india -> TAŠČA (31.3.2005 15:20:09)
|
Žal ti me lahko le svetujemo in povemo,kaj bi naredile same v takem slučaju, moč in voljo pa boš morala zbrati sama. Na tvojem mestu je jaz ne bi pustila nikoli več niti prenočiti v hiši,ker kaj kmalu bo prišla za dan ali dva,ostala pa mesec ali dlje. SIcer pa, zakaj potrebuje svojo opremo za :duda:, če se namerava preselit k vam? V taki situaciji nisem bila nikoli, res pa se je tašča vmešavala v marsikaj, pa sem enostavno presekala stike z njo, sedaj jih imava le v zelo nujnih primerih in še to le samo,kadar ona sama pokliče, prihaja pa k nam več ne, ker ne dovolim, da se mi vmešava v družino. Tudi moj mož je mamin sinček, zelo navezan na njo, da več na njeno besedo kot na mojo in moram rečt, da to ni prijetno. Razčisti tudi z njim kar se tega tče, ker bo v nasprotnem primeru prišlo do večjih problemov, ko bo dete večje. Postavi tašči meje,do koder lahko gre in tega se striktno drži,saj nisi nikogaršnja služkinja in gospodinja. Ko boš imela bebico, tudi ne bo ne vem kako velikega dela, gospodinjstvo,ki pa ga sedaj vodiš za vaju, pa se ne bo ne vem kako povečalo, da ga ne bi zaradi dojenčka zmogla. Pa tudi če ne boš vsega sproti zlikala in pospravila te ne bo konec. Ona bi uživala ob :duda:, hodila na sprehode in malčka varovala, ko dejansko ne potrebuje drugega kot mamico??? Ti pa bi opravljala vsa druga dela, stala na nogah,likala, kuhala,..., ko bi dejansko morala uživati ob SVOJEM dojenčku? Kaj bi babnica rada ustvarila še enega maminega sinčka? Otrok bo tvoj,pravzaprav vajin, ona ga lahko le tu in tam malo popazi in KONEC! Naredi red čimprej, ne čakaj na to,kaj bo čas prinesel!:rozica:
|
|
|
|