slovenka
|
RMRM in Samsa - kaj zdaj me tudi vidita? Upam, da ne, ker sem v spodnjicah Joj, ma kak imate 30 cm snega? Mi pa čist čist malo... Danes popoldne smo bili pa na šopingu, so nas kar ene tete ustavljale in spraševale, kolko je stara Sofija, pa pravle, kaka lubika je... Je tako gledala polarne medvede v Merkurju. Pa čist slučajno smo bor kupili. Sva gledala z mojim, kako so lepi in potem sta bila taka le še dva in potem en tip vleče škatlo, pa gor vidiva številko 16 in to je bil ta 'najin' bor, tako da je ostal le še eden, pa je moj kar po vozek šel, da ne bi še ta izginil... Sem se pa pošteno po glavi trkala, ker sem oni dan v cvetličarni dala delat venček za zunaj in za na mizo, pa sem dala enih 6x več kot bi me stala v Merkurju. Sicer sta unikata, ampak vseeno, preveč sem plačala... No, ko smo prišli domov, pa smo dobili obiske, naša familija in je bila taka galama, da je mala kar gledala. Potem je pa mami skoraj zaspala v naročju, malo je tako počivala, potem pa spet hura... Ima sestrin dedc punčko od prej in se tako igra z našo, naša pa v smehu... Sva jo potem kar med obiski skopala in dala spat. In ko so šli, sva si pošteno oddahnila, ko je zavladal mir... Edino z mize in po stanovanju sem sedaj dve uri pospravljala. Beba bo pa od utrujenosti verjetno spala do jutra. Ali pa ne - najesti se že ni mogla prav pred spanjem, od same utrujenosti... Grem zdaj jaz za njo. Lepo spite!