|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del
21.12.2008 22:44:07   
Anonimen
Smo pa danes okrasili tudi smrekico. Luka je bil čist nadvušen. Ko bom fotke naložila, vam ga pripopam, kak pogleda je bil, ko sva lučke prižgala.

(odgovor članu sasa.vracko)
  Neposredna povezava do sporočila: 3651
21.12.2008 22:44:16   
sasa.vracko
Kleopatra - vse naj Marisi za sedemko, se vam kmalu pridružimo, hehehehe...Pa sem pogledala slikce, lahko rečeš kar hočeš, ampak Talita je izrezana mamica, Meri pa izrezan očka user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3652
21.12.2008 22:44:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

Kleopatra - vse naj Marisi za sedemko, se vam kmalu pridružimo, hehehehe...Pa sem pogledala slikce, lahko rečeš kar hočeš, ampak Talita je izrezana mamica, Meri pa izrezan očka user posted image

jaz se pa pod tole podpišem

Neposredna povezava do sporočila: 3653
21.12.2008 22:46:16   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

n Sva mogla po končanem roj. dnevu pobelit sobo, hodnik, ...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hudo hudo.user posted image

ja, res je blo HUDO. En sošolec je hotel kar kosilnico iz bajte na sneg peljat, pojma nimam kaj bi z njo počeluser posted image user posted image , sem ga zadnji trenutek ustavila. Sej pol sem pa mogla zanoret, ker so šli predaleč, sem rekla da bom starše poklicala, če se ne umirijo, pol je blo pa v redu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
21.12.2008 22:48:20   
RMRM
kleo, še tukaj, vse najboljše tvoji sončici za 7 mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
21.12.2008 22:48:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Recept je iz Anje, fotka je pa z moje mize

Aha,sem mislila,da je ravno obratnouser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3656
21.12.2008 22:49:31   
Anonimen
A čte recept? Je čist enostavno jih nardit, res, sam traja neki časa.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3657
21.12.2008 22:49:53   
sasa.vracko
Da hitro mal pokomentiram

RMRM - super slikce v profilu, cart!
Taanikaa - pa dej no, menda se ja ne boš pustila enim čvekam, kaj ma veze s tvojo taščo, če se mi tle o naših bejbijih pogovarjamo??!! user posted image
mtinca - Lana je spet mal fotomodel špilala in je pravi potencial, maš pa lepo sedežno, sem opazila user posted image
slovenka - user posted image user posted image user posted image  za malo Sofijo!
nya - jaz sem tud mela v planu, da bomo čez vikend postavl jelko, pa ni znesl, bomo pa te dni user posted image  in fotke čakam...user posted image  pa super so ti uspele zvezdice, jaz bom pa vanilijeve delala, pa cimetove, mam že vse sestavine doma (no, to še nč ne pomen user posted image ) povej, a so tud tolk dobri, kot izgledajo na sliki, res kot iz revije, se vidi, da si res pravi profič v estetskem oblikovanju (tud vizitke so perfect)

Neposredna povezava do sporočila: 3658
21.12.2008 22:52:12   
RMRM

jaz bi, prosim user posted image , sploh če je enostaven recept.

saša.vračko, ti pa znaš ful dobro opazovat, ja, res imam nove slikice v profiluuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
21.12.2008 22:54:50   
sasa.vracko

jaz bi, prosim user posted image , sploh če je enostaven recept.

saša.vračko, ti pa znaš ful dobro opazovat, ja, res imam nove slikice v profiluuser posted image

Aha, men nič ne uide user posted image  pa tvoj Luki je tud tak tini mini srček, sploh na tisti slikci, ko ga oči pri smrekci drži, pa tavelka dva čmrlja sta tud luštna, se mi zdi, da sta si ful podobna (kot bi bla brat in sestra user posted image ), tamejčken je bolj očijev, tavečja dva pa bolj mamicna (no, to se men zdi user posted image )

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
21.12.2008 22:57:45   
Anonimen
Linški piškoti

Sestavine so za 80 piškotov

300 g moke
200 g sladkorja
125 g mletih lešnikov
1 žlička kakava v prahu
1 žlička cimeta
ščepec mletih nageljnovih žbic
250 g zmehčanega masla
1 jajce

namaz pred pečenjem: 1 jajce, 1 žlica mleka

marmelada pa po želji: jagodova, malinova...

1. V skledi zmešamo suhe sestavine, dodamo jace , koške masla in hitro zgnetemo v gladko testo. Oblikujemo kepo, zavijemo v folijo, damo za pol ure na hladno.

2. Testo razvaljamo na pomokani površini na 3 mm debeline. Z modelčki delamo npr. zvezdice - polovica jih mora met luknjo.

3. Naložimo v pekač, na peki papir, premažemo z namazom pred pečenjem. Pečemo na 180 stopinj od 10-12 minut. Ko je pečeno ohladimo, namažemo z marmelado in zložimo.

Neposredna povezava do sporočila: 3661
21.12.2008 22:59:03   
Anonimen
Pismo sem sklerozna...sem prebrala zadnjo stran,pa komaj vem kaj ste pisaleuser posted image .

Najprej-Didlinaa mas mail,sem ti napisala kaj si ti rekla,da je una rekla,da sem jaz rekla,da bom jaz,ce bos tudi ti,pa,da ne bo ona,se manj pa on,z uno,pri uni...user posted image

Hvala vsem za cestitke moji Meri.Res cas kar letiuser posted image .
A da je taka podobnost pri nas...ja no,saj vedezevalka tudi tako pravi,pol bo pa ze resuser posted image .
Piskoti-jaz sem naredila navadne,v cokoladi,kokosu,z mandelji...pa je bila kuhinja bombauser posted image .

