Nahrbtniki VAUDE (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

taes -> Nahrbtniki VAUDE (30.3.2005 19:16:42)

Kupujemo nahrbtnik za otroka Vaude. Kupili bi model Swing, ki nima strehice. A mogoče kdo ve, a se strehica da dokupit, kje in če ta model sploh ima nastavek za strehico.
Obstajajo tudi za 10 tisoč dražji model jully light in comfort. V eni trgovini so nam rekli, da imata oba strehico, v drugi, da samo comfort. In da če strehico dokupiš, stane od 10 do 15 tisoč, samo ne vejo, kje se dobi.
Kako sploh je s to strehico? Pri nas mislimo, da bi bila fina za zaščito pred soncem.
Dajte nam kakšne koristne napotke v zvezi s temi nahrbtniki, prosim!

LP

tinica -> Nahrbtniki VAUDE (30.3.2005 20:00:41)

Živio, taes.

Mi tudi kupujemo takšen nahrbtnik in me zanima koliko pri nas stane npr. model jolly light ali comfort.
Ker mi bomo ta nahrbtnik po vse verjetnosti kupili preko ebay-a, ta dva modela imasta oba dva streho zraven saj kolikor sem jaz zasledila na ebay-u nisem pa prepričana. strehica je zelo priročna tudi s tega vidika, če ste slučajno kje v planinah in vas lahko hitro dobi tudi dež.... pa seveda zaščita za sonce.

Lp

Gina -> Nahrbtniki VAUDE (30.3.2005 20:12:37)

http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?id=31923&idk=100

To je en link od Boštjana o nahrbtnikih, jaz bom kar tam naročila, ker je ugodno.

Tukaj pa še en link od vaudeja, če si boš kaj pomagala z njim

http://www.wildwasser-laden.de/default.php/cPath/34_146

ana1 -> Nahrbtniki VAUDE (30.3.2005 20:20:44)

Taes !

Nahrbtnik smo kupovali v Elanovi trgovini v Kranju /tisti novi center Supernova. Tu imajo nahrbtnike od vaudeja - model jolly light 8cena 34.000) in confort (cena 36.000). /imajo strehico in pokrivalo za dež/

V K2 - Krakovski nasip 10 v Ljubljani pa so včeraj dobili nahrbtnike od Deuterja, model kid I, II in III. Cene pa so I - 27.000, II - 30.000, III - 40-45.000 SIT. Njihov telefon je 01-425-01-39. Baje imajo neko akcijo.

Tudi sam sem preverjala cene na e-bayu, vendar s poštnino pridejo približno enako.

lp,

Gina -> Nahrbtniki VAUDE (30.3.2005 20:35:31)

Ana, hvala!:bravo: Bom šal pogledat.

Stran: [1]