|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009-II.del
25.12.2008 16:43:06   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: m..tina

Aprilčice, pozdravljene!
Mi smo bli 23.12. na morfologiji in je vse okuser posted image , moja kilaža pa se od zadnjega pregleda ni premaknila niti za dekouser posted image . Za spol nisma vprašala, tak, da bo to še neki časa skrivnost. Sicer pa nismo dobili nobene slikce obraza, ker se nam sploh ni hotu pokazat in si je skozi celoten pregled držal roko čez obrazek. Pa še zbujat smo ga morali, pa nam ni ravno uspevalo. Ko  pa smo se vozili domov, je pa izgledalo, kot da je moja pikica v disku... user posted image
V glavnem, dobli smo še eno lepo darilo za Božič.

Hkrati vam vsem želim srečen Božič!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super ,tudi naš bejbi se cje na MF skrival ,tako da smo ieli čez teden spet pregled in je lepo kazal obrazekuser posted image

anca:hvala in tudi tebi Vesel božičuser posted image

midva z dragim sva pa dobila za darilo od njegovega bbrata za Terme Laško kopanje +savna 3h-user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu m..tina)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
25.12.2008 18:58:38   
*Junona*
VESEL BOŽIČuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   HOHOHOHOuser posted image user posted image user posted image

Js se sploh nisem mela časa javit, sem se čist vklopila v to prijetno družinsko vzdušje. Sem pa seveda mislila na vas. Kako ste kaj? Vas je Božiček kaj obiskal? Naj vam povem, da je najin user posted image že dobil darila. user posted image user posted image user posted image Drugo leto bodo pa tile naši user posted image že pravi lumpiji, bomo morale pazit, da smrekice ne prevrnejo in figur od jaslic ne pojejo. Smešno se sliši, ampak je pa fejst nevarno.

Sonček
, super za darilo, ampak js ne bi šla na tvojem mestu v savno. Drugače sma z dragim redna obiskovalca savne, sedaj ko sem noseča pa ne hodiva. Ni fajn, ker se lahko pregreješ. Sej bon ti verjetno velja kakšno leto, kajne?

Lepo se imejte, papauser posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
25.12.2008 19:44:58   
zanchy
VESEL BOŽIČ VSEMuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pri nas je zelo pestro, božiček nas je obiskal in poskrbel za veliko veselje malih dvehuser posted image , res je zadovoljstvo opazovati veselje v otroških očehuser posted image user posted image , čeprav je naše stanovanje zdaj bolj podobno bojišču, saj je potrebno vse igrače sprobati naenkratuser posted image user posted image , bomo jutri pa pospravljaliuser posted image

lep družinski večer

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
26.12.2008 10:47:28   
diti
Drage apriličice!

Po dolgem času se vam spet malo oglašam ... Vidim, da ste bile v tem času zelo zgovorne, saj še nisem uspela vsega prebrati. Samo toliko, da sporočim, da imam 5. 1. 3D Uz, ki se ga zelo veselim. Vidim, da že vse veselo nakupujete opremo, jaz pa nimam razen previjalne mize, ki mi jo je naredil moj dragi in bi dala slikico gor, če bi vedela, kako, ničesar.

Rea - misli pozitivno, vsi držimo pesti, da se bo vaju vse dobro izteklo!

Za konec pa še voščilo vsem souser posted image :

Je najlepši čas v letu.
Čas, ko se spominjamo preteklosti in
pričakujemo prihodnost.
Čas, ko se želja po sreči,
zdravju
in uspehu
seli iz srca v srce.
Naj se vam uresničijo sanje,
udejanjijo želje in izpolnijo
pričakovanja!

Lep dan še naprej.                                                                                                 Diti

(odgovor članu zanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
26.12.2008 10:48:53   
frutolina
Dobro jutro!

user posted image

Upam da ste lepo preživele Božič in da vam je božiček prinesel kaj lepega
user posted image
če ste ble pridne seveda user posted image

No, jaz sem se včeraj zbudla brez  glasu ( ob treh zjutraj !!) in sem cel dan kašljala in kihala in smrkala user posted image  danes mi je celo uspelo prespati celo noč...

