Test negativen!!! (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Sulfinija -> Test negativen!!! (31.3.2005 7:35:31)

Drage prijateljice!!!

Danes je dva tedna od prve inseminacije.Predvčeraj in včeraj rjavkast izcedek,danes sem naredila CB in pokaž
e se žal samo ena črtica kar pomeni negativno.Nehala bom danes z Dabrastonom,da se pojavi krvavitev in takoj pokličem v MB in se spet naročim.

Žal več sreče prihodnjič za mojo :duda:.Nisem žalostno korakam spet k novemu boju z mnogo,mnogo več upanja celo kot prvič.

Vendar vseeno vam prisrčna hvala,da ste mi stale ob starni,me spremljale ta dva tedna,ko sem pričakovala,da vseeno zagledam :modri:.

Res ste zlate ostani dalje takšne in vseeno ponovno držite :miska::miska::miska::miska::miska: zame,za naju in za najino :duda::duda::duda:.

LP Mojca :sloncek::sloncek::sloncek:

Maša26 -> Test negativen!!! (31.3.2005 7:43:36)

Mojca,

dobro se držiš. Kot si sama rekla, več sreče prihodnjič. Ne vem zakaj, ampak je že zgleda tako, da ene moramo prenašati negativne teste in si vlivati upanje za naprej. Tebi to super uspeva, za kar ti čestitam. :bravo:

Jaz se bodrim z mislijo, da vsakemu prej ali slej uspe. Seveda imamo RRjevke prednost ;)!

Ne morem pa, da ne bi rekla, da še ni vse 100% izgubljeno. Saj ne da bi si morala dajat lažno upanje, ampak dokler ne bo :hudicek:..?.?

Mojca, upamo naprej! :duda:9nebesa:miska::miska::nosecka:9nebesa:miska::miska:!!

:kuza::miska:

Skye -> Test negativen!!! (31.3.2005 7:51:16)

mojca mogoče pa si test enostavno delala prehitro....kolikor se spomnim so ti rekli, da ga delaj 01.04....kaj pa če bi ga takrat ponovila...v kolikor te M ne prehiti.

:miska::miska::miska::miska::miska::miska:
zate:)

koala -> Test negativen!!! (31.3.2005 7:58:46)

Mojca galvo pokonci, žal je obstjala tudi ta možnost! Sicer pa smo tukaj na RR-ji tukaj zate!

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Koala

mujcek -> Test negativen!!! (31.3.2005 7:59:29)

Ne bodi žalostna, nekoč bomo vse dobile nagajivčke...

Kar lepo v miru jo ne čakaj (:hudicek:), mogoče pa je nebo :zmeden2:

girly -> Test negativen!!! (31.3.2005 8:38:06)

ja mojca, drži se. mogoče bi pa test za vsak slučaj vseeno ponovila, v kolikor
:hudicek: ne bo prišla prej.

sicer pa mislimo nate in ni vraga, sa nam bo uspelo in bomo zagledala tiste :modri: in postale najsrečnejše :nosecka: na svetu.

v boj za naše :duda:

pa lep dan in :rozica:

Gea1 -> Test negativen!!! (31.3.2005 8:43:47)

Zdaj sem še pa jaz :((:((:((. Pa tako polna upanja in veselja si bila, da bo ratalo.
Mogoče si pa test vseeno delala prehitro.

Držim pesti, da drugič le rata! :bravo:

tinkamiška -> Test negativen!!! (31.3.2005 9:21:54)

Mojca, veš, čisto prav si rekla, da stopaš v nov krog, sej bo ratalo boš vidla, mora!!!:rozica:

Tinka

dadica -> Test negativen!!! (31.3.2005 9:32:41)

Mojca žal mi je da ti ni uspelo v prvo ampak še je upanje za april.Mogoče bova pa aprila skupaj postali srečki:nosecka:.
držim pesti za naju in vse ostale

lpp dadica

manja11 -> Test negativen!!! (31.3.2005 9:47:31)

Lepo je da ostajaš optimist, nas še ostale malo dvigneš. Ampak bodi previdna v upanjih, ker ko padeš na trdna tla, je preveč boleče. sama sem se odločila, da pač v IUI - je ne bom verjela, glede na odg. dr. Pušenjaka, bom pa zadostila statistiki. Verjetno je bolj realno nekaj upanja postavit na epruveto.....

Kljub vsemu veliko sreče in bodi še naprej pozitivno misleča!!!;)

Urska61 -> Test negativen!!! (31.3.2005 13:03:19)

Ne izgubi upanja!! Držim pesti!!:)

LP
Urška61

Tina76 -> Test negativen!!! (31.3.2005 16:20:52)

Mojca!

Nikar ne obupaj... pa saj ne boš a ne? Pogumno novim zmagam na proti. Saj veš, da bo uspelo. Vsem nam borkam.Ena izgubljena bitka še ne pomeni izgubljene vojne.
Lep dan še naprej:rozica:

Tina

cmokec -> Test negativen!!! (31.3.2005 17:17:25)

:rozica: Mojca :rozica: mi je zelo žal in držim :miska::miska::miska:, da vama uspe v drugo.

cmokec

Anitka -> Test negativen!!! (31.3.2005 18:22:37)

Mojca ne predaj se. Če tokrat ni uspelo, bom pa naslednjič!:miska::rozica::miska::rozica::miska::rozica::miska::rozica::miska::rozica::miska:

:pika:

miska2004 -> Test negativen!!! (31.3.2005 19:30:43)

Oh, zdaj sem pa tud jaz žalostna :((:((:((
Mogoče si pa res test delala prehitro? Upam, saj veš, dokler ni :hudicek: je še vedno upanje.
Če pa te packa le obišče, ti želim, da bo v drugo ratalo, iz srca!!!
Naj bo :angel: s tabo! :rozica:

puncica -> Test negativen!!! (31.3.2005 19:33:11)

Močno močno držim pesti zate:bravo::bravo::bravo:

Stran: [1]