katera duda , črpalka,....vaša mnenja (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Maša -> katera duda , črpalka,....vaša mnenja (31.3.2005 10:05:25)

Ne vem ali se je že kdaj govorilo o tem katera duda je bolj "zdrava"!? Kavčuk ali silikon!?
Aja pa še to,...ali je tale črpalaka za prsi-obvezna zadeva!?:zmeden2:
Samo še nekaj....ali je znamka teh zadevic kaj pomnebna...saj veste ali so pač katere bolj druge manj kvalitetne ali je to vse enako!?

Maša -> katera duda , črpalka,....vaša mnenja (31.3.2005 10:06:34)

JOj,...kolk napak-črpalka in ne črpalaka!

Mina1 -> katera duda , črpalka,....vaša mnenja (31.3.2005 10:10:18)

Za prvega :duda: smo imeli vse od AVETNA: dudike vse tja do tretjega leta, šele sedaj smo brez.

Potem prsna črpalka, sterilizator in grelček - vse od AVENTA.

Črpalka seveda ni obvezna:)-:)-:)-, ker mogoče pa ne boš imela mleka, ali pa si boš odvečno mleko izčrpavala in mu ga potem ponujala, ali pa si boš črpala ven mleko le zato, ker te bodo joškice tako zelo bolele.

Skratka, če finančno ni ovira, potem kupi, drugače pa...

Moj drugi sedajle pa noče nobene dudike (pa jih imam doma 6 od razlničnih proizvajalcev), pa tako bi rada, da se kdaj z njo potolaži:zmeden:.

pa-pa Mina1

babylove -> katera duda , črpalka,....vaša mnenja (31.3.2005 10:15:12)

Črpalka ni obvezna. Dude sem pa vzela silikonske, ker so mi na pogled lepše, nekako mi bolj čiste delujejo (na pogled, da ne bo pomote).

Olivija -> katera duda , črpalka,....vaša mnenja (31.3.2005 11:00:00)

Mi pa prisegamo na NUK ;). Se mi zdi, da imajo samo oni steklene flaške (še zdaj so kot nove). Duda je tudi fajn, z zobmi je vse ok. Črpalko sem imela pa sposojeno Aventovo, zdaj sem pa rekla,da bom kupila NUK in bom še to črpalko probala.

Je pa tko, da sva imela kupljeno eno flašo od Aventa in dojenčica ni znala piti po tistem cuclju. Pri NUK-u ji je bilo pa takoj vse jasno.

to so naše izkušnje 9nebesa

LP

Maša -> katera duda , črpalka,....vaša mnenja (31.3.2005 11:20:26)

Hvala punce...zlate ste!:bravo::rozica::rozica::rozica::angel:

Stran: [1]