|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del
19.12.2008 16:36:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Luka za zobek.user posted image user posted image user posted image user posted image

Taanikaa, jaz sem se zredila med user posted image za 26 kil.user posted image

user posted image se ena "suha"user posted image se javljauser posted image ,pauser posted image user posted image za prvi zobek.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3551
19.12.2008 17:20:28   
Anonimen

Luka za zobek.user posted image user posted image user posted image user posted image

Taanikaa, jaz sem se zredila med user posted image za 26 kil.user posted image

uuu no finouser posted image user posted image ...ampak Žan še vedno vodi!!!!user posted image user posted image ...in jst se čudim kaj mene tolk hrbet boliuser posted image ..no jst bi vsekakor raje da bi se razvijal bolj počasi,pa dobro glavno da je zdravuser posted image ..mami se pa dokler ne shodi nebo mogla več zravnatuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3552
19.12.2008 17:26:13   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image sej bo bolje. Kaj sedite še ne samostojno?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3553
19.12.2008 17:26:22   
mtinca1
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

No, da se še jaz malo javim. Čas tako leti mimo, da sploh ne dojemam.
Mi smo pridni, ponoči ne jemo več, spimo od 20h do 5h, potem pa gremo h mamici in atiju in potegnemo do ene 7h ali 7.30. Imamo en obrok zelenjave, en riža in pred spanjem kašica z mojim mlekom. Drugače se dojimo. Smo pa danes dobili prvi zobek. Mami je presrečna, ker so bili zadnji dnevi ubitačni.
Danes pečeva torte za jutri, ker imamo doma dvojni roj.dan in se zabavava. Aja, pa tudi govorimo že: tatatattatatatamamammababababbappapapappa. Prvi del se seveda najbolj dopade mojemu ;))

Toliko za enkrat, se javim še kaj kasneje....

¸

Mojca sem ful vesela za tebe.
za vse: spaaanje, čebljanje, zobki, gosta hrana!
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
19.12.2008 17:42:04   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image sej bo bolje. Kaj sedite še ne samostojno?

skoraj že sedimo ampak še ne..ga še prekucne naprej..tko par trenutkov se obdrži,pol pa pok...pa kotalimo,plazimo,prevračamo se tud ne...nič...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3555
19.12.2008 20:32:04   
mtinca1
sabina (babysolza) - vse naj naj naj .... za POL LETA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

taanikaa - user posted image  za težo in velikost.  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
19.12.2008 22:02:06   
Anonimen
Sabinči ima danes pol leta.Jaz pa pozabila.user posted image
Čestitke.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Taanikaa, tud naša je do nedaleč nazaj samo ležala. Pa jo poglej zdej. Sedi samostojno, se obrača, spi na boku...ležat pa noče več , samo ko mora spat.user posted image

No, zdaj lahko ponosno povem, da 3 zobek je zunaj.user posted image user posted image user posted image user posted image Voljo je pa takoj, ko je predrlo spremenila tamala. Sem že mislila, da se je pozabila smejat.Bom dala fotke gor, da boste vidle kok zgleda šesta,user posted image

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3557
19.12.2008 22:22:15   
Anonimen
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3558
19.12.2008 22:44:31   
Anonimen
Oj,Didlinaa daj hitro fotke doluser posted image k je nagc.

A tkole zgleda...pa ali jo kaj srbi?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3559
19.12.2008 22:47:12   
Anonimen
A ves da je moja velik bolj bajsek,samo Sarci je pa dolga,se mi zdi,da je ze ful velika.user posted image user posted image user posted image Pa mamica kot vidim(kar se vidiuser posted image )tudi cist shiranauser posted image user posted image ,ti lahko mal damuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3560
19.12.2008 23:00:47   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image mamica shirana ja. ti bom jest dala boga. Veš da mam še vedno skor 20 kil viška od nosečnosti?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bolš da ne vidiš mojega vampa. user posted image Pa celulitaste riti.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3561
19.12.2008 23:02:23   
Anonimen
Te pikce bodo jutr, najkasneje pojutrišnjem zginle.user posted image Nič ne srbi. HB.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3562
19.12.2008 23:21:39   
Anonimen
Ja kera suhica je pa potem na sliki...a imas takrat zamenjavo,tako kot Julija R.u ....halooo,najbolj romanticni film,pa se ne spomnim naslovauser posted image ,ko z Richardom G.igra....hitro pomocuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3563
20.12.2008 0:06:56   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej grem pa postlo peglat, je bil že čas.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3564
20.12.2008 1:34:15   
Anonimen
Zdaj jo grem pa se jazuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3565
20.12.2008 7:51:10   
*Mojca*
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

No, da se še jaz malo javim. Čas tako leti mimo, da sploh ne dojemam.
Mi smo pridni, ponoči ne jemo več, spimo od 20h do 5h, potem pa gremo h mamici in atiju in potegnemo do ene 7h ali 7.30. Imamo en obrok zelenjave, en riža in pred spanjem kašica z mojim mlekom. Drugače se dojimo. Smo pa danes dobili prvi zobek. Mami je presrečna, ker so bili zadnji dnevi ubitačni.
Danes pečeva torte za jutri, ker imamo doma dvojni roj.dan in se zabavava. Aja, pa tudi govorimo že: tatatattatatatamamammababababbappapapappa. Prvi del se seveda najbolj dopade mojemu ;))

Toliko za enkrat, se javim še kaj kasneje....

