|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Quinny voziček???
30.3.2005 20:17:49   
jančka
Halo in en lep pozdrav,

doma imamo Quinny voziček in sicer smo do sedaj imeli gor košaro sedaj pa smo presedlali na športno verzijo in sem čisto zmedena. Pogrešam kak se temu reče pojma nimam to varovalo ali ograjico no, ki jo ima otrok pred sabo če me razumete, in to da nima nastavljivo za nogice ampak je fiksno. Ko sem šla malo gledat po netu sem ugotovila, da imamo mi Quinny Freestyle XL comfort, vsepovsod je pa navedeno Quinny Frestyle 3XL comfort. Kakšna je razlika razen vrtljivega kolesa in to da se da nastavljat za nogice, predvidevam da imamo mi starejši model in ne vem ali lahko dokupim tole od spredaj varovalo ali ograjica, pojma nimam, čisto zmešana, pomagajte prosim.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Quinny voziček???
30.3.2005 20:51:11   
Lunca1
Sklepam da imaš trokolesnika. starejši modeli tega varovala spredaj niso imeli. Imajo jih šele ti novi, ki so na tržišču od prejšnjega poletja.

(odgovor članu jančka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Quinny voziček???
30.3.2005 20:58:46   
Mina1
Jaz imam predhodnika Quinnya in sicer tricikel Maxi Taxi Speedi in mi imamo takšno varovalo npr. kot pri avtosedežu oz. lupinici, če me razumeš. Ampak če je bilo varovalo tukaj, potem bi jih moral imeti tudi tvoj vozek:zmeden2:

pa-pa Mina1

(odgovor članu jančka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Quinny voziček???
30.3.2005 22:20:30   
ZARJA
Comfort pa brez varovala, vrtljivega kolesa in nastavljivega dela za nogice? Sploh nisem vedela, da obstaja še kakšen predhodnik. Jst imam frestyle 3XL comfort z vsem tem in sem misla, da je predhodnik tega vozička Frestyle 3XL (brez comfort), ki ima tisto prednje kolo, ki se nagiba na levo in desno, nima pa varovala spredaj in se ne podre do ležečega položaja! Pa naklon se ne dviguje enostavno z ročico zadaj, ampak tako, da moraš speti tiste "klamfice", pa manj stopenj naklona... A si ti ziher, da je tvoj comfort ? Kdaj je bil pa kupljen? Vprašaj uvoznika - Si-trade. Samo... po moji logiki se to ne da kar tako dokupit, ker pač ni tako narejen, da bi se dalo zlahka domontirat par novejših dodatkov...

(odgovor članu jančka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Quinny voziček???
31.3.2005 7:35:30   
lin
Piši Tinni(Tinna)na privat on ima speedyja sx pa je to varovalo dodatno naštimala in je super poglješ še v njen album za dodatne info,pa kr njo vprašaj

(odgovor članu jančka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Quinny voziček???
1.4.2005 19:02:21   
Annny
Če imaš Comforta, zraven JE varovalo- razen, če si ga izgubila ali so v trgovini kaj 'zamutili'. Comfort je samo eden- ni starejših ali novejših modelov.
Razen, če imaš Freestyle 3xl (ne Comfort).
Mi imamo Quinnyja Formulo in tega varovala sploh nima- samo pasove za zapenjanje.

lp

(odgovor članu jančka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.