katarinas -> RE: Košara za poleti ali ne? (25.11.2008 15:02:08)
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 zakaj bi bila pa košara samo za pozimi? Saj ni nič bolj vroča kot poležan voziček z vrečo. Naša košara je noter komplet iz bombaža in ni prav nič vroče, pač pokriješ samo s pleničko in to je to. Mi jo bomo definitivno imeli maja. Meni je fanj, ker je ful višje kot sam športni del in sem bližje otroku. Se strinjam. Ne vem zakaj mislite, da je košara samo za pozimi, za poleti pa ne. Fora je v tem, da ima košara trdo ravno dno na katerem mora dojenček ležati v prvih mesecih...pa naj bo to poleti, jeseni ali pozimi. Če je zunaj mrzlo moraš dojenčka prav tako obleči za mrzlo pa če ga daš v športni del ali pa v košaro. Se pa košara res bolj zapre in bolj zaščiti pred vetrom....itak pa daš čez še kakšno pleničko. Jaz sem imela košaro in sem bila z njo zelo zadovoljna, ko je zaspala zunaj sem jo samo prenesla notri in sem jo tudi veliko uporabljala notri. Ne vem kako je s tistimi vozički, ki imajo čisto ravno dno...mogoče so super in se potem res ne splača kupovati košare. Imam voziček Jane, ki nima čisto ravnega športnega dela. Tako, da če se odločate ali kupiti košaro ali ne ne glejte katerega meseca boste rodile, ker je to čisto vseeno. No tako pač je moje mnenje.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|