Nakup King plusa preko o-baby.de (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


valela -> Nakup King plusa preko o-baby.de (25.11.2008 15:54:17)

Živijo!

Imam velik problem! Pred dvema tednoma sem preko spleta na o-baby.de naročila avtosedež Römer King Plus in ni ne sluha ne duha od njih. Potem ko smo postali že rahlo nervozni (dostava bi naj bila v treh dneh) je sestra, ker obvlada nemško klicala v firmo, ampak oni se ne javljajo, na maile itak ne odgovarjajo. Po parih dneh jih je le ulovila in ti tepci nič ne vejo, vejo samo, da jih nimajo na zalogi, kdaj bodo se jim sanja ne... Da bi kak meil poslali se jim ne zdi, kljub temu, da imajo denar že dva tedna na računu... Uglavnem, naša pikica pa je že zelo nezadovoljna v jajčki in nimamo zdej časa še tedne čakat na robo... Stara je sicer komaj 6 m, amapak ima čez 10 kg, velika je pa tudi okoli 74 cm (ne vem točno, jutri mava posvetovalnico)... Skratka, kaj naj zdaj? Storniram, pa kupim drugje...Čakam...Najraje bi jih tožla al pa vsaj prijavila na zvezo potrošnikov (samo ko niso od tu) - ker če greš dons na njihovo stran, spet piše, da jih imajo in da so dobavljivi v 3 dneh!!! Banda!!!!! Sicer sem pa do sedaj zasledila, da so imele punce dobre izkušnje, ne vem no, a mamo slučajn smolo, al kaj???? 




urška -> RE: Nakup King plusa preko o-baby.de (25.11.2008 21:00:25)

prijaviš jih lahko tudi na e bayu, vendar ne vem točno kako gre ta postopek. lahko jim daš tudi slabo oceno, vendar jo bodo potem najverjetneje dali tudi oni tebi kot kupcu in s tem praktično nič ne profitiraš.




Naja31 -> RE: Nakup King plusa preko o-baby.de (25.11.2008 21:29:03)

1. Prijavi e-bayu.
2. Če si plačala preko Paypala,zahtevaj povračilo. Do določenega zneska so transakcije zavarovane in Paypal garantira.
3. Storniraj nakup.




hokejistka -> RE: Nakup King plusa preko o-baby.de (25.11.2008 21:39:08)

Hej!

Mi smo tudi Kinga naročili preko te strani. Smo že pri nakupu vedeli, da ga nimajo na zalogi in smo bili pripravljeni čakat kot piše- nekje 6 tednov.

Denar sem jim poslala preko PAypala in nato od njih pričakovala kakšen odgovor, da so denar dobili. Me je skrbelo, kaj se z 180 EUR dogaja. Pa ni bilo nič. Jim pošljem email, nanj ne oddgovorijo. Pa jim pošljem drugega in mi odgovorijo, da imam tri možnosti:
1. vrnejo denar
2. dobim drug vzorec
3.počakam.

Jim odgovorim, da bom počakala na željeni avtosedež in mi odgovorijo, da mi ga pošljejo takoj, ko ga dobijo. Vmes večkrat preverim na njihovi spletni strani, lče je dobavljiv, pa vedno piše da je potrebno čakati 4.-6 tednov. Nato pa nekje po 4 tednih pozvoni poštar in ga prinese [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]. Niso mi poslali nobenega emaila, da prihaja, samo poslali so ga.

Mene ni nič psoebno skrbelo, ker smo ga naročili kot 2. avtosedež in sem vedela, da ga bomo čakali do 6.tednov. Me je pa skrbelo, kaj je z denarjem in ko so mi povedali, da so ga dobili sem bila pomirjena.

Če te še kaj zanima, pa vprašaj.

LP




suzi -> RE: Nakup King plusa preko o-baby.de (29.11.2008 15:49:36)

Tudi mi smo naročili KingPlus avtosedež preko o-baby. Pri meni je bila enaka panika, ful je trajalo. Možek je napisal dva maila pa nič. No po enem tednu pa sem dobila mail z številko paketa dostavne službe GLS. S to številko lahko slediš kje se tvoj paket nahaja. Imajo strani tudi v slovenščini. PO 10 dneh smo avtosedež dobili. Po začetni paniki, ko me je mož že kregal kaj sem se spet pustila nategnit, sem zadvovoljno dobila avtosedež 70 eur ceneje kot v babycentru. Se je splačalo počakat. Nič panike, sedežek bo prišel, samo malo traja.




martita -> RE: Nakup King plusa preko o-baby.de (29.11.2008 20:51:59)

uf, ja.....tud pri nas je bila štala...po enem mesecu so končno poslali te stola, a žal napačne barve. sedaj se odločam al naj ga kar prodam ali naj ga vrnem in počakam na mojo barvo? kupi katera romerja safefix (izofix s štango) BENNO za 300 eur?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




Gilo -> RE: Nakup King plusa preko o-baby.de (29.11.2008 20:59:07)

IZVIRNO SPOROČILO: martita

uf, ja.....tud pri nas je bila štala...po enem mesecu so končno poslali te stola, a žal napačne barve. sedaj se odločam al naj ga kar prodam ali naj ga vrnem in počakam na mojo barvo? kupi katera romerja safefix (izofix s štango) BENNO za 300 eur?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]


Jaz sem pa pred dnevi naročila romerja safefix ELLEN. Upam, da bodo poslali "ta pravga" [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden2.gif[/image]
Če ga ne bi, bi ga zagotov od tebe kupila, tako pa žal.




valela -> RE: Nakup King plusa preko o-baby.de (5.12.2008 10:20:42)

Evo, kako se je pri meni izteklo... Čakali pa čakali, ampak nismo dočakali...Prejšnji teden so rekli, da pride konec tega tedna pošiljka, pa da bodo videli, ali je naš izbran avtosedež zraven... pa ga žal ni bilo, tako da je bil zdaj storno iz njihove strani in so denar vrnili na paypal. Zdaj smo že na novo naročili preko pingponga(http://www.pingpong-online.com/), bo prišlo še ceneje, ker imajo dostavo komaj 6€ in nekaj, pa ko se prvič prijaviš je 5% popust...Tako da zdaj spet čakamo... Naj bi bil pa na zalogi in danes takoj odposlan k nam...




barni -> RE: Nakup King plusa preko o-baby.de (8.12.2008 13:05:35)

Mi smo narocili Duo plus in je hitro prisel, brez problema (v enem tednu je bil doma). Smo narocili naknadno se letno prevleko, pa so nam poslali napacno oziroma so rekli, da je pac za vse sedeze ista. Sem pisala na Roemer, pa so mi napisali, da je za Duo plus posebna prevleka. Sem ta mejl poslala na o-baby pa so mi napisali nazaj, da bodo preverili in narocili pravo prevleko.

Smo se res nacakali, ampak poslali so nam pravo brez stroskov, tako da imamo sedaj dve.

Kolegica je tudi pri njih narocila in je cakala 14 dni, sestricna pa ni dobila svojega sedeza???

Mi smo sedaj narocili se enega (King plus), bomo videli kako dolgo bo trajalo.




Stran: [1]