Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kdaj dela dr. Ješetova? 25.11.2008 8:23:33
|
|
|
|
Mišni
|
A katera ve urnik dr. Alenke Ješe? Kdaj danes dela? Na netu ga ni več, na splošnih ifo v ZD ne vedo, na info otr. dispanzerja se nihče ne oglasi (nekaj časa zvoni, potem te ven vrže), na njenem tel. se ali nihče ne oglasi ali pa je zasedeno. Tako stanje je zdaj že pol ure, tako da bi prosila, če ima katera letošnji urnik (jaz imam lanskega), če mi lahko, lepo prosim, pove, daj dela. Prosim, prosim, prosim. Popozdila bom, iz nosnic se mi že kadi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Kdaj dela dr. Ješetova? 25.11.2008 8:29:31
|
|
|
|
Mišni
|
Joooj, a ni nobene Kranjčanke gor? Samo še 5 minut je časa za naročanje. Ma tja bom šla osebno, ravnokar, in vse poslala v tri krasne!!!!!!!
|
|
RE: Kdaj dela dr. Ješetova? 25.11.2008 8:33:49
|
|
|
|
tintin
|
pomoje zjutraj, včeraj je bila popoldan
|
|
|
|
RE: Kdaj dela dr. Ješetova? 25.11.2008 8:40:32
|
|
|
|
PIRANJA
|
DANES JE POPOLDAN!!!!!
|
|
|
|
RE: Kdaj dela dr. Ješetova? 25.11.2008 8:41:18
|
|
|
|
PIRANJA
|
včeraj popoldan je bila dr. Bartoniček in dr. Peternoster preverjeno!!Smo se načakali!
|
|
|
|
RE: Kdaj dela dr. Ješetova? 25.11.2008 8:52:29
|
|
|
|
tintin
|
Piranja, tudi mi smo bli včeraj v ZD in se načakali, kljub naročenemu terminu
|
|
|
|
RE: Kdaj dela dr. Ješetova? 25.11.2008 9:29:30
|
|
|
|
PIRANJA
|
Tintin pri kom ste se pa načakali? Bi morala pa potem vedeti, da je bila dr. Ješetova včeraj zjutraj. Popoldne pa če ste se načakali ste se pa pri drugem P. !
|
|
|
|
RE: Kdaj dela dr. Ješetova? 25.11.2008 9:30:57
|
|
|
|
PIRANJA
|
ker dajati narobne informacije je malo B.V.. Mišni, telefonska za naročanje pri dr. Ješe je 04 208 21 51.
|
|
|
|
RE: Kdaj dela dr. Ješetova? 25.11.2008 10:17:10
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: PIRANJA ker dajati narobne informacije je malo B.V.. Mišni, telefonska za naročanje pri dr. Ješe je 04 208 21 51. Saj telefonsko sem imela, pe je nakaj časa znovilo, nato pa je bil znak za zasedeno. No, tako, sem šla osebno tja vprašat, kdaj dela dr. Ješetova in dela popoldne. Res je gužva, sestra ne dviga telefona, ki zvoni na mizi, če vidi, da je za Ješetovo ... V sprejemni na otroškem dispanzerju ni nikogar, zato seveda ne dvigajo telefona. V sprejemni v zdravstvenem domu pa sicer dvigajo telefon, samo ne vejo urnika, kdaj kdo od pediatrov dela. Na interentu ni urnika pediatrov. Ful je fajn urejeno tolle otroško zdravstvo v Kranju, res. Aja, pa še nekaj: danes popoldne se bom najprej morala naročit za pregled, potem pa čez nekaj ur spet poklicat, da bom vprašala, če na pregled sploh pridemo. Ker čas za naročanje je pred časom, ko lahko kličeš zdravnika za pogovor. Logika rula!!!!
|
|
RE: Kdaj dela dr. Ješetova? 25.11.2008 13:17:10
|
|
|
|
PIRANJA
|
MIŠNI, pošlji mi z.s., ti oddam svoj termin ki je bil mišljen za danes popoldan, jaz pa bom tja poklicala in ga stornirala, če si za, lahko povem naj takrat pride tvoj otrok
|
|
|
|
RE: Kdaj dela dr. Ješetova? 25.11.2008 13:22:32
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: PIRANJA MIŠNI, pošlji mi z.s., ti oddam svoj termin ki je bil mišljen za danes popoldan, jaz pa bom tja poklicala in ga stornirala, če si za, lahko povem naj takrat pride tvoj otrok Evo, ravno ta trenutek sem spustila slušalko, ko sem ga naročila za pregled. A potem ne boste šli?
< Sporočilo je popravil Mišni -- 25.11.2008 13:23:31 >
|
|
RE: Kdaj dela dr. Ješetova? 25.11.2008 13:28:32
|
|
|
|
PIRANJA
|
smo včeraj kar čakali, ker je imel temperaturo. no potem pa sedajle pokličem še jaz in storniram.
|
|
|
|
RE: Kdaj dela dr. Ješetova? 25.11.2008 13:30:48
|
|
|
|
PIRANJA
|
in vsa sreča da sem bila vstrajna, ker mislim, da mu je čez noč antibiotik že prijel, ker je to noč bil mir!
|
|
|
|
RE: Kdaj dela dr. Ješetova? 25.11.2008 13:32:19
|
|
|
|
Mišni
|
Kaj pa mu je? A pa ti je dala kaj kri na preiskavo za antibiotik? Moj po moje, da ima angino.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?