Sonček, vidim da boš tisto kar se skriva med nogicami prikrivala vse do konca....ti ti packa user posted image  Je pa res da se na slikci nikjer ne vidi tretja noga user posted image user posted image  al se motim?? user posted image   drugače sem pa tak radovedna ker mam od aprilčic zadnja MF user posted image  in mi je tak zanimivo brat kak so naše pikice postale velike in težke user posted image
Hm, glede savne pa se strinjam z Junonco veš user posted image

m..tina, čestitam za uspešno opravljeno morfologijo user posted image   kak ti je pa uspelo ne se zredit? user posted image  meni se zdi to misija nemogoče....

anca, a ti pa uživaš v Puli a user posted image  lepo lepo... daj še za mene malo...

diti, midva imava samo še pojstlico. No pa tetra pleničke je zadnjič dragi prinesel user posted image  mu je sodelavka povedla da imajo v Tosami akcijo.
Drugače pa si slikco nekam shrani v računalniku- da jo čimprej najdeš; npr. na namizje- potem pa tu klikni na svoje ime in se ti bo odprla nova stran in zgoraj v desnem kotu piše MOJA RINGARAJA , pa klikneš to in potem Moji albumi in potem Dodaj album in potem napiši ime albuma , za tem poišči slikco in naloži...in to je to user posted image  je pa še en način kako jo daš tukaj direkt na forum. To je pa Sonček nekje napisala enkrat user posted image

Ah ja, v MB imajo na nosečniškem oddelku kar nekaj znižano za nosečke.... kavbojke, majčke..
Punce, a pri vas je tudi včeraj zapadel sneg? user posted image  Mam tak lep zasnežen pogled iz okna...

< Sporočilo je popravil frutolina -- 26.12.2008 10:54:39 >

(odgovor članu zanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
26.12.2008 11:17:34   
sonček85

user posted image user posted image user posted image

user posted image

PDP    IME(starost)        (št user posted image . ,št. user posted image )    PREGLEDI       SPOL   KRAJ

01.04.
1.metuljčica27                (št. 3, št. 1)                       
2.srečka82(26)              (št. 1, št. 0)                                   user posted image     CE 
3.miška2006                
   (št. 2, št. 1)                                   user posted image     GO
02.04.
4.supermiška(28)          (št. 3, št. 1)            23.12              user posted image     LJ
5.malcekvita                   (št. 1, št. 0)                                          LJ/PO
6.ladybird01(30)           (št. 2, št. 0)                                    user posted image
7._malina_  (30)            (št. 1, št. 0)                          
03.04.
8.mojamalapikica(28)    (št. ?, št. ?)                          
9.PIruri(30)                    (št. 3, št. 1)            20.01             user posted image   PO
10.bibona   (29)              (št. 2, št. 1)                                  user posted image
11.SuzyB                          (št. ?, št. ?)
12.balbina                        
(št. ?, št. ?)                                          SG                      
04.04.   
13.mojcaprvič                  (št. ?, št. ?)                          
14.janja*                          (št. 5, št. 3)             13.01           user posted image    PO  
15.kataka21 (23)            (št. ?, št. ?)  
16.lili82  (26)                  (št. 1, št. 0)       06.01.3D,22.1   user posted image PT            
05.04. 
17.april09                         (št. 3, št. 1)            29.12            user posted image     LJ
18.mala čebelica(27)      (št. 1, št. 0)                
19.Mici7(28let)                (št. 1, št. 0 )                             

20.Adelina                         (št. 3, št. 2)        
21.orhidejka                     (št. 1, št. 0)                                          MB     

06.04.
22.simonaa (29)              
(št.  1,št. 0)                                   user posted image    LJ
23.bambocha (25

