ne mara čebrička? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


KSENIJAJ -> ne mara čebrička? (30.3.2005 21:49:11)

Danes sem kupila Tommy Tub:bravo:
Že popoldne sem dala našega 4-mesečnika noter, na suho, da vidim, če mu bo všeč,... Pa se ni nič pritoževal. Ko pa smo ga poskušali dati nagega v vodo, mu ni bilo všeč.:zmeden:

Kaj menite? Ali je še vredno poskušat in kako, ali je eden izmed tistih, ki nimajo lepih spominov na maternico??:((

pozdravček,
k.




frutka_ -> ne mara čebrička? (30.3.2005 22:03:29)

Mi čebrička nismo imeli ampak smo ga od začetka kopali v banici.
Punce čebriček zelo hvalijo, meni kot zunanji opazovalki, pa se zdi nemogoče, da spravim svojega otroka noter, ker je v vodi vedno neizmerno užival in brcal z nogicami ter mahal z rokicami da smo imeli poplave. Kako se noter kopa in pere glavica 4mesečniku?

Morda je že preveliki ali pa mu ta občuek utesnjenosti ne ustreza.


Kako pa ste ga kopali do sedaj?




polona2 -> ne mara čebrička? (30.3.2005 22:43:50)

Tummy Tub je najmanjši od vseh čebričkov. Škoda, ker se nisi prej pozanimala,
našo, skoraj 10-mesečnico, kopamo v Shantali in v njej neizmerno uživa, tudi v čebričku se da uživati in da, tudi pri nas imamo poplave, utesnjena se mi pa Hana v čebričku ni zdela niti enkrat, nasprotno, kopanje v Shantali jo je vedno sprostilo :bravo:.




babylove -> ne mara čebrička? (30.3.2005 22:48:21)

Se strinjam s frutko. Moj je v banjici srečen kot ribica, se z nogicami odriva in lebdi v vodi, čofota, nogice v zrak tišči in se mu fajn zdi. Si ne morem predstavljat, da bi ga v nek čebriček stisnila.




kaja11 -> ne mara čebrička? (31.3.2005 7:02:57)

Mi ga kopamo v čebričku in veliki banji.... obe varianti mu fuul odgovarjata. V banji se razbrca v čebričku se pa umiri in s svojimi nogicami ukvarja. Po moje ne mara čebrička ker se ga šele pri 4m z njim seznanila.




Anonimen -> ne mara čebrička? (31.3.2005 7:49:01)

Naš uživa v banjici, še bolj pa v čebričku. Ko je v čebričku imamo še 3 krat večjo poplavo:)- Niti slučajno ni utesnjen. Z rokami čofota, se z nogicami odriva, tako da cel poskakuje, se obrača okoli svoje osi in je tako lahko precej bolj svoboden pri gibanju, kot je v banjici, kjer ga moram pač čvrsto držat, da se ne potunka. Pa še igračke mu v čebričku ne uidejo iz dosega:bravo:
Glavico pa mu umijem tako, da ga položim nad svoja kolena, glavico nad čebriček in gremo naši...
Je pa res, da smo ga od vsega začetka navajali nanj.
Pozdravčke, Nojči:sloncek::sloncek::sloncek:




KSENIJAJ -> ne mara čebrička? (31.3.2005 8:01:32)

Prej smo ga kopali v banjici. Potem pa sem se pozanimala glede čebričkov (in sem hotla mal svoj hrbet sporstit, pa še igračke bi lahko imel notri) in vem, da je Shantala največji, samo ga ta trenutek ni nikjer za kupit, pa še akcija Tommy Tuba je v Arielu, pa sem kar tega kupila. Se mi je zdelo, da bo otrok utesnjen, pa da mu bo kmalu premajhen,... Pa ni res. ko sem ga dala not na suho, je imel še velikooooo prostora in tud fino se mu je zdelo ker zelo rad sedi:).

Nekaj z vodo mu ni bilo všeč. Ker se ni hotel usest. Se je kar odrival z nogicami...

k.




