Mišni -> RE: višavski terier (8.1.2009 13:31:31)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Z Royal Caninom na drugi strani pa smo mi imeli strašne težave, praktično je v 3 mesecih uporabe našima (takrat smo imeli 2) uničil dlako, ki se je čisto razcepila, stanjšala, zgubila lesk, tako da ga ne mislim več uporabljat. Pa tudi glede Rc-jeve hiperalergenosti zadnje čase ne slišim nič dobrega, čeprav to so samo govorice, ker jaz pač nimam težav z alergijami psov, ker jih pač nimajo in se na to ne rabim ozirat, zato teh hipoalergenih hran sama ne uporabljam. A res? Pri nas pa čisto nobenih težav nimamo z dlako, pa ne glede na to, katere brikete je. Tudi Royal Canin sem ji že kupovala, pa ni bilo nobene spremembe. So pa višavci menda na splošno bolj neješči psi, moja, če ima brikete, gre tudi na 2 do tri dni kao jest, ravno toliko, da preživi. Ostalo hrano pa kakor katero. Tud ne je vsega, daleč od tega. Včasih ji naštimam, pa gre do sklede, povoha, zaviha nos in odkoraka proč. Tipično višavsko.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|