|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Problemi s higieno....
24.11.2008 15:22:10   
Anonimen
Ojla,

mene pa tare en problem. Problem, ki se ga v tej nosečnosti vsaj zaenkrat ne morem ali ne znam rešit. Zato vas prosim za pomoč.
Nisem obsedena s higieno, pa tudi nisem podvržena umazaniji.
Že od vsega začetka se srečujem z veliko kratnimi odhodi na WC kakor tudi z zelo obilnimi izcedki. Umivam se "spodaj" 3x na dan, vendar problema še nisem uspela rešiti s tem.
Zjutraj se umijem in ni si dam nov svež dnevni vložek na čiste spodnjehlačke. Ob 12 uri je že taka "svinjarija" tam spodaj, da me je prav sram. Isto ponovim ob 12....umivanje in pol še preden grem spat.
To ni pretiravanje, ampak vložki in hlačke so popolnoma umazani, rumeni....G je rekla, da ni nič takega, vendar tudi svetovati mi ni znala nič.
Imate vi kakšen predlog....izkušnjo.....

Hvala.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Problemi s higieno....
24.11.2008 15:35:09   
Andromeda
Živjo!

Tudi jaz sem se spopadala z močnejšim izcedkom na začetku nosečnosti, potem se je pa umirilo in nekje v 7. mesecu spet jovo na novo. Problem pa sem reševala tako, da sem si večkrat na dan zamenjala spodnje hlačke, ker se mi zdi, da je bilo zaradi dnevnih vložkov še več izcedka, pa tudi koža in vse ostalo tam spodaj težko "diha". Drugega nasveta žal nimam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.11.2008 15:42:29   
Anonimen
vidim, da nisem edina ki se s tem problemčkom obremenjujem; menjavam redno hlačke, si redno umivam tam dol, menjavam redno dnevne vložke ampak tega toka al ne vem kako naj bi temu rekla, je kr veliko, včasih ima celo tak drugačen, čuden vonj, ne vem. Me pa kr moti; moj G pravi, da je to normalno in da je tok povečan še posebej v tistih dneh ko naj bi dobila M....
jaz si zdaj umivam z enim takim neutro milom, ki je namenjen prav za nego takih delov telesa, sem ga v dm kupla

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
24.11.2008 16:01:30   
girly
Tudi jaz imam povečan izcedek, čeprav ne tako zelo. menim pa, da prepogosto umivanje ni dobro, ker bolj škoduje kot koristi, saj ne glede na to, da uporabljaš mila, ki so temu namenjena, vseeno to ni ravno naravno. poskusi se manj umivati, pa raje pogosteje menjaj spodnje hlačke. če pa ravno ne moreš brez pogostega umivanja, se raje umivaj z navadno vodo in le enkrat na dan z milom.

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.11.2008 16:04:44   
Ploha
meni so rekli, da prepogosto umivanje ni dobro, ker spremeniš floro v nožnici,...pa vložki še poslabšajo stanje,...umivanje 1x na dan je pomoje čist v redu,...sama imam enake težave pa se umijem 1x na dan,...pa vedno ko grem na wc se pač "ornk" obrišem user posted image oz. ko začutim da mi ven teče (to je ob kakšnem naporu al da kaj delam, hodim kar koli) grem na wc in se obrišem, da nimam na spodnjih hlačaš že dopoldne vse zaflekan. Drugače mi pa G predpiše vagisan svečke, ki ta izcedek kar omejijo, samo ne za dolgo,...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.11.2008 16:08:54   
Anonimen
Nekaj dni sem se res poskušala umivati 1x na dan, a sem si tako smrdela, pa še skoz hlačke je pršlo na dolge hlače.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ko sem počepnila sem začutila tak smrad, kot da se ne bi najmanj teden dni lulice umilauser posted image user posted image user posted image user posted image

Groza res! Verjamem, da prepogosto umivanje ni dobro, a smrdeč  in umazan pa tudi ne moreš bit....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
24.11.2008 16:16:00   
Prvosonce
Anonimna ti se kar umivaj, če je izcedek pri tebi res tako obilen. Poskušaj pa, da samo 1x na dan uporabiš milo (po možnosti tisto za intimno nego, brez vonja in dodatkov - najboljše kakšen Lactacyd ali Hygia) ostalo se pa samo z vodo umij.

Drugače pa kar zateži G, da je pri tebi res hudo - mogoče rabiš zdravljnje, ker kot opisuješ meni ni ravno OK kot pravi tvoja G.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.11.2008 16:23:23   
Ploha
ma pol če je pa izcedek ressss tako hud, pol pa zateži G, da ti da kakšne svečke,....