(št.  1,št. 0)          
07.04.
24.Anonimna.                   (št. 2, št. 1)                           
25.jernejav                      (št. 1, št.  0)        20.01.               user posted image SG-JU       
26.urnebes(36)               (št. 2, št. 1)                                        Trst
27.Artičoka                      (št. 2, št. 1)          07.01.                    KR  
28.jakanejc                      (št. 3, št. 2 ) 
29.tia12

(št. ?, št. ?  )    
 08.04.
30.katkica007                 (št. ?, št. ?)                             
31.bineti                           (št. ?, št. ?)   
32.ninca19                    
   (št. ?, št. ?)                   
09.04.
33.Nalini                           (št. 1, št. 0)                                         MS
10.04.
34.Cveta28 (28)             (št. 1, št. 0)            09.01.,10.2          LJ
35.detelja                         (št. 2, št. 0)           06.01.             
36.linči 312                     
(št. ?, št. ?)

11.04.              
37.angelito (28)              (št. 1, št. 0 )                                  user posted image    LJ
38.aljab                            (št. 2, št. 1)                                   user posted image
39.matt                             (št. 1, št. 0)       

40.kimmii (31)                (št. 1, št. 0)                                   user posted image                                  
41.aprilcica09                  (št. 1, št. 0)                                   user posted image LJ
42.matcar                         
(št. 3, št. 2)                                   user posted image                         
12.04.
43.poka1                          (št. 2, št. 1)                                  
44.baltazarka                   (št. ?, št. ?)                                  
45.Bojana 29                   (št. 4, št. 1)             08.01          user posted image    MB
46.diti(27)                       (št. 1, št. 0)             5.1.3D,12.01 user posted image CE  
13.04.
47.tink@                           (št. 1, št. 0)                                       NM         
14.04.
48. vud                             (št. 2, št. 1)                                        SG
49.zanchy                         (št. 3, št. 2)                                user posted image                                 
50.KaTkA24                      (št. ?, št. ?)                                user posted image MB/CE  
15.04. 
51.mavika                        (št. 1, št. 0)                                 
52.pat                               (št. 2, št. 1)                                 
53.sobra(27)                   (št. 2, št. 0)                                 user posted image   LJ 
54.ninaMM  (22)
             (št. 1, št. 0)                                user posted image   LJ      
55.krfjolca (25)               (št. 2, št. 2)                                      KR   
16.04. 
56.lily32                           (št. 1, št. 0)
57.suzy25
                         (št. 2, št. 1)          08.01          user posted image     SG      

17.04.

58.L & L(29)                    (št. 3, št. 2)          13.01           user posted image   KR
59.MAJLANA                     (št. ?, št. ?)                      
60.nmag  (39)                  (št. 5, št. 4)          13.01           user posted image   LJ
61.*nana*                         (št. 3, št.1)                                     SG
62.klavdyk                        (št.  2, št.1)           13.01                SG
63.Tabletka dOr                
(št. 1 ,št. 0)      
64.pikatara                        
(št. ?, št. ?)  user posted image user posted image                 user posted image user posted image LJ
65.aprilko (25)                 
(št. 1 ,št. 0)          
18.04. 
66.neučakana                    (št. 1, št. 0)                                 
67.blancica (34)               (št. 1, št. 0)         29.12           user posted image    PO  
68.malapikica(36)            (št. 3, št. )           05.01           user posted image    MS

69.čokoladica1                  (št. ?, št. ?)                     
19.04.
70.uka7 (29)                     (št. 1, št. 0)                                    LJ                          
71.zupancdam (26)           (št. 5,št. 1)           16.01         user posted image TRB
20.04.
72.lilica  (31)                    (št. 2, št. 1)           05.01                LJ              
73.BrinaBA(32)                 (št. 3, št. 2)          14.01         user posted image     LJ
74.Akina (25)                    (št. 1, št. 0)                             user posted image     MB        
75.tani22                          
( št. ?, št. ?)                                        

