nmag
|
Dobro jutro,pri nas se je stanje umirilo,otroci so šli v šolo,Grega je ok ušesek ne boli več,tako,da upam,da tako ostane. Frutolina,vidim,da imaš tudi ti neposlušnega očka,moj je tudi,kot sem vam pisala si je pred mesecem dni zlomil rebro in on že sedaj veselo skače okrog,pleza po Šmarni gori in pravi,da bo sedaj januarja šel že smučat,a ko se na hitro usede mu po faci vidim,da ga še malo zaboli,mislim,neboboljšljiv je. Mi pa letos ne bomo imeli smrekce,ker počasi selimo sobe gor v mansardo,po celem stanovanju imam vse v razsulu tako,da bi mi smrekica hodila samo v napoto,jo bodo pa otroci pomagali postavit 24.dol pri babi in dediju,bo drugo leto boljše,ko bom imela vse urejeno. Ne vem a je še katera tako utrujena,mene že tako sapa daje,da je joj,mi pa raste čist gor pod prsi in se mi včasih zdi,kot da bom ostala brez sape,res je že velika ta naša bejba,kje je šele april,me vsi hecajo,da bo ta zadnja peta težka pa kar 5 kg,upam da ne. Odkar sem pokazala slikco krofov od junone,mi otroci najedajo,da jih moram spečt,tako,da bom poskusila v sredo,čeprav jih še nikoli nisem sama pekla.
|