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3662
21.12.2008 23:00:36   
RMRM

Aha, men nič ne uide user posted image  pa tvoj Luki je tud tak tini mini srček, sploh na tisti slikci, ko ga oči pri smrekci drži, pa tavelka dva čmrlja sta tud luštna, se mi zdi, da sta si ful podobna (kot bi bla brat in sestra user posted image ), tamejčken je bolj očijev, tavečja dva pa bolj mamicna (no, to se men zdi user posted image )

A veš da sta si tavelka dva  res vedno bolj podobna, prej, ko sta bila manjša, sta bila čisto kontra. Mark je bil ful temen, Sara pa čist svetla. Lukas je pa včasih čist Sari podoben, včasih pa čist Marku. Po slikah je pa kot bi Saro gledala izpred dobrih 13 let.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3663
21.12.2008 23:00:53   
sasa.vracko

Linški piškoti

300 g moke
200 g sladkorja
125 g mletih lešnikov
1 žlička kakava v prahu
1 žlička cimeta
250 g zmehčanega masla
1 jajce

1. V skledi zmešamo suhe sestavine, dodamo jace , koške masla in hitro zgnetemo v gladko testo. Oblikujemo kepo, zavijemo v folijo, damo za pol ure na hladno.

2. Testo razvaljamo na pomokani površini na 3 mm debeline. Z modelčki delamo npr. zvezdice - polovica jih mora met luknjo.

3. Naložimo v pekač, na peki papir, premažemo z namazom pred pečenjem. Pečemo na 180 stopinj od 10-12 minut. Ko je pečeno ohladimo, namažemo z marmelado in zložimo.

luškan recept, mamljiv samo skor mal prezahteven zame user posted image , RMRM kaj pa ti, se boš lotila, katera od naju bo potem objavila fotke, ki bi lahko parirale nyi? user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
21.12.2008 23:02:45   
sasa.vracko
Punce, jaz se počas poslavljam, sem pa ful dobre volje, ker je moj user posted image  frej do konc leta in bomo končno mal več skupaj! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3665
21.12.2008 23:04:10   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Najprej-Didlinaa mas mail,sem ti napisala kaj si ti rekla,da je una rekla,da sem jaz rekla,da bom jaz,ce bos tudi ti,pa,da ne bo ona,se manj pa on,z uno,pri uni...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nya, hvala, bom probala. Moram še eno rudno spečt, bom mal nesla v službo. Sem se končno odločila, da je pa sedaj že skrajni čas, da jih obiščem. Nisem bila tam že od februarja, od kar sem bila na bolniški.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
21.12.2008 23:04:42   
sasa.vracko
Pa, ko bomo jelko postavl, bom dala slikce na RR!user posted image  Mal svežih! user posted image  No, se tipkamo...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3667
21.12.2008 23:06:09   
Anonimen
Recept je super,pa sploh ne tezak,samo luknje me zanimajo s cim si jih naredila...bormasina,al kakouser posted image

RMRM,jaz sem tudi opazila,da imas nove slike,samo sem pozabila komentirat.Tamal je res tako cort,najbolj pri sestrici,pa vsi 4je tvoji so superuser posted image user posted image .
Sasa,koncno si se dol spustilauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3668
21.12.2008 23:06:16   
RMRM

Punce, jaz se počas poslavljam, sem pa ful dobre volje, ker je moj user posted image  frej do konc leta in bomo končno mal več skupaj! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image . Moj pa do 12.1. , se mi zdi, user posted image user posted image user posted image . Pa lahko nočko in mirne sanje ti želim.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3669
21.12.2008 23:08:55   
Anonimen
Midve bova pa sami do novga leta. . Ta teden imajo  pri user posted image izmenjavo poslovnih daril, potem ima same vaje, ko pride domov (big band, godba), potem koncerti, potem spet služba in izmenjava poslovnih daril...do zadnjega letos.user posted image Bom šla kar mal domov očitu za družbo. Zdej sem mu kar avto pustila, ko je bilo tako vreme.user posted image Tu pred blokom pa men brez veze stoji avto, sploh  ko je sneg, dež.

Recept je pa res preprost, ampak ne vem hudiča kaj je to  ščepec mletih nageljnovih žbicuser posted image Nya???

Neposredna povezava do sporočila: 3670
21.12.2008 23:09:51   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, zdej mi pa še ti povej, kaj se tukaj smeješ, ker jaz ne vem zakaj se sploh gre.user posted image user posted image Res ne.user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3671
21.12.2008 23:10:17   
Anonimen

Recept je super,pa sploh ne tezak,samo luknje me zanimajo s cim si jih naredila...bormasina,al kakouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3672
21.12.2008 23:10:52   
RMRM

Linški piškoti

300 g moke
200 g sladkorja
125 g mletih lešnikov
1 žlička kakava v prahu
1 žlička cimeta
250 g zmehčanega masla
1 jajce

luškan recept, mamljiv samo skor mal prezahteven zame user posted image , RMRM kaj pa ti, se boš lotila, katera od naju bo potem objavila fotke, ki bi lahko parirale nyi? user posted image user posted image

težka bo, težka, mislim da ne morem z Nyo vštricuser posted image user posted image user posted image . Zato sem pa rekla, če je enostaven recept, ker jaz pečem več ali manj le za praznike, drugače pa bol tko tko. Aja, pa letos sem prvič delala krofe in so mi res super uspeli, so bli kot iz pekarne, samo sem res imela en super recept, čisto enostaven. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3673
21.12.2008 23:11:18   
Anonimen
Kleo, čakam razlago.user posted image

RMRM, super ste.user posted image user posted image user posted image

Saša, ti pa sam prideš in že greš.Lahko noč.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3674
21.12.2008 23:12:03   
Anonimen
Kaj zdej, ste že vse šle?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?