Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 9.12.2008 16:04:12
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Pa javla bi vam, da sem v današnji Jani, sej veste, preobrazba.... samo tekst zraven je mal prirejen, je novinarka mal po svoje priredila zadeve, kaj čem...
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 9.12.2008 16:06:21
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Samsa, hvala za ažurnost! Pa še ena malenkost, sem že povedala, da sem pred časom, ko smo pršli s posvetovalnice javila podatke za seznam naši Kaji in vidim, da še do danes ni nobene spremembe, zato ponovno pozivam našo drago Nyo, da popravi podatke: teža: 8.800 višina: 69 cm
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 9.12.2008 16:15:03
|
|
|
|
Cofijana
|
Zivjo sm mal prala od prej k ste tok napisale ko mene ni blo. No Samsa jaz imam roj.dan 7.12 pomoje si mislna mene lepo se mejte pa velik smejte z vasimi soncki. Pa hvala za pika poke caw baw
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 9.12.2008 16:33:25
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Naš škratek pa že ta drug teden spi celo noč brez hranjenja! Spi od 20.15 do 8h zjutraj. Se pa ful jezim s to GH, ker je dost stvari, ko noče sploh ust odpirat. Pa za poskusit sem mu že dala kuhano belo meso od piščanca, pa ni nekega navdušenja, pa špinače ne mara preveč, pa bučk ne mara, mu je pa všeč krompir in kuhana jabolka, pa mlečne kašice od Hippa, pa zdej se mu že banana tud dopade...
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 9.12.2008 16:35:44
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Nya, bravo za plazenje, naš se tud na podoben način takoj dol z igralne podloge spuza... in pol je na parketu sploh fajn, ko fajn drsi in se je že tud z glavo udaru na parket in je blo nenormalno jokanje Pa non stop čeblja ba-ba, jaz mu pa vztrajno ponavljam ma-ma, pa me čudno gleda
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 9.12.2008 16:59:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, zobki so. Če pogledaš na tickerju sliko od Sare...evo taka je danes že cel dan. Da ne govorim kak mi že celo popoldne piska, dobesedno. Jutr mamo pa alergologa in moram naredit bojni plan kako bomo ustali, pa se oblekli, nafutrali, preoblekli ko bo vse polila, pa spet pokakala...ponavadi je tako, ko se odpravljamo ven. Po mojem bo najboljš, da kar ob pol 4 vsatem, ko bo na sporedu prva arija. Eh, bo že. Kaj čem jamrat, ni v moji navadi. Drugače jo mam pa danes samo na AM. Kar paše. Pa novo Jano moram pokukat jutr, da vidim preobrazbo . Pa se pohvalim, da to gospo pa poznam.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 9.12.2008 17:00:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Ali gospodično.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 9.12.2008 17:01:29
|
|
|
|
*anamor*
|
Naš pa je že 3 dni tako tečen, da groza. Nevem če ga zobeki jezijo ali kaj mu je. Sicer se slini full, samo to se je prej tudi, pa vse si nese v usta. Želi pa full sedeti. In zdaj sem ga dala v sedeči položaj ( z blazino za dojenje sem ga podložla ) in je priden. Popoldan pa sem mu dala malo calpola pa še z calgelom sem ga namazala po dlesnih, saj je samo jokal
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 9.12.2008 17:05:48
|
|
|
|
Anonimen
|
So pa res boščki glede tega eni.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 9.12.2008 17:09:30
|
|
|
|
*Mojca*
|
jaz manjkam, 3.2.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 9.12.2008 17:09:43
|
|
|
|
sasa.vracko
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Ali gospodično. ja, se boš mal nasmejala lahko
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 9.12.2008 17:18:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* jaz manjkam, 3.2. Pa kje si ti zgubljena duša?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 9.12.2008 17:20:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Ali gospodično. ja, se boš mal nasmejala lahko Kakšna huda sprememba?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 9.12.2008 17:40:18
|
|
|
|
sasa.vracko
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Ali gospodično. ja, se boš mal nasmejala lahko Kakšna huda sprememba? Niti ne tako zelo, ker sem se že prej sama ostrigla na kratko in mi niso mogli neke grozne spremembe narediti
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 9.12.2008 17:42:07
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Kdaj hudiča bo naš dragi otrok dobil svoje prve zobke??????
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 9.12.2008 18:21:23
|
|
|
|
*anamor*
|
Kdaj hudiča bo naš dragi otrok dobil svoje prve zobke?????? glede nato, da je naš tako tečen, da bom znorela se tudi jaz to sprašujem. Moram it spet sirena
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 9.12.2008 19:40:52
|
|
|
|
anaj22
|
čer mi smo imeli na obisku patronažno je prišla glih v času Jakovega kosila, se je samo čudila kako pridno je. Tako da je predlagala še tretji gosti obrok in tako smo danes pop. prvič imeli sadno malico, kar ne morem verjet da je ena sadna kašica nadomestila 2x dojenje, sem kr malo v šoku. Drugače je pa predlagala, da dam na jedilnik belo meso, kurjo juhico in počasi tudi lahko govejo juhico.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 9.12.2008 19:47:32
|
|
|
|
*anamor*
|
Anaj kako to, da še k vam vedno hodi patronažna sestra? Pri nas je bila nazadnje takrat ko smo se prvič kopali.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 9.12.2008 20:10:19
|
|
|
|
anaj22
|
IZVIRNO SPOROČILO: *anamor* Anaj kako to, da še k vam vedno hodi patronažna sestra? Pri nas je bila nazadnje takrat ko smo se prvič kopali. Meni je rekla, da ko bo Jaka stra pol leta da jo pokličem, da pride svetovat kako uvajata GH in pogledati kako napredujemo.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 9.12.2008 20:12:34
|
|
|
|
anaj22
|
Čestitke vsem 6. mesečnikom pa pikepoke za vse ki jih rabite ostalo sem pa pozabla ker mam spomin kot ementaler, ker mam tako glavobol
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 9.12.2008 21:20:25
|
|
|
|
*Mojca*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* jaz manjkam, 3.2. Pa kje si ti zgubljena duša? Kaj pa vem...povsod po malem...
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 9.12.2008 21:22:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Cer Marisa bo koncno zaspala,upam . Danes je bila tako naespedirana,kot se nikoli.Z akcijo je zacela po mesnem kosilu,zvecer je bilo pa noro.En kup brcanja,prevracanja,vpitja...ce bo slo tako naprej,bo kmalu dohitela puzavcke .Me prav zanima,ce je to zaradi mesa? Zdaj bi pa vprasala se nekaj zaradi tablet.Bratov tamal ima dobrih 5let in zdaj ze par dni tezave z zelodckom.Ga boli+trebuh.So ga peljali na pregled,pogledali ultrazvocno in ima neke zadebeline,tako,da ga bodo dali na gastro .Upam,da ne tako kot pri odraslih,ker to je grozno.No, in njegova zdravnica mu je predpisala rupurut,proti bolecinam.Meni se zdi to cist mim.Sem rekla naj mu dajo vsaj Rennie,ce ze morajo,ker Rupurut...mah, ne vem no.Mogoce katera kaj ve o tem?????
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.