Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj naj neredim da mi bo otrko spal celo ... 25.11.2008 10:56:17
|
|
|
|
boni25
|
Mislim da nimas kaj.Nas je tudi spal do 4,5 mesca po cele noči.Potem pa je začel se zbujat in se zdaj se pa bo kmal star 7 mescu.Tudi jaz ne vem kako bi ga navadla pri nas je zdaj ze 2 meseca tako in enkrat se zbudi samo 1x na noč al pa 5x kokr je.
|
|
|
|
RE: Kaj naj neredim da mi bo otrko spal celo ... 25.11.2008 11:03:23
|
|
|
|
Piruri
|
Je še premičken, da bi imel nek ustaljen red in to, da bi spal celo noč...pri nas je tudi pojedla nevem koliko zvečer in je potem spala 4-5 ur skupi, pol pa na vsako uro uzbuna...končalo se je, ko sem jo nehala dojit (pri 14. mesecih)...celo noč pa je začela spati ko je šla v vrtec (16 mesecev)...poskusi ga ponoči odvrnit s tem, da mu ponudiš vodo ali dudo...in mogoče bo po par nočeh preskočil kakšen "obrok"...
|
|
RE: Kaj naj neredim da mi bo otrko spal celo ... 25.11.2008 11:06:08
|
|
|
|
*anamor*
|
sem že poskusila s čajem pa je popil in se začel spet jokati.
|
|
RE: Kaj naj neredim da mi bo otrko spal celo ... 25.11.2008 11:09:20
|
|
|
|
koala
|
Moj bo kamlu dopolnil 10 mesecev, pa niti obrok GH zvečer ne pomaga, zbuja se neglede na to koliko je čez dan pojedel. Otrok naj bi opustil nočni obrok okoli 6 meseca, mojemu še zdaj vsaj 1x ponoči pošteno kruli.
|
|
RE: Kaj naj neredim da mi bo otrko spal celo ... 25.11.2008 11:09:36
|
|
|
|
Mišni
|
Ne verjamem, da je lačen. To pač tako je. Začnejo obvladat veščino, da se ne zaspi nazaj. Eni starši potem uporabijo medotop "the hard way", eni pa pač futrajo ponoči. A garancije pa nimajo več teli vaši otroci?
|
|
RE: Kaj naj neredim da mi bo otrko spal celo ... 25.11.2008 11:15:20
|
|
|
|
Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni A garancije pa nimajo več teli vaši otroci? ...mi smo tudi iskali gumb ON/OFF... Naj vas potolažim, da naša sedaj pri 3 letih spi 11-12 ur v paketu....
|
|
RE: Kaj naj neredim da mi bo otrko spal celo ... 25.11.2008 11:15:52
|
|
|
|
lenika
|
Ja, naš ga je tudi pri tej starosti začel nekaj biksat, pa sem mu dudo notri tiščala dokler ni zaspal. Kmalu je pogruntal, da ponoči ne bo šel ven iz posteljice in ni bilo več problemov.
< Sporočilo je popravil lenika -- 25.11.2008 11:16:50 >
|
|
|
|
RE: Kaj naj neredim da mi bo otrko spal celo ... 25.11.2008 11:15:55
|
|
|
|
blaža
|
kaj pa , če dela zobe? pri našem je blo tako.
|
|
|
|
RE: Kaj naj neredim da mi bo otrko spal celo ... 25.11.2008 11:19:17
|
|
|
|
Najaa
|
Naša je tudi tukaj nekje začela nespat ponoči. Malo so bili krivi zobki, malo poletna vročina... Okoli 10m se je vse poštimalo in od takrat spi celo noč.
|
|
|
|
RE: Kaj naj neredim da mi bo otrko spal celo ... 25.11.2008 11:19:18
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža kaj pa , če dela zobe? pri našem je blo tako. A je zobozdravnik?
|
|
|
|
RE: Kaj naj neredim da mi bo otrko spal celo ... 25.11.2008 11:21:52
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Kaj naj neredim da mi bo otrko spal celo ... 25.11.2008 11:41:59
|
|
|
|
t5t6
|
Pa saj je še majhen. Moj 1. je kmalu prespal noč, 2. pa se je obvezno ponoči 1x podojil mogoče se je bolj pocrtal. In to do 13 mesecev, pa tudi, ko sva nehala z dojenjem se je vsako noč zbudil. So pač različni. Od moje kolegice, ki ima 1.5 let še ni prespal noči s tem, da se zbudi kakih 10X, pa so probali že vse živo, se jim že .
