dulcinea
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko Mah, jaz pa ne vem, če sploh obstaja kaj, kar bi lahko dala pod nikoli ... mi je ful hecno to poudarjanje in zgražanje nad konzervami in pripravljeno hrano. Meni so na potovanjih npr. ful prav prišle tiste quck juhice, pa hrenovke in pripravljeni tortellini v konzervi itd. madonca, a jeste samo v lastni kuhinji vedno al kako!? In po drugi strani poudarjate sadje in zelenjavo ... ko da je dandanes to pa tako zelo zdravo. Japajade! mehka zelena solata januarja, ki, ko jo opereš, pušča zeleno barvo v vodi ... pa paradajz januarja, pa jagode februarja ... ja, ja, ful natur in bio in zdravo ... bo že držalo Sicer pa vsak po svoje. Jaz kupim, kar mi paše, če mi ne, pa pač ne kupim. Se ne obremenjujem. No, edino instant pireja pa še res nisem nikoli kupila, je pa zato mož kupil enkrat v Leclerku kuhan krompir v konzervi , ker je mislil, da je beli fižol (za pasulj) ... no, ta konzerva je že najmanj eno leto v špajzi, pa sploh ne vem, kaj naj z njo Ja, na potovanja tudi jaz vzamem kakšno konzervo pa instant sranje. Samo pri njej (kot piše) na splošno jedo vse iz konezrv. Pa to ni prvič rekla. No, saj je logično, če so v mestu doma. Mi smo pač s podeželja in imamo velik vrt pa imamo radič čez celo zimo, tko da zelenjave skoraj ne kupujemo. Meso je domače, rejeno pri kmetu z vasi, sadje je kolkr tolk doma. Ne vem pa kaj bi naredila, če ne bi imela vsega tega.
_____________________________
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|