viv_ -> Kako se obnese hranjenje na poti? (30.3.2005 20:57:25)
|
Živjo, tudi jaz sem imela te strahove, sploh ker nisem tip človeka, da bi lahko dojila kjerkoli. Tako sva se nekajkrat dojili v previjalnici, nekajakrat v avtu, ko smo začeli s flaškami (po 3. mesecu) je bilo pa sploh enostavno. Tisto si namešal, pa je bilo :) POtem je bilo obdobje uvajanja goste hrane, ko je bilo spet malo bolj težavno, pa kje in kaj... Takrat sem precej uporabljala Frutke, pa včasih (res izjemoma, ko smo bili v Londonu in na letalu) tudi Hippove mesne kašice. Ko se je navadila na prehrano, pa tudi s tem ni več problema. Najhujšo lakoto (je zelo ješča) potolažimo s kakšnim sadjem, piškotom, jogurtom (to ponavadi kar v avtu), v vsaki gostilni se pa tudi najde nekaj zanjo. Kar se pa previjanja tiče - ponavadi sem jo previjala kar v vozičku, velikokrat v prtljažniku v avtu (imamo enoprostorca, pa se zadnja vrata odprejo čisto do odbijača in je ogromno prostora), poleti sem jo pa včasih kar na kakšni travi, podlogo spodaj pa je bilo! lp in brez skrbi - vedno se vse dobro izteče!
|
|
|
|