|
|
|
|
RE: Kaj naj neredim da mi bo otrko spal celo ... 25.11.2008 11:55:10
|
|
|
|
Nea
|
Recepta ni! Počakaš da mine... kdaj pa bo je odvisno od otroka. Mi smo s ta veliko čakali 2.5l. Od takrat pa spi 10-11-12ur v kosu. Ta mala pa se oglaša vsaj 1x na noč. Sem že kronično nenaspana, ampak enkrat bo boljše. Glavno da ste/smo zdravi!
|
|
RE: Kaj naj neredim da mi bo otrko spal celo ... 25.11.2008 11:58:44
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: blaža kaj pa , če dela zobe? pri našem je blo tako. A je zobozdravnik? Po moje zobotehnik.
|
|
RE: Kaj naj neredim da mi bo otrko spal celo ... 25.11.2008 12:09:24
|
|
|
|
nuala
|
Enostavno počakaj nekaj mesecev ali let...
|
|
RE: Kaj naj neredim da mi bo otrko spal celo ... 25.11.2008 12:20:24
|
|
|
|
Luni
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni A garancije pa nimajo več teli vaši otroci? Joj, Mišni, si me v dobro voljo spravla! Ja, čudno res, da hočjo kar naenkrat ponoči jest! Naša je do 18. meseca, pa ji nič ne manjka , danes spi kot angelček celo noč, tud za pit več ne prosi......
|
RE: Kaj naj neredim da mi bo otrko spal celo ... 25.11.2008 12:27:43
|
|
|
|
lenika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: blaža kaj pa , če dela zobe? pri našem je blo tako. A je zobozdravnik? Po moje zobotehnik. Volga tebi se pa moram nasmejat.
|
|
|
|
RE: Kaj naj neredim da mi bo otrko spal celo ... 25.11.2008 12:30:33
|
|
|
|
the laura
|
Naš malček je spal do 4 meseca po 10-12 ur, sedaj pa se je tudi začel zbujat enkrat na noč.....bo že
|
|
|
|
RE: Kaj naj neredim da mi bo otrko spal celo ... 25.11.2008 12:37:01
|
|
|
|
ThinkPink
|
Naš malček je spal do 4 meseca po 10-12 ur, sedaj pa se je tudi začel zbujat enkrat na noč.....bo že Eni imate pa srečo. Moja še pri 15m ne spi celo noč. Do 10m je tudi imela nočni obrok hrane, sedaj pa se prebuja vsaj 2-3x na noč, dam malo vode, dudo in zaspi nazaj (razen, če so zobki na pohodu). Tudi jaz se tolažim, da sej bo....
|
|
|
|
RE: Kaj naj neredim da mi bo otrko spal celo ... 25.11.2008 13:20:44
|
|
|
|
angel_rebelde
|
Ja, nič ne moreš.. čakaj.. vse mine, slej ko prej.. Moj je do 6.meseca spal celo noč. Potem se je začel zbujati, vsake 5 minut, pa sem obupala in sva skupaj začela spat.. Po 11. mesecih pa je začel spat celo noč. Ne moreš nič po mojem, do 1.razreda bo ziher že spal celo noč
|
|
RE: Kaj naj neredim da mi bo otrko spal celo ... 25.11.2008 13:22:53
|
|
|
|
Tisana
|
IZVIRNO SPOROČILO: *anamor* Čisto sem že obupana. Star bo v nedeljo 5 mesecev pa ga je začel ponoči nekaj biksat. Prej mi je že spal do 5.30, zdaj pa se zbudi že ob 1. Vem pa da ni lačen, ker sem mu začela glih iz tega razloga dajati riževo kašico in sem mu jo zdaj celo povišala že na 210 ml. In tudi duda in čaj nič ne pomagata. On se potolaži samo s hrano. Potem ob 5.30 pa želi spet jesti. Vem pa, da bi zdaj že moral ponoči izpustiti obroke. Prosim za vaše nasvete in izkušnje. Kaj naj potem jaz rečem, ker bo kmalu eno leto, pa če se zbudi 3x, kar skačem od veselja in energije, ker mi ni bilo treba vstajat na pol ure Pa niti zob ne dela, da bi vsaj mel kaj od tega zbujanja . Tile zobarji zaslužijo mastne denarce Torej, če si že sedaj čisto obupana... mogoče je res bolje, da preveriš, če ima še garancijo. Pa še en nasvet iz tistih bistrih, kot so kivi pri 7 mesecih ali pa vožnja v naročju: včasih so jim dajali cucljati plenico, namočeno v šnops. Baje so ful spali.
|
|
RE: Kaj naj neredim da mi bo otrko spal celo ... 25.11.2008 13:30:00
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tisana včasih so jim dajali cucljati plenico, namočeno v šnops. Baje so ful spali. Jaaa, pa še majhni so ostali. Taki fletni. To tudi kužku lahko daš, če hošeč, da ostane majhne rasti.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?