76.frutolina                        (št. 1, št. 0)          30.12.MF             

21.04. 
77.tojeto1(30)                  (št. 3, št. 2)                                   
22.04.
78.m.. tina (24)                 (št. 2, št. 0)                                     SG
79.PikaV                             (št.3, št.1)                               user posted image                

23.04.
80.mlavla (25)                  (št. 2, št. 1)           29.12              TRB                         
81.NenaLena                     (št. 1 , št. 0)                            user posted image     LJ             
82.RDEČA VRTNICA           (št. 2 , št. 0)          05.01
24.04.
83.Sonček 85 user posted image (23)       (št. 1 ,št. 0)           22.01              CE
84.kunda  (29)                  (št. 1, št. ?)                              user posted image
85.duda1                     
      (št. 3, št. 2)            15.01              MB
86.ninica23                        (št. 1, št. 0)             29.12 MF       CE  

25.04. 
87.pikaro                         
  (
št. 1, št. 0)             19.01              MS
89.Pat74  (34)                 (št. 3, št. 2)              19.01       user posted image    PO
89.Patrica                          (št. ?, št. ?)
90.rmmaja                        
(št. 3, št. 2)  user posted image user posted image                 Dolenjska
26.04.  
91.anca(27)                      (št.
1, št. 0)                              user posted image   LJ         
92.zoja B                            (št. 4, št. 1)             19.01            LJ
93.olea                               (št. 1, št. 0)                                   LJ
27.04.
94.štorkljica                       (št. 2, št. 1)                                 
95.barboom                        (št. ?, št.  ?)                                  
96.zaspanka84(24)           (št. 2, št. 1)                                                                           
97.anchika                          (št. 2, št. 1)             31.12
98.rea27 (27)                    (št. 2, št. 0)                               NM/LJ                            

28.04.
99.narcisa (26)                  (št. 2, št. 1)                                ZASAVJE
100.ella. (33)                     (št.1, št. 0)                               user posted image
29.04..
101.mišk (26)                    (št. 2, št. 1)           27.01             BREŽ
30.04.
102.*junona* (24)            (št. 3, št. 0)                                    CE
 1.5.                     
103.copka(28)                   (št. 2, št. ?)            
xx.04
104.ančula                          (št. ?, št.  ?) 
105.vesa13                         
(št. ?, št.  ?)
106.taškica    
                     (št. 3, št. 2) user posted image user posted image                   user posted image user posted image LJ
107.Blueeyes(25)              
(št. 1, št. 0)           07.01 MF           LJ

user posted image ZANIMIVOSTI V TEM TEDNUuser posted image
29.12
april09
blančica
mlavla
ninica23 MF
30.12
frutolinaMF
31.12

anchika
Trenutno imamo:

user posted image :16+1
user posted image :20+1+2
user posted image :71+1                

TRENUTNO NAS JE: 107 nosečk 
OBJEMČKOMETER:
   8  user posted image
* avelina ,* Lupinca
,* malaMravljica
* joob ,*MALINČICA ,* Nogavica
* Nea_Teja * Tassika
**Mišika* sedaj marčevska user posted image

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
user posted image PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI                     DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image   NUHALNA SVETLINA    user posted image   SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image   ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.      user posted image   VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                     user posted image   NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
user posted image  LINK                                user posted image VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

user posted image  TUKAJ                             user posted image TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1     priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2        Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
26.12.2008 11:17:34   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Sonček
, super za darilo, ampak js ne bi šla na tvojem mestu v savno. Drugače sma z dragim redna obiskovalca savne, sedaj ko sem noseča pa ne hodiva. Ni fajn, ker se lahko pregreješ. Sej bon ti verjetno velja kakšno leto, kajne?

