Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: cina Hvala Pikapolonica! V katerem mesecu pa so se kaj navadili čistoče vaši psički? In kako je s sprehodi v dežju? O cina, a ge že imate, kul. A je fleten, kaj? Joooj, jaz bi ga tudi imela. Kar se lulanja zunaj tiče, naša se je takoj navadila. Kaj pa vem, v enem tednu, recimo. Sem ji dala pa papir notri, ker je bila tako navajena in so mi tako svetovali. Potem sem pa itak videla, ko je začel papir iskat, da moramo po hitrem postopku iti ven in je bilo. "Vzgajala" je jaz kaj posebej nikoli nisem, pa nisme nobene napake naredila. Danes je ful pridna, oboga pa pač tako kot vsak višavec. Vlasih fuuul, neverjetno, v bistvu ji je treba samo z očmi nakazat recimo, kam naj gre, v katero smer, včasih pa sploh nič ne sliši, se dela gluho. Ji rečem PRIDI SEM!, pa me pogleda, zavije z nosom, me še malo gleda, nato pa gre po svoje. Odvisno od dneva in razpoloženja pač. Tako da jaz nimam nobenega posebnega nasveta. Uživaj s kužkom, nič se ni terba bat, da ga boš kaj posračkala. Aja, edino, kar je, ne ga lovit, če ne bo hotel notri. Ne hodit za njim, pa da se ti on potem oddaljuje. Raje se mu skrij, pa počakaj, da bo on tebe začel iskat. Naj ga malo zaskrbi kdaj.