeškom...

(odgovor članu lotoska)
Neposredna povezava do sporočila: 31
29.11.2008 17:16:15   
Anonimen
Sem jo imela pa je nimam več, ja in tudi jaz pogrešam res eno tako, tisto tapravo.

(odgovor članu tweed)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
29.11.2008 18:27:02   
tažana
tut jest nimam. Oziroma to vlogo prevzema moj možek in pa moja sestrica user posted image .
Imam pa prijateljice, ki jih ne kličem sredi noči user posted image . Tudi možeka ne budim sredi noči ker takrat navadno spim user posted image .

res pa je da sem vrjetno sama kriva, da nimam take prijateljice, ker res nimam toliko časa, da bi bila jaz zares ta prava prijateljica user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
29.11.2008 21:41:40   
katra55
Imamuser posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 34
29.11.2008 23:52:11   
muška
nimam, jo pa včasih zelo pogrešam

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 35
30.11.2008 0:00:03   
bodoča
Jaz sem jo imela, pa sma na žalost prišli nekak narazen zaradi večih dejavnikov. Velikokrat mislim na njo in jo pogrešam.

Zdaj, ko živi blizu mene sma se nekajkrat srečale in pogovarjale, ampak ni bilo isto, nekek ni prav sproščeno stekel pogovor. kaj pa vem mogoče sma se v tem času res tako spremenile, da nimama več veliko skupnega.

Res pogrešam eno tako prijateljico, kot je bila ona, ko lahko čvekaš z njo celo noč če je teba, spet drugič pa lahko dve uri sedita čisto tiho in sprošečno, pa si vseeno veliko "poveta".

Mam nekaj kolegic, za katere sem upala, da bojo prijateljice, pa nekako ni uspelo.

mojeustvarjanje

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 36
30.11.2008 11:32:46   
soncek&luna
jaz sem mislila da jo imam pa me je nedavno tako razocarala, da ne morem verjet..... imam kolegice, najbolje prijateljice pa nic vec... imam pa prijatelja katerega res lahko poklicem kadarkoli in vem da mi bo pomagal, ce bo le mogel...vem, da bi kaksno zadevo tudi prestavil, da bi meni lahko pomagal.. enako tudi on mene...za ostale ne morem tega rect...

Mami, pika moja!

(odgovor članu bodoča)
Neposredna povezava do sporočila: 37
1.12.2008 16:34:38   
roses
tudi jaz pogrešam nekoga s katerim bi kdaj pa kdaj odšla na kak čvek, al pa tud na kak babji žur.
saj imam mojga, ampak ne moreš ti glih vedno in povsod it z njim, pa on tud nima časa za kako kavo tkole kako deževno popoldne ker je v službi. in potem  jaz nimam kej počet. user posted image
drugače je pa kolegov dosti s katerimi se družimo ob različnih priložnostih, ampak njim ni dobro vsega zaupat.
sej veste kako to potekauser posted image

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 38
1.12.2008 16:46:27   
tanikaa
Saj ne vem kaj naj odgovorim. Bolj ne, kot ja. Vem samo za eno osebo, ki bi verjetno brez razmišljanja sredi noči vstala in mi pomagala. Nekak najboljše prijateljice pa nimam. Kriva pa sem si itak sama. Po eni strani se bojim nekomu čisto odpreti, po drugi strani pa to pogrešam. Prav tako mam ta problem, da se vedno bojim, da ne bi komu s svojimi problemi preveč težila.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu roses)
Neposredna povezava do sporočila: 39
1.12.2008 16:47:53   
migrena
imam 3 tiste res prave.......ostale tudi jaz smatram bolj za kolegice......prijatelji so kot zvezde...........ne vidimo jih, pa vseeno obstajajo..........user posted image

(odgovor članu roses)
Neposredna povezava do sporočila: 40
1.12.2008 19:25:42   
sanja nk.
imam 2 prijateljici in 1 prijatelja , z katerim sva skupaj že od otroštva in sva dala skupaj že marsikaj, res veliko in on bi šel po mene tudi v new york če bi ga rabila in jaz njega user posted image , tako da je res tapravi prijatelj , potem imam pa tukaj res najboljšega možauser posted image in sestro, ki je samo 1 leto mlajša in sva si najboljši prijateljici, da seštejem ahamuser posted image poonoči lahko zbudim 4 ljudi , ni slabouser posted image , bom kar začela user posted image , potem pa je tukaj še cel kup kolegic in kolegov , ki pa se lahko pokličemo podnevi pa še to ne zmerajuser posted image user posted image , je pa nekaj res user posted image vsaj 20% o nas vemo samo sami user posted image , še partnerji ne

(odgovor članu migrena)
Neposredna povezava do sporočila: 41
1.12.2008 19:37:18   
maja24
Imam eno prjatlco,ki ji zaupam ne pa 100%.100% ne zaupam nobenmu,pa ne me narobe razumet.

Ela čebela

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 42
1.12.2008 21:12:17   
A & T
zanimivo vprašanje... ena mi je odšla živet v Portorož, ena pa v Anglijo... in takšne prave prijateljice, kot sta  bili onidve ne najdem več. Za eno prijateljico sem mislila, da bo ... pa sem se uštela...

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 43
1.12.2008 21:25:48   
CLAUDY11
jaz pa tak recem res je da mam2 prijateljici  s katerim se res ful dobro razumem, in jim zelo veliko zaupam in se tudi pgovarja skoraj vse z njima  tud poklicem jih lahka kadarkol---in zakaj skora vse--
ker mislim da so dolocene stvari ki jih moras za sebe obdrzat ker najboljsi prijatelj ti je lahka najvecjii  sovraznikuser posted image

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 44
4.12.2008 10:37:13   
komarka
js sem e tud dolgo ubadala s tem. kot otrok sem s eprav bolestno ukvarjala stem, da bi ugajala ljudem in si s tem pridobila prijateljice. Pa nišlo..

Na srečo sem šla s 15 ven iz naše vasi in ugotovila, da je veliko ljudi s katerimi s epoklapama, nisem pa tip človeka ki fura "zestobo v prijateljstvu".

Ponavadi se sporpijateljim skom od tistih s katreimi sem pač skupaj(faks, sluzba,straši v vrtcu) KO pa se ne videvamo več, pa ne gojim nekuih ful vez. Do zdej so se vse zamrle.

Sem pa ugotovila, da to ni nobena panika. Pomebno je da nisi osamljen in da se maš na koga obrnit za pomoč. Aja, to sem se pa naučila da prosim za pomoč, tud če ga ne ponam v nulo...in do sedaj vedno delovalo.

(odgovor članu CLAUDY11)
Neposredna povezava do sporočila: 45
4.12.2008 11:46:01   
MLADAMAMICA
IZVIRNO SPOROČILO: lotoska

Nimam.  Moj partner je hkrati tud  moj najboljši prilatelj.

enako user posted image

(odgovor članu lotoska)
Neposredna povezava do sporočila: 46
4.12.2008 12:04:38   
bamoocham
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31

Nimam pa nobene takšne, ki bi jo klicala sredi noči ali ji zaupala 100%

Isto. In to me žalosti.

Imam pa več prijateljic vsako za svoje "področje". Ampak pogrešam "najboljšo" prijateljico.  

Pri meni je isto, nimam več najboljše. Imam pa velik prijateljic, s katerimi se tudi lahko marsikaj pogovarjam, ampak ni isto.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 47
4.12.2008 12:05:08   
bamoocham
Edini najboljši prijatelj, ki ga imam, je moj partner!

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 48
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?