rea27 -> RE: Aprilčice 2009-II.del (23.12.2008 9:13:59)
|
dobro jutro še od mene.... včeraj sem bila na MF....nič kaj spodbudno, kot lani...otroček oz. naša mala pikica je velika in tehta 495 g, lepo smo v zlatem povprečju. Vsi organi in okončine vidne in bp, bolj pa se je zapletlo pri mojih žilah. Že lani, ko sem imela tragično izgubo, so bile moje žile neprehodne oz. slabše prehodne. Včeraj je rekla, da so ponovno slabše in da sem še vedno rizična....to me je tako potrlo....tako sem bila žalostna. Vse je nekako izgubilo svoj čar, zopet me je strah, kot lani, ko do konca ni bilo nobenih znakov, potem pa v 25 tednu...konec... Sama ne morem nič storiti, ali počivam ali se sprehajam - je baje čisto vseeno. Predpisali so mi aspirin 100mg, za redčenje krvi... Vsi mi pravijo glavo pokonci, sama se pa še v ogledalo ne morem pogledat, tako mi je hudo...Ni prav razmišljat tako, vem..a, kaj ko sem imela tako izkušnjo že lani in sem praktično zdej na istem. Vse kar mi sedaj ostane je upanje, da mi bo aspirin pomagal vsaj do 30 tega tedna če ne že kaj dlje....Tako si želim te male pikice...Verjetno ne bi prenesla, če bi se mi ponovilo lansko grozovito dejanje.... Že tako prižigam svečko in sem žalostna, ker se je najina pikica lani odločila, da naju prej zapusti...kako bo sedaj, si ne upam misliti.... tako, to je moje poročilo, bolj klaverno, vem...a se kar ne morem izogniti takšnemu razpoloženju..Ne ženite si tega k srcu in lepo skrbite za svoje malčke in princeske... lep pozdravček vsem nosečkam...
|
|
|
|