¸

Mojca sem ful vesela za tebe.
za vse: spaaanje, čebljanje, zobki, gosta hrana!
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Hvala, hvala user posted image user posted image

Midva sva že budna, ampak se bova šla kmalu nazaj cartat k atiju user posted image
Sara čestitke za 3.zobek user posted image user posted image Zgornja enkica?

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
20.12.2008 10:02:15   
Anonimen
kleo-priti voman user posted image user posted image user posted image  je naslov filmauser posted image
mi imamo drisko..user posted image user posted image ..a ima katera izkušnje s tem pri malčkih?..je živahen,je normalno,vročine nima...včeraj smo imeli cepljenje,sam je že predvčerajšnjim imel malo redkejše blato,pred cepljenjem...user posted image ..pijemo šipkov čaj...sem klicala dežurnega in dok ni vročine in ne bruha pa dokler je otrok živahen je možn daje sam kaka virozica je rekla...ojejuser posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3567
20.12.2008 10:15:24   
Anonimen
Dobro jutrouser posted image
Taanikaa,jaaaa,Cedno dekleuser posted image ,mi res vcasih kar zablokirauser posted image .
Driska je mogoce zaradi cepljenja,hrana...a sipek lahko pije,zakaj pa to?Ali niso borovnice za zapiranje?Vprasam,ker za sipek nimam pojma.

Didlinaa,user posted image user posted image user posted image user posted image za tretji zobek,sem vceraj zgresila,k sem tolk v nalaganje slik padlauser posted image .
BS-Sabina,vse najboljse za pol letauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .(tudi to zgresilauser posted image )
Mi smo spali vso noc brez hranjenja,seveda z zbujanjem in dajanjem dude,zjutraj pa ni hotela mleka.Sicer ga je cez pol ure popila,ampak je res hecna,ker koj ko se zbudi nikoli ni lacna.
Pa nove slikice imam v profiluuser posted image .
Pogresam taglavnega nocnega ptica,sem ga m,orala vceraj nadomescatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Ninny,dobro jutrouser posted image ,alo javi se.
Pa glava me nic ne boli,jupiuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3568
20.12.2008 10:23:43   
Anonimen
hojla kleo...ja šipek naj pije mi je rekla dežurna ko sem klicala...pa nevem če je ravno reakcija na cepljenje kr je že dan pred cepljenjem imel redko blato...se pa tolk kremžiko pije šipek,ga ne marauser posted image
BS-tud od mene vse naj naj za obmesečnico Sabinčkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
didilina-user posted image user posted image  za zobek...
a je možno da je driska od zobekov?..kr se spet nekaj kuha...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3569
20.12.2008 10:32:09   
Anonimen
Seveda je mozno,da je zaradi zobkov,ste pa hitriuser posted image user posted image .
Sem dala par slik v album,si jih lahko pogledate.Na uni,kjer se tamala kremzi,je ravn dobila zobek zgoraj,pa je potem par dni usta nekam postrani vlekla,ful smesnouser posted image .Une skupinske so pa slikane na moj R.D.Seveda zlo od blizu,imava z mozem faci kot balonauser posted image user posted image (pa to niso kg,fotic je krivuser posted image user posted image )

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3570
20.12.2008 11:18:06   
Anonimen
uu kleo ste fejst...ful so mi v oči padle copatke te bele od meri al so to zoknčki...so tko cart...a pr vas ste pa vsi modrooki?..o kako lepo...lepe slikice kleo,lepeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3571
20.12.2008 11:23:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

uu kleo ste fejst...ful so mi v oči padle copatke te bele od meri al so to zoknčki...so tko cart...a pr vas ste pa vsi modrooki?..o kako lepo...lepe slikice kleo,lepeuser posted image

to so beli stunfki,pa midve z Meri imava modre oci,tali in moz pa zelene(se ne vidi dobro,ker so premajhne slike).Pa hvalauser posted image
Ne vem kaj je danes z RR,ker enih sploh ne morem dat med prijatelje,oz.ukljukam kontakt,pa me ven vrze in napise da ta funkcija ni mozna...user posted image Pa se me zanima,kako se izbrise dolocene prijatelje?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3572
20.12.2008 12:28:25   
Samsa
Dan mamice user posted image

Da vas pozdravim... midve sva doma s sumom alergije na mleko in mlečne izdelke ter jajce in pšenico. Rezultate še čakamo... sam je očitno bolje, zdaj ko so mene dali na dieto ( že spet: med nosečnostjo sem bila na dieti za sladkorčke) in je bolj kot ne dobivala mleko Aler Novo ( ali nekaj takega ).  Važno mi je, da zdaj vsaj vemo približno kako in kaj.
Ko sva bile v bolnici je bila en dan živa katastrofa kako flekasta je bla mala čmrlika. Evo vam slikice, ko je bilo najhujše user posted image - takrat je tudi dobila zdravila -  sam skoz je bila full dobre volje.
Za piko na i sva se pa obe prehladile oz. nalezle, sam Lara še full grdo kašlja user posted image user posted image Pa bomo tudi to poštimali.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
20.12.2008 12:34:02   
Anonimen
ojej Samsa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vaju...no vsaj veš od kje izvira oz.na kaj je alergična...ti se pa le pridno drži diete..
kleo..nimam pojma kak se izbriše prjatle,vem pa to da tale rr tolkokrat zaštekauser posted image ..mogoče zato ker je vikenduser posted image ..poskusi malo kasneje...mi imamo pa še vedno driskouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3574
20.12.2008 12:36:28   
Samsa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse, ki rabite pikapoke... da bo čimprej bolje 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?