(odgovor članu Prvosonce)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.11.2008 16:27:59   
bskrle
Ponavadi se čez to izločajo stvari iz telesa, kakšna homeopatinja bi ti znala svetovati.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.11.2008 16:28:39   
Anonimen
Vsaketoliko uporabljam tiste glicerinske svečke, ki se kupijo v lekarnah brez recepta, a je tisti dan še kar, vsi naslednji so pa isto kot  prej.

V prvi user posted image sploh teh problemov  nisem imela.....zdaj je pa totalna katastrofa....kar se tega tiče.user posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
24.11.2008 19:43:53   
copka
ce je tako, bi ti jaz svetovala, da se pac namesto z milom raje umij samo z vodo ali pa mogoce kamilicami. Pa ce ze uporabljas dnevne vlozke, raje uporabljaj tiste bolj naravne, ker po tistih plasticnih bi verjetno vsak smrdel.

tudi jaz imam izcedek, pa se umijem in dam vlozek, potem pa ga tekom dneva 1x zamenjam

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.11.2008 19:46:56   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Nekaj dni sem se res poskušala umivati 1x na dan, a sem si tako smrdela, pa še skoz hlačke je pršlo na dolge hlače.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ko sem počepnila sem začutila tak smrad, kot da se ne bi najmanj teden dni lulice umilauser posted image user posted image user posted image user posted image

Groza res! Verjamem, da prepogosto umivanje ni dobro, a smrdeč  in umazan pa tudi ne moreš bit....user posted image user posted image user posted image user posted image

Pol se pa nehaj sama packat z žajfo in vložki, ampak povej  G, da pogleda kaj je.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
24.11.2008 19:56:21   
Jančika_
Naj ti napiše vsaj Vagisan, to so svečke z mlečno kislino, so pa le na recept. V lekarni dobiš podobne izdelke brez recepta, imen ne vem na pamet, pa saj ti bojo znali svetovat. Povečan izcedek je sicer normalen, neprijeten vonj pa ne, tu je treba ukrepat.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 13
24.11.2008 21:41:31   
Pacota
Jaz ze vso nosecnost prakticiram vlazne robcke za intinmo nego oz. higieno, ko grem na veliko potrebo pa vlazne robcke za dojenckovo ritko.
Tako se pocutim cisto, moja flora in fauna pa je ok.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 14
24.11.2008 21:46:33   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR
Povečan izcedek je sicer normalen, neprijeten vonj pa ne, tu je treba ukrepat.

lahko, da gre za glivično okužbo.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   [Brisano sporočilo]
24.11.2008 22:10:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Leela)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
24.11.2008 22:11:16   
Pacota
Ce ima mocan neprijetni vonj, gre za bakterijsko in ne glivicno okuzbo! Bakterijska je za otrocka nevarna, glivicna pa ne! 

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 17
24.11.2008 23:55:56   
lelaval
Meni je moj G v user posted image predpisal svečke , kreme - vsakokrat kaj drugega, kr sem tudi imela fajn povečan izcedek. Pa mi je že sam rekel, da imam večji izcedek - nisem nič rabila sama težit. 

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Pacota)
Neposredna povezava do sporočila: 18
25.11.2008 7:49:43   
mojčika
Kupi v lekarni Vitagyin C kremo in naredi kuro. Bo bolje, če ni bakterijsko vnetje.

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 19
25.11.2008 10:33:26   
julika
G zagnjavi naj ti predpiše antibiotik (canesten svečke),umivaj se samo z mlačno vodo,dnevne vložke pa uporabljaj po možnosti bombažne.tako je meni moja G svetovala.

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 20
25.11.2008 10:56:48   
Anonimen
Hvala vsem za odgovore.
Izcedek me ne peče in ne srbi. Vendar bom vseeno šla do G in ji malo zatežila, naj vseeno kaj pokontrolira. Čeprav ne vem, ali bi šla takoj ali bi počakala 5.12., ko imam kontrolo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
1.12.2008 11:12:23   
rj1808
Se en nasvet,sicer bolj "domaci"..jabolcni kis..Par krat na dan,1 zlicko jabolcnega kisa dodaj v 1-2l vode in s tem izpiraj noznico..Meni je full pomagalo,preprecuje tudi nastanek glivic..Ce hoces probaj,nic te ne stane,jaz sem sama dobila ta nasvet na rr in sem zelo hvalezna..lp!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?