|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009-II.del
22.12.2008 9:34:56   
Cveta28
Hej pupe dobro jutro!
Vidim, da se tokrat niste toliko razpisale user posted image ste pa zato pridno lepile bušije, smrekice in nakupe za user posted image .
Mi smo šli pa zopet v Italijo. Vrnili smo voziček in naročili novo barvo. Sedaj pa čakamo, da nas pokličejo januarja. Bom kar naša dva poslala med tednom, da mi gresta iskat stvari, ker jaz dobivam že pikice od vsega tega. Drugače sva pa še malce za darili gledala in še nič kupila user posted image Prva zabava pa je že v četrtek in potem vsak dan nekaj! Bomo šli še danes v akcijo!
Seznamček za enkratno denarno nadomestilo je pa že malce zastarel (tolarčki). Mislim, da bi morala imeti vsaka občina javno objavljeno koliko znaša to nadomestilo in kako se zadevica ureja.
Jaz sem smrečico postavila že pred Miklavžem ampak se moram samo še potrudit in pogledat navodila kako slikico pripopam gor...glej navodila od našega Sončkauser posted image

< Sporočilo je popravil Cveta28 -- 22.12.2008 9:41:59 >

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
22.12.2008 9:46:08   
Cveta28
user posted image

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
22.12.2008 9:47:31   
Cveta28
tole pa ni kul a katera ve kako se tole izbriše user posted image

Tole bi morala dati gor. Tisti metuljček v sredini, pa je pomagal dati gor naš mali koderček user posted image user posted image user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil Cveta28 -- 22.12.2008 9:50:57 >

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
22.12.2008 9:51:53   
frutolina
zgoraj ,v postu ko imaš smrečico, imaš možnost uredi....pa jo lahko zbrišeš . pa probej nalepit malo manjšo user posted image  drugače pa zgleda ful lepo!user posted image
aaaa, si že prilepla manjšo! res lepa smrekica! ta metuljček mi je pa takoj padel v oči!! user posted image

< Sporočilo je popravil frutolina -- 22.12.2008 9:52:44 >

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
22.12.2008 9:54:32   
detelja
user posted image

najin bebi pa je dobil take čeveljčke za božička od tete pa strica...meni so tako srčkani...midva sva dobila pralni stroj, fotoaparat...teta (moja sestra) pa stric sta naju z lubijem vedno ful razvajala sedaj, ko pa bomo trije se mi pa zdi, da še 100x bolj...bi kar naprej nekaj kupovala za bebija...

danes sem bila na testu za glukozo v krvi...ta tekočina za pit ni glih ekstra dobra...še dobro, da dobiš to ful mrzlo, ker drugače bi verjetno bruhala...

kočno lepo vreme...iiii še samo danes sva z bebijem sama potem pa bo ati 3 dni z nama doma, juuuuppppiiiiii....

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
22.12.2008 9:54:34   
frutolina
no še enkrat vprašam ( ker zadnjič ste "zgrešile"): kdaj se dela ta test z glukozo - pa pa če jo morejo vse delat?

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
22.12.2008 9:55:37   
frutolina
detelja kaj pa dela tvoj če smem vprašat? al si že kje napisala? kaj je kuhar? malo mam slab spomin..

Neposredna povezava do sporočila: 1482
22.12.2008 9:57:27   
detelja
frutolina delaš jo po 24 t...če jo moraš delat to pa odloči gin...moja gin pošlje vse nosečnice na ta test...drugače pa sem že slišala, da gledajo koliko si star, če ima kdo v familiji sladkorno itd....se pravi odvisno od gin....

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1483
22.12.2008 9:59:54   
detelja
frutolina ja, moj je kuhar...saj po eni strani je to super poklic, ga rad opravlja pa vse...ampak nekako nimajo prave organizacije, itak s.p. želi imet čim manj zaspolenih pa jih čimbolj izkoristit...sedaj pa so tile zaključki pa razne fešte pol pa veš kako to izgleda...so 3 kuharji pa 2 sta bila na bolniški, sedaj se je kuharica že vrnila..

ups, glih gledam, da sem napisala "da JO moraš opravljat itd" ga moraš opravljat....hi hi hi...

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
22.12.2008 10:04:32   
frutolina
aaa, bogica, potem si pa veliko sama user posted image  kot jaz user posted image  samo moj ni kuhar...ma pa tako službo, ko delajo po 12 urne delavnike in ga praktično cel dan ni...pa zdaj mora delat v 9 dneh 8 dni po 12 ur user posted image  še 4 nočne in 1 dnevna pa bo mimo... me prav skrbi kako bo ko bo bebica. ampak dokler jaz ne dobim službe ne upa pustit te (ker je za ned. čas), potem bo pa potreben resen razmislek.

Uh kak lep sonček je danes! user posted image

pa hvala za info za sladkor...me prav zanima kaj bo moja gin rekla...

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
22.12.2008 10:10:43   
Mici7
frutolina: Pri moji G je tako, da te da na ta test, če imaš že prej pri pregledih kdaj glukozo v urinu ali pa, če ima kdo v družini sladkorno. Test naj bi se delal med 24. in 28. tednom.