HuAnita -> ne mara čebrička? (31.3.2005 8:29:20)

Naša je protestirala, 4x poskusili, potem smo ga nesli zamenjat. V banjici uživa.:bravo:




Tiki -> ne mara čebrička? (31.3.2005 8:42:48)

Pri nas se enoletnica ni hotela kopat v čebričku, smo poskusili za foro, saj smo ga kupili za novega družinskega člana. Ko pa je videla bratca kako uživa v njem, je hotela še ona in tako se je v čebričku kopala do dveh let. Za temeljitejše umivanje smo jo kopali v banjici in tako je zdaj tudi pri bratcu.

Lp




puncica -> ne mara čebrička? (31.3.2005 8:45:28)

Po moje je otrok pri 4 mescih že prevelik za čebriček in ga ni navajen, lahko še enkrat poskusite in če se bo spet drl, brez veze in ala bana.

Men se zdijo večji dojenčki tkao zmečkani noter, sploh ne vem kako jim je lahko to všeč:zmeden2:




kaja11 -> ne mara čebrička? (31.3.2005 8:54:18)

Puncica, men se moj junak sploh ne zdi utesnjen v čebričku. Je prav užitek gledati kako se z nogicami igra:love:. Je pa res, da po moje ne bi užival, če ne bi bil navajen.




polona2 -> ne mara čebrička? (31.3.2005 10:38:34)

Banjica je zelo praktična, jaz jo uporabljam za prenašanje opranega perila.:)
Če bi ti imela čebriček od samega začetka, najbrž ne bi imela teh težav, ker pa je tvoj otrok navajen na banjico in ima že štiri mesece, se najbrž res ne počuti dobro v Tummy Tubu,
kot že rečeno, škoda, ker je kopanje v čebričku nekaj res enkratnega, naših slikic iz "kopalnih seans" sicer ne bom gor dajala, ampak mislim, da je veliko slikic drugih forumovk, ki dokazujejo, da je prav čebriček tista PRAVA odločitev, lp!





morskadeklica -> ne mara čebrička? (31.3.2005 11:02:23)

Meni se je moja:duda: prav zasmilila v banjici. Vsakič je na ful jokala:((. Zdaj že en teden prakticiramo čebriček in se sploh ne da primerjat:bravo:. V njem uživa:), nikoli ne joka. Čisto odvisno je od vsakega otroka posebej.

lp:muca:




frutka_ -> ne mara čebrička? (31.3.2005 16:38:32)

Res je odvisno od vsakega otroka posebej...jaz sem malo klastrofobičen človek in se mi zdi hecno ko je tako zvit in utesnjen noter. Ampak najbrž kakor odgovarja otroku in kakor se mamica navadi.

Hm, poleg tega me moti cena. Za "navaden" škafek
odšteti toliko denarja se mi zdi malo preveč.

Jaz banjice ne zamenjam za nič, ima nedrsečo podlogo, ki je že bila noter, kupila sem jo v MOthercare in mali noter od vsega začetka uživa.Glede prenašanja ni blema, ker ima tudi čep,skozi katerega vodo samo spustiš ven, v odtok.
Od vseh igračk pa ima najraje noter kozarček, da z njim poliva...joj!

Za naše male žabice:morje::morje::morje::bravo::morje::morje::morje:




Anonimen -> ne mara čebrička? (31.3.2005 17:06:46)

Ne vem, če bi bilo kaj drugače, če bi poskusila s čebričkom veliko prej. Mi smo ga nabavili hitro, mali še ni bil star niti 3 tedne, pa je bila prava katastrofa. Sploh se ni počutil dobro noter, pravi jok. Smo hitro prešaltali na banjico nazaj. Tako da, ne se sekirat. Moj :love: je rekel, da bomo imeli vsaj en zelo drag lonec za rožo.:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-




Anja167 -> ne mara čebrička? (31.3.2005 21:21:20)

To ta zadnje gotovo ne drži :)-:)-:)-. Po moje je že navajen na to, da kadar je voda, je tudi banjica, kjer je iztegnjen. Mogoče ga dajte noter na suho, pa potem počasi dolivajte vodo. ?




Stran: [1]