Lepo se imejte, papauser posted image
je datum veljavnosti  do 23.12.2009user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nekje septembra bova šla z atijem malo se razvajatuser posted image user posted image user posted image user posted image
hvala tudi tebi za skrb frutolinca,ja samo tudi sama sedaj nebi šla v savno ,sem pa bila ko še nisem vedela avgusta da sem nosečka in hvala bogu je vse ok

JOJ zadnja si no pa sem bo hitro miimo in bo tvoja MF kmalu tukajuser posted image user posted image user posted image user posted image Ja je pa res lepo brati koliko s že naši bejbiji veliki,močni in zdraviuser posted image
DITI:no tudi midva imava za sedaj samo previjalno ,ki sva jo kupila v sredo in banjico ,ki mi jo je dala sosedauser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
26.12.2008 13:33:15   
m..tina
Alo!

Frutolina, ne vem kako mi je uspelo. Sicer ne spadam med tipične nosečnice, saj nimam poželjenja po ničemer, niti mi ni bilo slabo na začetku nosečnosti. Jem vse tako kot prej, sam sadja več, prej ga skor nič nisem. Spadam sicer med tiste z viškom kilogramov in karkoli samo pogledam, se mi na kilaži pozna. Sem mislila, da se bom ful zredila, ampak ne. No, ne bom prehitra, da mi ne bojo kile v naslednjih mesecih rasle kot zmešane. Upam, da ne.

Sicer pa, kako ste preživele praznike? Pri nas je snega komaj za vzorček in ni bilo tistega tapravega božiča.

A ste že velik nakupovale za bebike? Midva sva se danes preko neta dogovorila za Dreami košaro, sicer imam pa voziček tud že nagledam, čakava sam še kako znižanje oz. popustek.

LP

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
26.12.2008 14:12:25   
*Junona*
Frutolinca, čimprej se pozdravi.user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas narahlo naletava sneg, je taka zimska idila zunaj.

Kaj pa kaj ve počnete?

(odgovor članu m..tina)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
26.12.2008 15:04:49   
malcekvita
ojla drage moje souser posted image !
midva sva šla včeraj žlahto obiskat, potem sva šla na en žur, ker je prijatelj praznoval svoj 33 rojstni dan, danes pa končno malo počivam user posted image . januarja greva v šolo za starše, jaz bom malo dopusta koristila, da si spočijem od te vožnje v službo, februarja bom pa prosila za bolniško, potem pa ŽE porodniška nastopi... se že veselim in malo bojim hkrati, ker se bliža nekaj čisto neznanega in novega. odločila sem se za ultivo in ne epiduralno anestezijo, upam, da ga ne bom s tem polomila, oz da mi ne bo kasneje žal. neka anestezistka mi je rekla, da so porodnice z ultivo ful zadovoljne, tako da upam, da pri meni ne bo kaj drugače. user posted image  in
v prihodnosti se bom potrudila vas malo bolj spremljati, za nazaj sem na hitro preletela vaše poste in vidim, da se imate fajn. Upam da sta Rea27 in Junona zdaj ok.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
26.12.2008 16:07:26   
sonček85
mi pa lenarimo po dolgem in po čezuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
26.12.2008 17:27:30   
diti
Sonček, hvala za posredovano informacijo, ampak očitno nisem spretna s temi stvarmi in s shrani.si ni šlo ...
V okence se je pripel samo naslov, slikce pa ne, ne vemuser posted image
Sem pa poskusila z albumom (Frutolina, hvala za inf.), kar pa je šlo, tako da če katero zanimiva domača izdelava previjalne mize z malce več elementi, si jo lahko ogleda med albumi.

lp

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
26.12.2008 18:14:00   
rea27
IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita

Upam da sta Rea27 in Junona zdaj ok.

hvala...se trudim po najboljših močeh, da se ne živciram preveč...

rea27

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
26.12.2008 19:35:34   
*Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita

Upam da sta Rea27 in Junona zdaj ok.