Drugače pa tudi pri nas sonček, ampak kar precej mrzlo. Jaz sem na bolniški in ne morem it kupovat daril za Božička, sem čisto nesrečna.user posted image

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 1486
22.12.2008 10:19:29   
frutolina
Kaj pa če naročiš preko neta? user posted image  je tudi to način kupovanja...tak je nazadnje moja mami kupla darilo za bratranca user posted image  in še domov so pripeljali user posted image  jaz mam pa k sreči že vsa darila...v to gužvo mi pa niti ni za rinit. aja, samo eno bi še rabla... tak nekaj uporabnega za kake 4-5 € (za cimro). Ideje?

(odgovor članu Mici7)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
22.12.2008 10:22:06   
Blancica
Jutro vsem user posted image , upam, da je bil vikend lep... midva sva bila v soboto malo po štanzih in na kuhančku, jaz sem ga malo user posted image  smuklna v moj čaj hehhehe... drugač pa sem fasala rahel prehlad :( ah brezveze, pa nič me ni zeblo ... drugače pa imam še eno vprašanje...
včeraj me je tako zabolelo spodaj v trebuhu, da sem mislila da me bo pobral, je blo pa to v momentu ko sem kihnila...bolečina je potem popustila, ampak šele po kaki minuti ... moj je reku, da je to zato, ker zadržujem kihce user posted image , pa sploh nisem ... v glavnem, predvidevam, da sem samo kaj pretegnila...se je kdaj to kateri že pripetilo?
uživajte dan ... jaz grem pa postavit smrekco, vidim da ste že v večini pridne user posted image
pa še naročit se grem na 3D, grem kar v Septum, sem se odločila...je bila morda katera tam?

"11.4.2009 - 14.49 - Lan Tristan"

(odgovor članu Mici7)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
22.12.2008 10:23:57   
Cveta28
IZVIRNO SPOROČILO: frutolina aja, samo eno bi še rabla... tak nekaj uporabnega za kake 4-5 € (za cimro). Ideje?

svečke, svečnik, predpasnik, obesek za ključe, okvir za sliko, košarica za malenkosti, brisače, dišeče kopeli, mila, copati...

Neposredna povezava do sporočila: 1489
22.12.2008 10:38:09   
frutolina
hm, kaki fajni copati bi pa res bli fajn! to se niti spomnila nisem! hvala! user posted image  zaj se morem še samo spravit v mesto...ma bom šla jutri zgodaj zjutraj in upala na "ne-gužvo" user posted image

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
22.12.2008 10:42:17   
nmag
Dobro jutro,pri nas se je stanje umirilo,otroci so šli v šolo,Grega je ok ušesek ne boli več,tako,da upam,da tako ostane.
Frutolina,vidim,da imaš tudi ti neposlušnega očka,moj je tudi,kot sem vam pisala si je pred mesecem dni zlomil rebro in on že sedaj veselo skače okrog,pleza po Šmarni gori in pravi,da bo sedaj januarja šel že smučat,a ko se na hitro usede mu po faci vidim,da ga še malo zaboli,mislim,neboboljšljiv je.
Mi pa letos ne bomo imeli smrekce,ker počasi selimo sobe gor v mansardo,po celem stanovanju imam vse v razsulu tako,da bi mi smrekica hodila samo v napoto,jo bodo pa otroci pomagali postavit 24.dol pri babi in dediju,bo drugo leto boljše,ko bom imela vse urejeno.
Ne vem a je še katera tako utrujena,mene že tako sapa daje,da je joj,mi pa raste čist gor pod prsi in se mi včasih zdi,kot da bom ostala brez sape,res je že velika ta naša bejba,kje je šele april,me vsi hecajo,da bo ta zadnja peta težka pa kar 5 kg,upam da ne.
Odkar sem pokazala slikco krofov od junone,mi otroci najedajo,da jih moram spečt,tako,da bom poskusila v sredo,čeprav jih še nikoli nisem sama pekla.

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
22.12.2008 10:44:31   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28

Seznamček za enkratno denarno nadomestilo je pa že malce zastarel (tolarčki). Mislim, da bi morala imeti vsaka občina javno objavljeno koliko znaša to nadomestilo in kako se zadevica ureja.
Jaz sem smrečico postavila že pred Miklavžem ampak se moram samo še potrudit in pogledat navodila kako slikico pripopam gor...glej navodila od našega Sončkauser posted image

ja vem ja sem gledala že sama ,sam jst sem ga našla na eni strani k je od meseca decembra in sem samo za primer dala ,,drugače se mi pa zdi da smo 1-2 nazaj nekaj klikale po tem in kazale.
Bomo morale nekje zvohati z Euser posted image user posted image user posted image
Morem pa pohvalit tvojo lepo smrekico.
J lahko daš če pogledaš svoj zadnji post ,ki ga objaviš imaš napisano nad besedilom uredi in daš tist ,potem pa urejaš naprej.
detejla:full lepi čeveljčki,user posted image user posted image
nočno delo:tudi moj dela ponoč -danes še pa konec jupi
Me prav zanima kako bo potem k bo bebica in bova sama z bejbijem doma ,dragi bo šel pa delatuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
22.12.2008 10:58:33   
april09
Nmag - ti s petimi si pa res lahko dovolis bit utrujena, ker sem ze jaz z eno user posted image  In ful kmal sem tokrat dobila obcutek trdega busija, pa pritiskanja,..

