|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PROSIM NASVET ZA NSB
24.11.2008 21:24:45   
Anonimen
Pozdravljene.Sem 15 tednov nosečauser posted image  ampak sem na pregledu zvedela da naj bi imela nosečniško sladkorno bolezen. G mi o tem ni kaj dosti povedlauser posted image  mi je dala samo napotnico za ponoven odvzem krvi in da naj popijem 50g sladkorja z 1/4 l čaja. Sicer pričakujem 3 sončka ampak se tokrat prvič srečujem s to težavo. Me zanima ali katera ve kaj več o nsb in kakšne so lahko komplikacije. Sem že malo obupana saj sem zraven izvedela da imam še nizko posteljco in ne vem kaj lahko pričakujem. PA HVALA VSEM KI BI MI LAHKO KAKO POMAGALEuser posted image user posted image user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: PROSIM NASVET ZA NSB
24.11.2008 21:28:53   
katra55
Pozdravljena, spodaj imaš prilepljen link do debate, ki je potekala o sladkorni bolezni.
http://www.ringaraja.net/forum/nose%C4%8Dni%C5%A1ka_sladkorna/m_2187195/tm.htm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
24.11.2008 21:33:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: PROSIM NASVET ZA NSB
24.11.2008 21:57:11   
Anonimen
HAJLI   Sem pobrskala tam in res je kr nekaj dobrih nasvetov oz. tolažb tak da mi je malo lažje. Kar se posteljice tiče je pa tak da mi moja G prav nič ne pove in je za njo vse normalno ko pa sem iz N svetline prinesla izvid je pa rekla da kako je to sploh mogočeuser posted image  no potem pa se lahko vprašam kam naj se obrnem po nasvet. ko sem ji rekla da mi naj malo razloži pa je že sopihala kot user posted image  tak da je za sladkor sploh nisem upala več vprašat. Zato pa hvala za vaše nasvete in dobre želje. Pozdravček 

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?