Hvala malcekvita za skrb. Zaenkrat sem ok (trkam po lesu), upam, da tako tudi ostane. Kako si pa kaj ti? Vidim, da si že v 27. tednu - vauuuuuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
26.12.2008 19:36:24   
*Junona*
Rea27, drži seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
26.12.2008 20:30:56   
rea27
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Rea27, drži seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ti tudi Junona!!  user posted image user posted image user posted image user posted image

rea27

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
26.12.2008 21:56:39   
simonaa
Pozdravljene!

Jaz končno pošiljam slikico svojega buškota in smrekce.
Upam, da ste lepo preživele Božič. Jaz sem na božični večer mislila, da bom počla in sem eno uro negibno sedela na kavču.
Sicer pa mi teče z nosa, tako da furamo čaj z medom in limono. Pa glih zdaj, ko je lepo vreme.

user posted image        user posted image

Lp,S

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
26.12.2008 22:46:40   
frutolina
Diti superca da ti je uspelo ustvarit album user posted image  kaj celotno povijalno je naredil tvoj dragi? Je pa kar velika a? user posted image  

Rea , Junonca za vaju pa itak vedno držim vse pestke user posted image  
No jaz zdaj malo manj smrkam, mam pa čuden kašelj user posted image  zdaj pridno pijem karamelizirano mleko (pa malo dam žajblja noter, za kratek čas) - kar pomaga user posted image .

Sem se pa nekaj spomnila...Rea, a ti si mela zagovor diplome?user posted image

malcekvita, zakaj je pa ultiva boljša od epiduralne? Jaz še nisem tak daleč z temi zadevami...me pa zanima.

simonaa ful maš lep trebušček! Prav lepa nosečnica si!user posted image

< Sporočilo je popravil frutolina -- 26.12.2008 22:47:15 >

(odgovor članu simonaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
27.12.2008 9:33:23   
rea27
IZVIRNO SPOROČILO: diti

Rea - misli pozitivno, vsi držimo pesti, da se bo vaju vse dobro izteklo!

hvala diti...lepo od tebe...

rea27

(odgovor članu diti)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
27.12.2008 9:36:26   
rea27
IZVIRNO SPOROČILO: frutolina

Sem se pa nekaj spomnila...Rea, a ti si mela zagovor diplome?user posted image

frutolina..še nič! So rekli da po praznikih, baje da takoj v januarju..komaj čakam da se tega vsega skupaj otresem..pa ti?

in mimogrede...simonaa..wow kakšen lep profiluser posted image user posted image user posted image ..zares lep bušek :)

rea27

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
27.12.2008 15:14:15   
sonček85
diti:full je lepa ,samo tako velika ,da mislim ,da nam nebi šla v sobico
simonaa:
kako lep bušiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu diti)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
27.12.2008 16:58:53   
frutolina
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

frutolina..še nič! So rekli da po praznikih, baje da takoj v januarju..komaj čakam da se tega vsega skupaj otresem..pa ti?

Ah ti šment...ma bo pa v januarju user posted image user posted image  boš prišla s takim lepim buščkom, te ziher ne bodo mantrali preveč user posted image  jaz sem emla zagovor oktobra, ko bušija še ni blo videt user posted image . Zdaj 5.12 sem mela pa podelitev - je bil lep Miklavžek user posted image  (so se me usmilili na faksu, drugače bi mela podelitev v začetku aprila).

Kje so vse aprilčice? user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
27.12.2008 17:35:36   
sonček85
cartajo se ali pa igrice igrajo kot jazuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 1623
27.12.2008 18:45:46   
frutolina
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

cartajo se ali pa igrice igrajo kot jazuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  cartolinke.....
jaz sem prej igrala igrico World of Goo pa mi samo živce para user posted image  Grem zaj raje dnevnik gledat user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
27.12.2008 19:07:40   
sonček85
ja prav imaš ,jaz sem pa gledala noč M odrijanov in sedaj gledam 24 uruser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Porod: Rutinski posegi med porodom so lahk...
photo
Doula Špela Peternel je za portal Ringaraja spregovorila o tem, zakaj so povsem rutinski posegi med porodom lahko nevarn...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?