Blancica - te bolecine so normalne,kihanje, hitri gibi jih povzrocajo, ker na hitrco pretegnes kaksno vez. Jaz se zato poskusam zmeraj skrcit, ko kihnem (kar je pogosto, ker sem nahodna user posted image ). Boli vcasih ko sam user posted image  Se vidva cez 1 teden user posted image

Ful lustn cevelcki user posted image  detelja

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
22.12.2008 11:43:26   
*Junona*
Pozdravljene.

Kake lepe smrekice.user posted image user posted image user posted image Moram še js najino poslikat.

Detelja, super čeveljčki.user posted image user posted image user posted image Imaš pa res zlato teto in strica, da vama takole kupita.

Nmag, poskusi jih spečt, boš videla, kako so mehki, res dobri. Js sem jih sedaj tretjič delala in je vedno boljše. Ko sem jih pa prvič, so bili pa katastrofa - imela sem prehladen prostor, potem jih nisem dobro oblikovala in ko sem jih dala v olje so se razcveteli. Saj okus je bil božanski, ampak zbiti so bili. Drugače so pa tako mehki, da ko ga stisneš, se povrne v prvoten položaj. Poskusi, boš videla, kako bodo tvoji srčki veseli.user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
22.12.2008 11:44:38   
sonček85
junona:danes je pa tvoj sonček-ica star 22tuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
22.12.2008 11:45:51   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

Dobro jutro skoraj mamice,

berem, da ste bile pridne med vikendom, mi smo tudi bolj pospravljali in napekli goro piškotov, da za nekaj časa bo. Smrekico moramo še kupit, sicer pa je tudi pri nas navada, da se ta postavi šele 24. in nič prej - pa seveda vse do pepelnice.

Junona ti si pa že kar precej segla v žep, si bom ogledala albumček, ker me firbec matra, kaj si nabavila. Jaz pa še kar odlašam, pa saj v glavnem stvari in lupinico imam, edino voziček ostaja uganka.

Sonček85 lepa smrekica.

Mmmm, piškoti...njami. Ste bili pa pridni med vikendom.user posted image user posted image user posted image

Ja, malo smo zapravljali - v bistvu nisma midva nič kaj še zapravila za bebija, ker sta oz. bosta voziček in jajčko kupila moja babi in dedi. Midva sma do sedaj kupila le nekaj cotk za dušo, previjalno podlogo... in takšne malenkosti. Po novem letu pa bolj resno.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
22.12.2008 11:46:24   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

junona:danes je pa tvoj sonček-ica star 22tuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
22.12.2008 12:45:21   
aprilcica09
Po dolgem času se ponovno javljam!
Sem morala kar dober dan vzeti si casa da sem prebrala kaj ste pisale medtem ko me ni bilo.me pa nekaj zanima.pogovarjale ste se o OGTT in pravite da moras iti na tesce tja.meni pa je G rekla da naj grem po zajtrku do 10 ure zjutraj, zdaj pa sploh ne vem kaj je prav da naredim.Dručgače pa vse pohvale za lepe bušije in okrašene smrekce.
Zdaj pa hitim zdravniku, se slisimo.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
22.12.2008 12:59:46   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: aprilcica09

Po dolgem času se ponovno javljam!
Sem morala kar dober dan vzeti si casa da sem prebrala kaj ste pisale medtem ko me ni bilo.me pa nekaj zanima.pogovarjale ste se o OGTT in pravite da moras iti na tesce tja.meni pa je G rekla da naj grem po zajtrku do 10 ure zjutraj, zdaj pa sploh ne vem kaj je prav da naredim.Dručgače pa vse pohvale za lepe bušije in okrašene smrekce.
Zdaj pa hitim zdravniku, se slisimo.

pokliči še ekrat g ALI PA KR V LABORATORIJ IN TI NAJ POVEDO.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu aprilcica09)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
22.12.2008 13:03:07   
anchika
Lep pozdrav  vsemuser posted image !

Jst sem mela ta vikend novoletni žur s firmo. Nisem bila preveč zadovolna. Bo drugo leto bolše.

Tudi mi smo včeraj zvečer delali smrekico. Naš sinko je bil skozi pod nogami. Vse je tol tikat. Nevem kolik časa bo smrekica pokonci. Po moje bo v štalci kmalu kakšen kamijon- haha

(odgovor članu aprilcica09)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

ali anj gre otrok pri enem letu v jasli
bebiji

ali naj gre otrok pri enem letu v jasli?

ja, mu bo koristilo (52%)

ne, je še premajhen (48%)

Število vseh glasov: 230

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!